Telecabina Pestera-Babele (Bucegi) functioneaza ?

Telecabina Pestera-Babele (Bucegi) functioneaza ? | Autor: ruxandra_sb

Link direct la acest mesaj

Am auzit ca ar functiona.

Este adevarat?

Multumesc,

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

Mama ce super ar fii!!!
eu am fost la Pestera anul trecut dar cu masina....

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Cum mai e drumul pana la Pestera? Noi am vrut sa urcam acum 2 ani(drumul prin Sinaia),dar plouase cateva zile si drumul era prost,se surpase,erau bolovani,si am renuntat.Daca ai urcat,cum era drumul si pe unde ai urcat? Zona e superba si merita mai mult sa urci cu masina decat cu telecabina-chiar azi dimineata am vazut la tv ca pretul pana la babale a ajuns cam piperat dupa parerea mea.catutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Telecabina functioneaza de la 9.00 la 16.00.
Drumurile catre Pestera sunt proaste. Noi am urcat, in week-end, pe la Sanatoriu Moroieni pentru ca sunt mai putine pietre decat pe la Cuibu Dorului.
Cam pe la jumatatea drumului este o portiune extrem de denivelata (hartoape mari)care acum era uscata si am reusit sa trecem incet-incetisor. Daca ploua se face o clisa de zile mari si nu cred ca un autoturism are sanse prea mari.

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gologanii spune:

Duminica functiona, dar nu-ti pot spune cat costa.
Noi am urcat de la Busteni la Babele si ce credeti ca am observat la cabina? Un tip de pe la ei te invata sa bagi cartela in aparat invers in asa fel incat sa nu vezi ca pe display apare "lipsa puncte" si oricum daca bagai cartela corect, avea el grija sa acopere ecranul cu mana, timp in care ii facea semn unui coleg sa apese pe vreun buton care-ti deschidea intrarea... Nu stiu daca m-ati inteles, si acum ma apuca nervii cand imi aduc aminte. Am stat o ora la coada, am dat 170000 lei pe un bilet care mai fusese platit probabil de cateva ori inaintea mea si ne-am inghesuit ca animalele inauntru.
Oricum daca ajungi pe munte, nesimtirea si hotia semenilor nostri sunt inlocuite de peisajul minunat, asa ca va doresc sa ajungeti cat mai curand unde va doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Multumesc tata lui Toma!

Pana la urma nu am mai utilizat acest mijloc de locomotie. Vroiam sa urcam la Babele cu cabina, sa facem Omul-Valea Doamnelor-Pestera si inapoi cu cabina.

Pana la urma ne laudam c-am facut (de fapt Matei a fost eroul zilei): cab. Diham-Pichetul Rosu-Tache Ionescu-ref. Malaiesti-Glajarie-cab. Diham. Pana la Diham am ajuns cu masina.

Si nu l-a luat ta'su in carca decat putin pe urcarea din Glajarie.

P.S. si da, aveti grija cu cartelele!

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput