deodorante bune

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

quote:
Initial creeata de adrienne12

Vreau sa va cer parerea ce deodorante folositi si recomandati si altora. Personal folosesc cele stick, care tin intr-adevar 24h dar... lasa urme albe pe orice port de culoare inchisa... Desi la tv le fac reclama ca pe piele sint incolore, lasa urme albe al naibii. Va multumesc.

cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Cele mai bune sunt Dove fresh si Vichy (stick-uri), cel putin din punctul meu de vedere, nu lasa urme, tin mult, nu irita pielea etc. Alea tip gel sau roll-on, crema nu imi plac.

"Wisdom doesn't automatically come with old age. Nothing does - except wrinkles. It's true, some wines improve with age. But only if the grapes were good in the first place."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Eu folosesc roll-on, dar numai nemtesti, Fa, Nivea, Rexona cu 24 hr protection. Cele americane nu mi-au placut de la bun inceput. Le cumpar fie prin internet de la European Beauty Mart, asta cand sunt in disperare, dar de obicei le aduc din Romania sau vara asta am fost in Germania si am facut stoc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_g spune:

Salut fetelor

Pana acum vreo 8 luni am fost fan (nu pot sa spun ca din cand in cand nu mai folosesc) a deodorantului Secret. Pentru mine era cel mai bun pana am facut o ecografie si doamna doctor mi-a recomandat cu caldura sa renunt definitiv la deodorantele ce opresc transpiratia. Imi spunea ca vede nu stiu ce pe la ecografie. De atunci folosesc de la firma Forever Living Products deodorantul cu Aloe. Mi-a trebuit ceva timp pana m-am obisnuit cu transpiratia (eram obisnuita sa fiu uscata ca nisipul din desert la subrat) dar sunt multumita ca nu are miros si pot folosi parfum si nici nu miroase urat la subrat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna
Am citit si eu despre aluminiu si cancerul la sin...de atunci am cautat deodorante care sa nu includa si aceasta substanta. Am gasit Sanex (stick) si Sebamed (roll-on). Pe ambele scrie "deodorant" si nu "antiperspirant". Transpir citeodata cind este foarte cald dar nu miros. Cind foloseam antiperspirante cu aluminiu nu transpiram aproape deloc. Oricum e mai bine sa transpiri un pic si sa nu mirosi decit sa nu transpiri deloc si sa te trezesti ca s-ar putea sa ai cancer la sin... Am cautat si la alte firme insa nu am gasit, ba imi amintesc ca am intrebat la Vichy si mi-au spus ca ei nu importa asa ceva in Tailanda pentru ca femeile nu folosesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mieke spune:

Adienne incearca Sanex,este stick ,nu lasa urme,nu are miros .Eu il folosesc de citiva ani buni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

Bine ca n-au inchis moderatorii subiectul
S-a tot discutat pe-aici despre minunatul deodorant-cristal, produs in totalitate natural si absolut nepericulos, mie mi-a ramas ideea intr-ul coltisor al mintii si, cum aseara am descoperit o pravalie marocana plina cu fel si fel de minunatii frumos mirositoare si toate naturale(!), m-am grabit sa cumpar doua cristale de-astea-miracol. Nu va mai descriu starea de beatitudine pe care-am trait-o in fata noii descoperiri. Vanzatorul, un marocan simpatic si vorbaret-foc, mi-a pus in brate si niste prospecte. Asa ca, in dimineata aceasta, la cafea, am avut revelatia revelatiilor: faimosul cristal, deodorantul deodorantelor este, de fapt, sulfat dublu de potasiu si aluminiu!!! Adica piatra vanata folosita de bunicul atat pt a stropi vita-de-vie, cat si pt a-si repara eternele taieturi in urma rasului! Aici se vinde sub numele de pierre d'Alun, am dat o cautare pe alun si am avut si confirmarea revelatiei: Sulfate double de potassium et d'aluminium hydraté, utilisé en teinture, mégisserie, médecine (astringent et caustique) Asa ca iar am facut o mare afacere
Voi sa nu faceti ca mine! In concluzie, ma-ntorc la Sanex, pe care-l iau de la supermarket, ieftin, eficient si fara aluminiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

De cateva luni folosesc roll-on Nivea ( ala sticluta, crema alba inauntru). Pt mine e super, intra repede in piele, nu lasa nicio urma pe piele, nu transpir.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

..si totusi...imi spune si mie cineva un nume de deodorant fara aluminiu???? ca nu m-am lamurit...please....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myhaella spune:

April, din cate am inteles eu, deodorante fara Al sunt cele de la Forever Living Products, Tom's of Maine, Sanex si Sebamed.

Momentan folosesc stick Fa Balsam 24+ (Aftershave Care) din noua gama Discreetly Mild, nu contine Al si din cate am vazut nici parabeni (singurul din aceasta gama) dar nu mi se pare foarte eficient.

Problema este ca pe langa Al alte substante cancerigene sunt parabeni, poate ne spun fetele care deodorante sunt si fara Al si fara parabeni? Daca va uitati pe etichetele cremelor si fardurilor veti vedea ca aproape toate contin Al si parabeni.

De urmarit ar fi gama noua de creme Elmiplant fara parabeni (poate lanseaza si deodorante) si deodorantele spray de la Farmec (Farmec16) cu extract de matase de porumb (poate lanseaza si stick-uri).

Am vazut pe site deodorantele Tom's of Maine din gama Natural Long Lasting Deodorant Stick - mi-au placut mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

..si se gasesc in magazine sau doar la distribuitori?

Mergi la inceput