Clubul studentelor ( 3 )

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Cristina bine ai venit in clubul nostru.
Fetelor azi dimineata am iesit din tura de noapte, am dormit de la 2la 4 si musai sa merg la curs de farmacologie ca babet face prezenta si macar cand nu sunt de dimi la servici sa mer.Acum beau o cafelutza dar imi pica ochii in gura.Apoi de la ora 13 merg la curs de infectii nozocomiale care e obligatoriu ca sa pot profesa si uite asa pe la ora 15(sper)ajung acasa si voi cadea ca soldatul la datorie.

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor.
Cum o mai duceti cu scoala?Eu am aflat acum ca incepe sesiunea in 20 februarie si pregairea din 30 ianuarie.Ma gandesc cu putina graoza, deoarece mi-am cam pierdut experienta cu invatatul, iar in iarna am 9 examene.
Si cand te gandesti ca inveti multe lucruri pe care le uiti in ziua examenului si nu le mai auzi niciodata.Dar asta e, trebuie sa fie si cate ceva de umputura, ca doarnu ar fii cursurile de 300-400 de pagini.
Astept vesti de la voi.
Bafta la scoala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Buna fetelor
Vreau si eu in clubul vostru, daca ma primiti. Sunt studenta in anul II la administratie publica, ID, Sibiu.
Inca nu am inceput anul universitar si nici nu stiu cand se va intampla asta. Am primit doar o veste buna: in loc de 5 ani facem doar 4, asa ca mai am 3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

nu ma mai felicitati, fetelor, ca am pierdut sarcina s-a oprit din evolutie..pe 14 oct am aflat, pe 17 am facut chiuretajul evacuator si de atunci o tin tot intr-o belea

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by megbeng

nu ma mai felicitati, fetelor, ca am pierdut sarcina s-a oprit din evolutie..pe 14 oct am aflat, pe 17 am facut chiuretajul evacuator si de atunci o tin tot intr-o belea

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Imi pare tara reu pentru tine. Sper sa ai puterea sa treci peste asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

MEG-imi pare asa de rau....nici nu stiu ce sa-ti spun pt ca imi dau seama ce durere e in sufletul tau.Acum cum te simti? (fizic ma refer, ca psihic...)

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:

imi pare rau.... multa sanatate!

6 ani -14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Meg, imi pare rau... sincer!!!
Sanatate multa....
CristinaT, aici erai..nu te-am mai vazut nici la Berbecutze nici la Cibernetica..pai bine mai mama...sa ne parasesti asa....

Fetelor, eu una nu prea trec pe la scoala..si nu-mi place lucrul asta...o sa am de facut recuperari pana o sa-mi vina rau...
In schimb, am si eu o realizare...m-am apucat de cura de slabire si am dat jos 4 kg....

Pupicei.

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

quote:

Fi tare, cand o sa te astepti cel mai putin o sa faci un bebe super sanatos.Eu inaintea Biancai am avut o sarcina la care pe la 2 luni am inceput sa sangerez cate putin.M-au internat , mi-au dat tratament dar eu tot nu eram impacata, asa ca mi-am cerut externarea, m-am dus la alt doctor si i-am spus ca vreau sa fac avort(aveam 3 luni fara o sapt.) pt ca in opinia mea o sarcina cu probleme=copil cu probleme.Mi-a cam dat omul dreptate asa ca mi-a facut avort si atunci a vazut ca s-a desprins placenta intr-o parte si cum crestea sarcina se desprindea tot mai tare si era posibil sa o duc pana la 5-6 luni si sa pierd.Era in noiembrie si eram hotarata ca nu mai vreau bb pana in v ara dar nu a fost cum am vrut eu ci cum a vrut D-zeu asa ca in ianuarie eram insarcinata, am dus o sarcina fara nici un pic de probleme(nici macar nu imi era greata), am lucrat pana la 7 luni si am nascut o frumusica de fetita de 4kg.Toate astea ti le-am spus ca sa nu te descurajezi, sa mergi mai departe, dupa un esec urmeaza intotdeauna o mare bucurie.Iti doresc tot binele din lume si fi tare!
pupici

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Neazta fetelor

Am primit si eu scisorica de la facultate. Sambata, pe 5 noiembrie avem si noi deschiderea anului universitar. Dar trebuie sa mergem si cu dovada achitarii primei rate din taxa de scolarizare, ca altfel nu semneaza actele aditionale la contracte (pt. ca s-a marit taxa de scolarizare). Si e cam nasol, ca eu inca nu am platit-o

Mergi la inceput