Sus... in Scandinavia (68)

Weekend grozav la toata lumea doresc!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32036&whichpage=1" target="_blank">Jurnal de chef la scandinavi 2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=5881&whichpage=1" target="_blank">Regatul danez; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27978&whichpage=1" target="_blank">Regatul danez (2)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26837" target="_blank">Fetele din Suedia..noi nu birfim?; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27277" target="_blank">(2); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27915" target="_blank">(3); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28362" target="_blank">(4)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28736" target="_blank">Sus...in Scandinavia; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=29110" target="_blank">(2); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30359" target="_blank">(3); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30831" target="_blank">(4); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31065" target="_blank">(5); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31245" target="_blank">(6); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31505" target="_blank">(7); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31762" target="_blank">(8); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32154" target="_blank">(9); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32583" target="_blank">(10); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32816" target="_blank">(11); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32981" target="_blank">(12); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33248" target="_blank">(13); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33614" target="_blank">(14); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=34363" target="_blank">(15); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35108" target="_blank">(16); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35394" target="_blank">(17); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35759" target="_blank">(18); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=36012" target="_blank">(19); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=36591" target="_blank">(20); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36957" target="_blank">(21); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37288" target="_blank">(22); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37492" target="_blank">(23); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37656" target="_blank">(24); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38045" target="_blank">(25); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38386" target="_blank">(26); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38628" target="_blank">(27); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39188" target="_blank">(28); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40389" target="_blank">(29); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41014" target="_blank">(30); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41905" target="_blank">(31); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42676" target="_blank">(32); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43508" target="_blank">(33); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44174" target="_blank">(34); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44967" target="_blank">(35); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45507" target="_blank">(36); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46120" target="_blank">(37); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46518" target="_blank">(38); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47248" target="_blank">(39); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47685" target="_blank">(40); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48028" target="_blank">(41); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48272" target="_blank">(42); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48379" target="_blank">(43); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48629" target="_blank">(44); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48761" target="_blank">(45); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49070" target="_blank">(46); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49268" target="_blank">(47); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49302" target="_blank">(48); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49424" target="_blank">(49); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49430" target="_blank">(50); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49436" target="_blank">(51); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49630" target="_blank">(52); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49845" target="_blank">(53); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50040" target="_blank">(54); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50208" target="_blank">(55); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50376" target="_blank">(56); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50469" target="_blank">(57); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50712" target="_blank">(58); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50964" target="_blank">(59); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51323" target="_blank">(60); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51893" target="_blank">(61); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52240" target="_blank">(62); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52508" target="_blank">(63); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52788" target="_blank">(64); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53199" target="_blank">(65); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53448" target="_blank">(66); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53882&whichpage=1" target="_blank">(67)
Imnul scandinavilor:
A little bit of Mihaela in my life
A little bit of Itsme by my side
A little bit of Rayu is all I need
A little bit of Alba is what I see
A little bit of Mara in the sun
A little bit of Doruletz all night long
A little bit of Adeluci la la la
A little bit of Lalandia here I am
A little bit of you makes me your man
...si www.geezer.com/images/item/27994_img.jpg" target="_blank">mascota!
Carmen

lilanda spune:
Mai oameni buni, si pe voi va streseaza publicitatea boom.ro, ca pe mine ma dispera!!! De cite ori se incarca "subiecte active", se mai deschide o fereastra in bara cu boom.ro. Ma duc la un subiect, mai apare una!!! Daca mi se-ntimpla numai mie, atunci ii rost sa-mi puric optiunile...da' daca asa apare la toata lumea, ii naspa!!
PS. Prima
PPS. Pegasis, drum bun :-))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

lena spune:
hehehe...na, ca io sunt a doua
mai dureaza fetelor, cam 2 saptamani, zic ei, tanti aia de la agentia imobiliara, ca nu stie daca aia dinaintea noastra o mai vor sau nu...cica 75% e a noastra ....pas de intelege doamnele de fac tranzactii ca nici nu stiu pe ce lume sunt, dar oricum azi a zis ca da, e ok, sa venim spatamana cealalta cu actele de la banca, asa ceva
Vikinga, hai sa-ti raspund tie ca fetelor le-am mai zis: asta o sa fie o casa nou-noutza, in cartier, frumos, nou, cu multi kinderi si scoli bune (astia incep in holandika, de la 4 ani, scoala primara ) si eram eu cu pata pusa sa vindem casa noastra si sa luam una acolo, gen schimb, dar oricum asta ne costa mai mult fiind noua, dar merita.
Lilanda, cred ca trebuie sa ne pui ceva poze cu ce vezi p-acolo
Carmen iti urez distractie mare si va spun oficial ca mi-e tare dor de vama, sa stau sus la cazemata sau macar in hamac si sa privesc marea neagra cu o bere in mana si o carte buna si sa adorm in hamac, si sa vina si un pic de nor de furtuna si sa ascult The Doors ...care ajunge primu in vama sa bea si pentru mine o bere, fac cinste
editai: io nu vad decat pe nenea vrajitorul si atat

arboria spune:
Carmen, uichend super sa aveti
annie, totul va fi bine, vei vedea
lila', vaz si io ca se tot plange lumea de reclame de-astea. mie nu-mi apare nimic, doar merlinu' (care nu prea ma deranjeaza)
poate poti activa pop-up blocker si opresti prostiile alea
(de fapt, am dat-o pe ice tea, ca nu mai tine)

lena spune:
Annita nemaipomenit, extraordinar, fetelor sa sarbatorim ....
haide mai ca e frumos acolo, zau, eu sunt fan elvetica, te obisnuiesti!
wow...ai vazut ca i-ai impresionat!

lena spune:
si io sunt fan ice tea, dar la noi nu e vremea de asa ceva...e un abur acisilea, bleah, cald cu ploaie, ca la indieni
Ann te duci la Fribourg, chiar nu ti-a placut de loc ?

mara03 spune:
ana, suuuper .
carmen, distractie faina la mare si muuulta balaceala la aqua magic!!!
lilanda, nici mie nu-mi apare nik. da' am pop-up blocker-u' activat.
lena, tinem minte, peste 2 saptamani dai de baut, da???
unu
doi
trei

annie_xtreme spune:
Nu, ma duc la Neuchatel. E dragutz orashu, chiar foarte dragutz (lac intr-o parte, dealuri intr-o parte). Si apoi in .ch totul e mititel mititel, intr-o ora ajung la Berna, intr-o ora la Lausanne, intr-o ora la Dijon si in vreo 4-5 ore in Italia/Frantza/Germania.
I am scared shitless .

lilanda spune:
annie, suuuper!!! Bravo, felicitari!!! Cind incepi...si la ce??? Hai, mai da-ne niste amanunte!!!
Am trecut pe mozilla :-((
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

lena spune:
Annie Neuchatel, wow...l-am vazut si p-asta, ce frumos este, cam in pante, tre sa faci muschi la picioare, dar fain, fain de tot... deci cand ma duc sa-mi vizitez pretenica mea cea dulce, bem o bere pe vreo terasa la Neuchatel sa inteleg?
hai lasa zi bine mersi ca esti in partea franceza, pretenica mea a stat la geneva acu e la Lausanne.
editai: daca la elvetika ti se pare totul mic-mititel, atunci la holandika, dai sigur in claustrofobie