Cine poate sa-mi de unele informatii despre gradinitele din sect 4?
Eu. Dar trebuie sa fii foarte specifica, pentru ca sunt multe si zau ca nu ma apuc acum de scris romane... In ce zona te intereseaza, sau poate ai vreo gradinita anume despre care vrei sa stii cate ceva?
Da, multumesc pentru intentie.
Vreau pe Giurgiului( Piata Progresului, Drumul Gazarului, Straja) o cresa sau gradinita de stat / particulara care sa primeasca copii de 2 ani.
multumesc
nu shtiu daca te ajuta cu ceva, dar sper sa o bagi in arhiva. Eu il am pe Tudor la gradinita Aschiuta, pe pe Stoian Militaru. E o gradinita particulara si sunt f multumita.
Multumesc.
Da stiam de aceasta gradinita. Mai auzisem de una pe Drumul Gazarului, dar nu stiu unde exact.
Buna,
IuliaC, spune-mi si mie te rog mai multe despre gradinita Aschiuta. Noi stam pe Oltenitei, in capatul strazii Stoian Militaru si m-ar interesa sa-mi dau fetita din primavara la gradi. Acum are 2 ani si jumatate. Ma gandesc sa o dau mai din primavara - vara sa nu prinda toamna direct sezonul rece cu bolile aferente.
Cam cat platesti, cum sunt educatoarele, meniul, orarul....
Numai bine si multumesc, Adina
Radu26, daca ne poti ajuta cu ceva relatii despre gradi din zona Stoian Militaru, mai spre Oltenitei... ca sa zic asa iti multumim frumos.
Adi,
eu iti recomand gradinita 27 (de stat) de pe str. Fagetului
Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

Dar despre gradinita 88 de pe Fagetului stiti ceva? Am inteles ca are o grupa Waldorf. Radu ne poti spune cateva detalii? Sa nu te superi pe mine, stiu ca te-am mai intrebat despre gradi din sectorul 4, dar acum nu m-am hotarat daca sa o dau in sistemul obisnuit sau Waldorf.
Multumesc,
Nadina
Adi,
nu, este 1 sg gradi pe Fagetului si are o grupa Waldorf
Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.