Fetele din America (47)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

quote:
Originally posted by Llaura

Simina, ai un "gandac" in calculator.

Probabil, asa ma gindeam si eu. Redirectionarea asta apare doar la site-urile cu .org ...

Sunt sfaturi foarte bune la know-how online, e acolo un subiect despre spyware; poate fi periculos, si e oricum extrem de enervant (sau poate deveni). Platim bill-uri online si mai si cumparam de pe net cate ceva, dar cu firewall-ul de la windows, antivirus si mai putina navigare cu internet explorer se pare ca s-a rezolvvat problema.

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Am o intrebare pt. mamici.
Eu mi-am facut ieri ecografia care trebuia sa fie la 20 de saptamini, dar pt. ca imi facusem una in Romania la 17, am pastrat-o pe asta pentru acum. BB nu era inca intors, culbutat, ci asezat transversal. Intrebarea mea este imi mai face inca o ecografie spre finalul sarcinii sau se poate simti pozitia fetusului la palpare???

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mymirela spune:

multumesc xela29 pt lamuriri.
daca o sa mai am ceva intrebari, o sa apelez tot la tine...

te pup si sa auzim de bine!

fara -n pantecus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Bic, americanii sant zagarciti cu ecografiile ca trebuie sa le justifice la asigurarile medicale. Eu nu am primit decat una, cu toate ca la prima sarcina am mintit ca am cazut, dar tot nu mai mi-au facut alta. Una si buna. Dar asta mai depinde si de doctor si de asigurare.

Don't worry about the world coming to an end today. It's already tomorrow in Australia." (Charles Schultz)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Bic-ule....stai linistita..pozitia se simte si prin palpare evident..si oricum iti vor mai face cu siguranta ..macar una.... Iar fetita ta se poate repozitiona si in ultima clipa....asa ca niciodata nu se stie :) Ai grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Eu am fost tare dezamagita ca nu prea mi-au facut ecografii. Ultima ecografie de care am avut parte a fost pe la vreo 3 luni jumate. Cand am solicitat una pe la 6 luni sa stiu daca totul e in regula, doctora mi-a spus clar ca nu poate sa-mi recomande vreuna decat din motiv pur medical. Asa la solicitarea mea, nu poate sa o aprobe. Ca cica am avut multe ecografii in primele luni de sarcina (adica vreo trei).
Inainte de a naste, a palpat burtica si mi-a spus ca este in pozitia tocmai buna si a si ghicit greutatea copilului.

Numai bine,
Ciuf si Luca
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

Bic-si la Lia au simtit poztia prin palpare...mi-au spus ca eco nu se face decat daca nu-si dau seama prin palpare.
singurele persoane care au facut multe ecografii au fost cele cu prbleme...asa ca daca nu te trimit din nou la eco inseamna ca totul e ok...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-23
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu parca am facut trei ecografii. Dar prima a fost pentru ca am avut o sangerare, devreme in sarcina si nu au auzit inima tipa cand a incercat sa asculte. Deci altfel imi faceau doua ecografii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

Buna tuturor,

Am o intrebare pt fetele care locuiesc in California. Cat ramane net (dupa ce se scad toate taxele, inclusiv asigurarea de sanatate) la un salariu de $71,000? Dar la unul de $34,000 - $35,000?

Multumesc,
Angela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Angela, nu stiu sa-ti raspund exact, dar la un venit mic, de vreo 34000/an taxele sint f. mici si te poti califica pt. asigurare speciala pt. cei cu venituri mici, asigurare care este de obicei gratuita.

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput