Clubul studentelor ( 3 )

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by CristinaT

Neata, se apropie sesiunea si nu mi-am facut proiectele... sunt ingrozita daca timp de 25 de zile bu am facut nimic, ce-o sa fac in sesiune...

Nici eu nu am facut mai nimic, adica mai am 5 referate de facut. Iar de invatat...nici nu mai vorbesc. Am deschis cartile doar la capitolele care ma interesau pt referate.

10+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Neata... eu sunt deja in sesiune... am dat un examen... si mai am unul sambata... la Economia Ue care e super naspa... si mi-e o frica

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a.cicel

quote:
Originally posted by andreea_trend

Eu sunt noua pe aici... sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru...
Desi deja vad pe cineva cunoscu pe aici... andreea inca mai astept adresa ta pt ati trimite ce ti-am promis... asta ...bine daca ai chef de invatat...

Mersic frumos, dar din fericire am reusit sa rezolv problema. Nevasta sefului e la finante-banci si mi-a adus ea o carte de contabilitate generala. Spre fericirea mea, ca nici curs nu avem, asa cum ti-am mai spus. Si de acolo mi-am facut si referatele. Mai am 5 referate de facut, dar pt astea trebuie sa imi printez prima data vreo 30 de legi, si apoi sa ma apuc de ele.

10+

POZE

Ma bucur ca ai rezolvat....
Daca ai nevoi de ceva... si te pot ajuta... da um PM...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:

Ma bucur ca ai rezolvat....
Daca ai nevoi de ceva... si te pot ajuta... da um PM...

Multumesc frumos. Acum ma lupt cu dr administrativ. Am gasi, in sfarsit o lege (315) cu dezvoltarea regionala a Romaniei. Ca altfel...nu stiam ce trebuie sa scriu in referat.

11+
Mai am 29 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Azi am avut exam.... cred ca pot sa adaug pe lista prima restantza

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

quote:

Azi am avut exam.... cred ca pot sa adaug pe lista prima restantza

Nunta noastra
Poze

Ei na!NU e dracul chiar atat de negru.Pentru asta exista si sesiune de restante...Intrebare:mai sunt pe aici vanatori de note mari??A se intelege note peste 8...

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Buna fetelor, careva m-ati intrebat de dermatita, noi am invatat putin desprea ea, ca e boala imuna, e ereditara, dar fetele de la medicina sigur stiu mai multe.
Iully, Megbeng v-ati gandit la ce specialitate ati vrea sa faceti?
Andreea chiar asa?Sa ne spui ca nu ai restanta!!!Si daca chiar ai nu e capat de lume.
Fetelor Andreea nu e pe lista.
Eu joi si sambata am doua examene nasoale rau la anestezie si terapie intensiva cu scris si oral, ne termina madam doctor cu nervii.
pupici la toate

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Multa bafta colegele... si multa putere de invatat.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu luni incep scoala...ca pana acum am avut vacanta.Nu am nici un chef...nici nu vreau sa aud de sesiune ...
Bafta la examene.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Buna fetelor! Mi-am bagat si eu nasul putin pe aici. Nu-s studenta da sper sa fiu! De fapt de asta am intrat pe aici. Eu vreau sa fac un master in stiinte penale. Stie cineva daca il pot face la Bucuresti, avand in vedere ca-s din Galati si cursurile sunt la zi?
Am intrat pe sit la Spiru Haret, dar pagina de master nu mai e actualizata din 2004. Ma puteti lumina???????????? Multam si bafta la examene!

Mergi la inceput