Raspuns > SCOLI IN SECTORUL 3

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Hai ca mi-ai schimbat opinia despre scoala asta ,nu stiu ce sa zic ,si cam gand l-ai inscris ?
Despre 195 care e pe langa policlinica Titan am auzit pareri controversate ,unii zic ca e buna ,altii ca e doar faima .Oricum cred ca Mexic ar fi o idee buna .Si educatoarea imi spunea exact acelasi lucru.
Multumesc mult ,oricum 21 nu prea imi placea si 196 imi iesise din cap fiindca avem o cunostinta a carei fetita a venit batuta de la scoala ,e in cl 4 ,cu palmele umflate de la linie si am ramas muta ca nu era un caz izolat si nimeni nu facea nimic .

Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anini_ro spune:

Dupa inscrierea copilului in clasa I,la SCOALA NR.22 MEXIC, mai vorbim. Sper sa nu fim dezamagite de ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

quote:
Originally posted by anini_ro

Dupa inscrierea copilului in clasa I,la SCOALA NR.22 MEXIC, mai vorbim. Sper sa nu fim dezamagite de ceva.

v-ati inscris pana la urma la 22? cum e ? vreau si eu in anul acesta (2006) sa o inscriu pe fetita.
cam cand ati fost prima data pt. inscriere? ce au directoare sau director?

Mihaela - 33 ani- sagetator

Mergi la inceput

v-ati inscris pana la urma la 22? cum e ? vreau si eu in anul acesta (2006) sa o inscriu pe fetita.
cam cand ati fost prima data pt. inscriere? ce au directoare sau director?

[/quote]Noi ne-am inscris si la 22 dar si la 21 unde ne-a recomandat cineva o invatoare ,la 22 am dus dosarul dar inscrieri mai prin martie /aprilie .Si la 195 ,inscrierile oficiale nu au inceput dar listele sunt gata .
Noi cred ca o sa ramanem totusi la 221 din cauza ca e mai aproape si majoritate colegilor lui merg acolo .
Iustina

Mergi la inceput

21 nu 221 .Scuze !
Iusti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

quote:
Originally posted by Stinu

21 nu 221 .Scuze !
Iusti

Mersi de info la 21 te-ai inscris la N. Nicoleta cumva?
Eu as prefera 22 ca-i langa socrii sau 71 ca-i langa ai mei si in plus asta ar org. si semiinternat; la 22 sau 21 au semiinternat?
Cred ca voi duce dosare pe la toate si la toamna ne hot. unde vom ramane in functie de cine se va ocupa de ea

Mergi la inceput

Da ,la ea l-am inscris .Si socrii mei stau aproape de 22 dar il inscriam nu in ideea ca s-ar ocupa ei ci ca am auzit multe lucruri bune despre scoala .
Nu cred ca au semiinternat nici 21 nici 22.
Iusti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anini_ro spune:

Da este o scoala foarte buna, cu invatatori tineri si inimosi, bine pregatiti ,cu dragoste de copii. Incearca si nu o sa regereti.
Au si sala de sport noua. Fac tot felul de cursuri.
Au multe tipuri de optionale. Fac tot felul de activitati scolare si extrascolare
Sunt in top!
Succes.

Mergi la inceput