Clubul studentelor ( 3 )
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by meb
Buna, fetelor!
Sunt intr-o mare dilema si m-am gandit sa va cer sfatul... As vrea sa ma inscriu la facultate (contabilitate) la frecventa redusa, cred ca la ase sau la spiru haret... dar am mari indoieli in privinta reusitei...
Am fost foarte buna la liceu, dar l-am absolvit acum 10 ani...
Intrebarea mea este: se poate reusi la scoala dupa o pauza atat de mare, cu serviciu si cu familie... mi-e frica sa nu se transforme stundentia mea intr-o stare de frustrare... ma gandesc ca e greu sa treci examenele la FR, dar fiind ca inveti singur, nu mergi la cursuri... si nr examenelor e maricel... daca mai este cineva in situatia mea sau student la ase sau spiru haret la id sau la fr, impatrasiti-ne, va rog si "noua" experienta voastra ;)
meb
Am colege care reusesc. Primul an este mai greu apoi te obisnuiesti.
![](cool.gif)
6 ani -14 februarie 2006
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
iri_sori spune:
BUNA!As dori o parere, am o colega de serviciu care impreuna am hotarat sa facem fac. de psihologie si sa aud, bineinteles de la ea ca in lipsa mea s-a transferat la sociologie cu o alta colega ea s-a hotarat SA IMI SPUNA DUPA FOARTE MULTE ZILE cand nu se mai putea face nimic, dar totusi vrea sa o ajut in continuare. Nu m-am intalnit pana acum cu ea dar cand o intalnesc nu stiu cum sa reactionez. Voi ce parere aveti?
Va doresc zile cat mai bune ,spor la invatat!
iri
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by iri_sori
BUNA!As dori o parere, am o colega de serviciu care impreuna am hotarat sa facem fac. de psihologie si sa aud, bineinteles de la ea ca in lipsa mea s-a transferat la sociologie cu o alta colega ea s-a hotarat SA IMI SPUNA DUPA FOARTE MULTE ZILE cand nu se mai putea face nimic, dar totusi vrea sa o ajut in continuare. Nu m-am intalnit pana acum cu ea dar cand o intalnesc nu stiu cum sa reactionez. Voi ce parere aveti?
Va doresc zile cat mai bune ,spor la invatat!
iri
Ce faza de gradinita... eu nici nu mi-as mai bate capul cu ea... ignor-o...
6 ani -14 februarie 2006
olim spune:
Subscriu.
Sunt sigura ca la Psihologie vei gasi colege mult mai bune decat colega ta, asa ca nu iti face probleme.
Multa bafta in sesiune si la invatat.
Pe unde mai sunteti restul? Sau ati uitat ca sunteti si studente? O sa va aduceti aminte in sesiune
a.cicel spune:
Buna fetelor
Am avut ieri ultima sinteza, si de acum nu imi ramane decat sa ma apuc de invatat. E destul de multa materie, dar am noroc, ca la 2 din ele nu dau examen, ci primim nota pe referate. Partea nasoala e ca si la celelalte materii am de facul cate 2 refetate (teme de control), car nu au nici o valoare, dar daca nu le faci nu esti primit in examen.
Legat de examenul din ziua nuntii, nu stiu ce voi face. E destu de greu examenul, si daca incep de pe acum cu invatatul, cred ca voi reusi sa termin pana atunci. Daca ar fi sa ma leg de faptul ca am nunta atunci, sigur nu as mai face nimic. SDi as avea in vara cel putin 3 restante, adica examenul care e cu o saptamana inainte de nunta (19 februarie), examenul din ziua nuntii (25 februarie) si examenul care e cu o saptamana dupa nunta (4 martie). Singura solutie e sa pun burta pe caret. Iubi ma incurajeaza, faca mancare, spala haine, dar nu stiu cat o sa-l tina harnicia asta.
POZE
iri_sori spune:
Buna! Va multumesc pentru sfaturi, acum chiar ca nu imi mai pasa de colega mea,am de invatat asa ca trebui sa trec la treaba.Pa si succes la toate fetele!
iri
olim spune:
SALUTARE FETELOR.
Slaba miscarea pe aici.Pe unde umblati, ca doar nu invatati pentru sesiune?
Sper ca ati primit multe cadouri de la mosul.
Va pup pe toate si va dores o seara placuta.
Astept vesti de la voi?
Bravegirl, ai ramas in Malive de nu mai scrii, sau ai uitat ca esti studenta, nu doar femeie maritata..Asteptam vesti de la tine.
Si nu uitati sa ma treceti si pe mine pe lista, plizzz.
CristinaT spune:
Buna fetele... am scoala la greu inclusiv sambata si duminica de la 7.30 si in timpul saptamanii. Avem o gramada de referate si proiecte fara de care nu putem intra in examene si o gramada de lucrari de verificare. Spor la invatat.
Sa ma treceti si pe mine pe lista.
6 ani -14 februarie 2006
a.cicel spune:
Neatza fetelor
Am si eu o rugaminte la voi, in cazul in care atyi facut contabilitate. Eu fac anul asta si ma da pe spate. Nu am primit inca nici suportul de curs. Am de facut 2 referate. Unul e "componentele evidentei economice si obiectul de studiu al contabilitatii" Aici obiectul de studiu e clar. Am gasit. Dar componentele...care sunt? Al doilea referat are ca tema "Tipuri de operatii ec. care genereaza modificari in structura si volumul activelor si pasivelor. Inventarul" Asta le ce se refera? Ca eu una nu pricep nimic. Am un tratat de contabilitate scris de Feleaga, sau cam asa ceva, dar ori nu are chestiile astea, ori sunt alti termeni. Multumesc
POZE
miag spune:
CRACIUN FERICIT PLIN DE BUCURII SI CALDURA SUFLETEASCA!
Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)