Clubul studentelor ( 3 )
Raspunsuri - Pagina 21
a.cicel spune:
Neatza fetelor
Cum stati cu invatatul? Ca eu inca nu m-am apucat. Mai am de facut 5 referate si mai vedem dupa aia...Numai la invatat nu imi sta mie capul, credeti-ma. Primul examen il am pe 19 februarie.
10+
POZE
andreea_trend spune:
Eu sunt noua pe aici... sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru...
Desi deja vad pe cineva cunoscu pe aici... andreea inca mai astept adresa ta pt ati trimite ce ti-am promis... asta ...bine daca ai chef de invatat...
Nunta noastra
Poze
andreea_trend spune:
...of...uitai ce era mai important...
Sunt anu 4 la REI si 2 la Drept - amandoua le fac la Univ Romano-Americana... mai e cineva pe aici care face la URA fac...
Nunta noastra
Poze
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by andreea_trend
Eu sunt noua pe aici... sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru...
Desi deja vad pe cineva cunoscu pe aici... andreea inca mai astept adresa ta pt ati trimite ce ti-am promis... asta ...bine daca ai chef de invatat...
Mersic frumos, dar din fericire am reusit sa rezolv problema. Nevasta sefului e la finante-banci si mi-a adus ea o carte de contabilitate generala. Spre fericirea mea, ca nici curs nu avem, asa cum ti-am mai spus. Si de acolo mi-am facut si referatele. Mai am 5 referate de facut, dar pt astea trebuie sa imi printez prima data vreo 30 de legi, si apoi sa ma apuc de ele.
10+
POZE
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by andreea_trend
Cadou pt fetele care mai sunt in sesiune
Nunta noastra
Poze
wow................... multumim.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
a.cicel spune:
Neatza fetelor
Ati inghetat? Ca la noi sunt sub -35 de grade. E de jale. Radea iubi ieri da vad ca avea dreptate ca ne apropiem vertiginos de -40. Si am reusit sa racesc.
10+
POZE
CristinaT spune:
Neata, se apropie sesiunea si nu mi-am facut proiectele... sunt ingrozita daca timp de 25 de zile bu am facut nimic, ce-o sa fac in sesiune...
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006