companii aeriene ieftine
As vrea sa merg in Olanda cu Blue Air. Ati folosit aceasta companie? Ce sanse sunt sa se anuleze cursa la care ai bilet?
Raspunsuri
Carmi spune:
La Maastricht, nu?
Eu am fost acum doua luni, a mai fost un topic despre asta...
cu fel de fel de pareri. Se anulase cursa de la Düsseldorf, insa
am inteles ca Maastricht nu e destinatie temporara.
Eu, personal, nu as mai merge in viata mea cu ei. Nu mai scriu de ce,
ca iar incep rosiile, prunele, etc...ale celor care nici macar n-au
zburat cu ei. Insa am scapat cu viata, asta conteaza !!!
mamini spune:
Am mers cu Ryan-air dintre companiile ieftine si deh...trebuie sa se vada undeva ca biletul e ieftin.depinde ce prioritati ai. eu vreau sa ma plimb cit mai mult, banii nu am cum sa ii inmultesc, cu cit cheltui mai putin, cu atit mai des pot pleca. si pt mine a fost ok.aici nu sunt alte companii ieftine, le-as folosi sigur, fiindca sunt mare amatoare de plimbare. decit sa merg confortabil 3 ore si sa fie singura excursie pe anul ala, prefer sa merg mai putin confortabil si sa imi permit sa plec de doua sau de trei ori. dar, sigur, depinde ce gen esti.fiecare stie ce i se potriveste mai bine si e bine sa faca asa.
M
gologanii spune:
Teoretic nu-mi doresc decat sa nu se anuleze cursele si sa nu se prabuseasca avionul. Practic, la fiecare drum pana acum am avut nemultumiri..
La bilet de 450E pana la Paris cu KLM ne-au lasat fara bagaje...
Siminaf spune:
S-ar putea sa fie o deficienta a francezilor, pt. ca am mai avut prieteni care au zburat cu Air France si li s-au ratacit bagajele.
Noi am venit in US cu KLM si au ajuns toate, fara probleme, ba si intregute, neatinse (aveam unul dintre bagaje un obiect mare si fragil).
Parerea mea...
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
mamini spune:
Am mers cu multe companii, uneori cu bilete scumpe si am avut peripetii, la ryan-air e saracacios si un pic mizerie, dar respecta f bine programul, primesti bagajele imediat si n-am cazut cu avionul...mincare si bautura daca vrei, cumperi, dar asa e acum la majoritatea companiilor, inclusiv sas si klm, depinde de ruta si de bilet. pt mine nu e important sa maninc sau sa beau nu stiu ce in avion...
M
cait spune:
Eu am mers cu air france si am pierdut avionul la paris k au avut intarziere iar bagajul a ajuns dupa 2 zile si apoi mi-am luat bilet cu cehii si au ajuns la timp mereu chiar ink am avut timp in 15 minute sa schimb avionul la praha si sansa mai ales sa ajunga si bagajul cu mine.
Bilete ieftine mai sunt pe siteul asta
www.pmvc.com/vols.htm
ciprianc spune:
www.aripi.ro" target="_blank">Blue Air este o companie low cost. probabil ar trebi sa apara undeva in dex o explicaxie mai detaliata a acestui tip de companie, desi nu cred ca va fi cineva in masura sa faca o descriere obiectiva.
Low cost, in primul rand, implica mai multe riscuri decat o companie de linie, gen Air France, KLM, Alitalia...etc si nu in sesnul in care spun unii ca nu s-au prabusit sau ceva asemanator, de parca o prabusire ar semana cu zgarierea masinii in parcare, ci ma refer la coditiile de calatorie, si la riscul ca poate avea intarzieri mai mari, se poate anula o cursa fara o instiintare prealabila, sau schimbarea unor conditii de calatorie...etc. Totusi, nu zbori Bucuresti Chicago cu Blue Air, ca sa ai nevoie de mancare, televizor, flme, muzica si tot confortul ca sa treaca timpul mai usor, ci doar pana ici-colo prin Europa (cum i se mai spune..autobuzul zburator)
ciprianc spune:
Tocmai vin de pe aeroportul Baneasa. Se pare ca a fost un mic incident cu unul din aparatele de zbor www.aripi.ro" target="_blank">Blue Air dar nu este nimic grav. O sa aflam diseara mai multe, de la stirile ProTV sau Antena 1.
ruxandra_sb spune:
Despre ce incident a fost vorba?
Sorry, nu am urmarit stirile.
Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag
nematics spune:
S-a spart un geam de la avion, din cabina pilotului, cu 40 minute inainte de a ajunge in Olanda (Mastricht parca ), prin urmare a facut cale intoarsa la Baneasa; pasagerii au facut un scanda nemaipomenit si trei din cei 59 de pasageri au renuntat la calatoria cu Blue Air si au plecat cu alta companie. Este al treile incident de acest gen in ultimele citeva luni - puteti vedea stirea pe internet, la Observatorul de la ora 8 pe pagina antenei unu.