Clubul studentelor ( 3 )
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/flafi/flafi.jpg)
flafi spune:
MEG FELICITARI!! MULTA SANATATE SI FERICIRE!!
Am vazut la un alt subiect ca esti insarcinata si m-am gandit ca te gasesc aici, sa iti pot ura si eu toate cele!
Fetele acum pot anunta si eu ca am fost acceptata la postuniversitara, la psihoterapie la Sper. Weekendul 22-23 este primul de pregatire. Sunt foarte bucuroasa. Imi doresc de sa iasa din mine un bun psihoterapeut.
"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
pozici.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
olim spune:
Salutare fetelor.
As dori sa ma inscriu si eu in clubul voastru.As fi vrut sa ma inscriu la inceputul toamnei , asa cum am facut-o la universitate, dar nu prea am avut timp.
Sunt studenta anul iv si v la zootehnie in Cluj.Mai este cineva dde acolo?
Eu am intrerupt scoala acum 5 ani,iar acum m-am gandit sa o termin, ca mai am doi ani.Sunt studenta la ID si sper sa fie totul bine, mai ales ca am emotii pentru sesiunea din iarna.Am ales sa fac doi ani in unul ca sa nu trebuieasca sa merg 3 ani in Romania pentru a termina faculta.Mai este cineva studenta la Cluj, sau poate chir la USAMV?
pUPICI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maggda/maggda.jpg)
maggda spune:
Olim bine ai venit!
Fetelor cum stati cu prezenta la cursuri?Eu am fost doar la un curs pana acum ca am fost in concediu si am avut treaba acasa.De marti o iau din loc si incep sa merg cate un pic .Doamne e asa de bine sa vii acasa de la servici si sa stai cu familia nu sa bantui pe la scoli!Abia astept sa termin.
Magda si
Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
miag spune:
pe la voi. Imi era dor de studentzelele mele.
Pupicei. Am un rtim de viatza innebunitor.
Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)
iully spune:
Buna fetele.NOi suntem bine.
Maggda,sunt de aceeasi parere.Oricat de mult mi-ar place facultatea,studentia de abia astept sa termin sa vin definitiv in Piatra-Neamt,acasa.Am un stagiu ingrozitor,medicina legala,mai mult nu mai spun.
Mai vb si numai bine
BraveGirl spune:
Buna fetele!!!M-am desmeticit si eu dupa nunta....am avut o nunta superba, cu cateva suparari pe care vreau sa le uit....aici aveti videoclipul de la nunta: http://bogdan.sn.ro/videoclip/Videoclip.wmv
Sper sa va placa.
Meg-felicitari pt bebe. Sper ca la anul sa fiu si eu cu bebe la purtator...
Va urez la toate un an universitar usor...ca la mine e GROAZNIC
Corina
Albumul meu
pnt_loredana spune:
Buna, fetelor!
Corina, felicitari, casa de piatra si sa fie asa cum iti doresti tu, la anul sa fii cu bebe la purtatator!
Acum, am o mare rugaminte: fetele care sunt studente la ASE si sunt in ani mai mari decat mine poate ma pot ajuta intr-un fel. Am de facut un referat la Drept Comercial, care sa se refere la unul din cele 5 contracte (vanzare-cumparare, leasinng...), insa nu am nici cea mai vaga idee despre cum trebuie sa abordez problema. Ieri am fost la cursul respectiv si domnisoara care se ocupa cu acest curs a spus foarte clar ca nu are rost sa dezbatem problemele legate de Dreptul Comercial la ore fiindca le vom gasi in materialul pe care il vom ridica de la secretariatul facultatii. Nu mi s-a parut deloc corecta aceasta decizie, as fi vrut macar sa delimiteze Dreptul comercial de cel civil. In fine, acum m-am trezit ca am aceasta problema si nu stiu in ce mod sa o scot la capat. Initial nu mi-am facut griji, fiindca am zis ca trebuie sa gasesc pe net ceva legat de acest lucru, dar a spus ca e nu e o solutie internetul si stie sa depisteze referatele luate de acolo. Mai mult chiar, va trebui sa trecem si o bibliografie la sfarsit, deci, nu pot trece ca sursa de inspiratie internetul.
Unde as putea gasi ceva legat de aceasta tema, reviste, tratate sau orice altceva? V-as ramane recunoscatoare daca mi-ati da un sfat.
Multumesc si bafta la invatat!
"Dovedesti o mare prostie sa crezi in toate aparentele dincolo de care nu poti patrunde"
CristinaT spune:
Buna, fetele vreau si eu in club...
V-am citit intr-un suflet... partea a 2 si 3-a
Meg - felicitari! si un bebe sanatos!
BraveGirl - Casa de piatra si tot ce va doriti!
pnt_loredana - sunt anul 3 si nu am facut asa ceva...
6 ani -14 februarie 2006