Clubul studentelor ( 3 )
Raspunsuri - Pagina 20
joker spune:
Buna seara!Subscriu si eu cu bebeEduard Ilie, studenta in anul 4 la drept si in anul 1 la Geografie...un moft de femeie insarcinata...bafta in sesiune...voi ati inceput toceala????
CristinaT spune:
eu nu m-am apucat inca de invatat
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
a.cicel spune:
Stai linistita ca nici eu u m-am apucat, doar de facut cateva referate. Sper sa le termin pana pe 11 februarie cand trebuie predate.
10+
POZE
iri_sori spune:
Va salut! pe toate examenele bat la usa si emotiile sunt din ce in ce mai mari bafta!
iri
maggda spune:
Fetelor bafta la examene!
Eu am dat 2 colocvii (dermatologie-10 si azi terapia recuperarii).Saptamana viitoare am luni, miercuri, vineri.
pupici la toate
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
CristinaT spune:
Felicitari!
dermatologie... ce interesant! ce scrie la dermatita atopica si eu si fetita avem... mpe Oana am descoperit-o in primele zile ale noului an
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
gianina spune:
fetelor, au am inceput sesiunea pe 9 ianuarie....pana acum am dat 6 examene.... nu mai pot...sunt super obosita... mai am 2 si termin ..abia astept. partea proasta este ca dupa sesiune nu mai avem deloc vacanta... incepem direct semestrul al II-lea. asa ca nu stiu cand o sa ma mai relaxez... probabil la vara, dupa licenta.
Va doresc spor la invatat si mult succes la examene.
Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)
a.cicel spune:
Eu am 4 examene mari si late, ca la alte 2 materii predam refetate care vor fi notate. Asta e la ID. Dar cele 4 examene sunt criminale. Si profesorii la fel.
Spor la invatat si bafta la examene.
10+
POZE