Miresele anului 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 9

mexxa spune:
Buna dimineatza miresici. Eu am fost ieri si am inchiriat o sala mica pentru ca ne-am hotarat sa facem starea civila pe 27 august.
. Cununia religioasa va avea loc la anul dupa ce il voi naste pe bebe.Mi-am luat si o rochita tare faina, e un bleo deschis...uhh ce superba e.
Am vrut sa va anunt si pe voi..acum va pup si ma duc sa mananc ceva ca bebe consuma tot din mine10+
me&baby

alinush2005 spune:
Buna dimineata!!!
N-am mai scris de multicel nimic fetelor miresici de 2006 si o sa va povestesc de ce...Din cauza unei intarzieri de o saptamana si ceva am crezut ca o sa am un bebe, si atunci toate planurile s-ar fi decalat..
Astazi am facut al doilea test de sarcina si e tot negativ, ceea ce m-a mai linistit si m-a facut sa ma gandesc din nou la nunta! ...ca pana sa vad ca-i tot negativ, va dati seama ca se tot invarteau ganduri in capul meu si nu m-am mai gandit cu atata intensitate la nunta..
Acum ma simt bine...o sa merg bineinteles si la un medic sa vad ce-i cu intarzierea asta...dar ma bucur ca nu-i vorba de bebelush...pe care bineinteles ca mi-l doresc in viitor doar ca acum nu-i deloc momentul.
Sper ca ati inteles ceva, ca nu stiu cat de coerenta am fost..

Andita spune:
Felicitarile noastre, miresica noua! Sa fie intr-un ceas bune, si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!
Fetelor, sunt tare, tare suparata. M-am certat rau de tot cu iubitelul aseara, acume suparat pe mine, nici nu vrea sa mai raspunda la telefon. Si toate astea, doar pentru ca, pentur prima data in viata, a trebuie sa ascund ceva de el, pe o perioada limitata. E vorba d eun secret de serviciu, care a iesit intrucatva la iveala aseara, cand a vazut el o hartiuta la mine, pe care nu l-am lasat sa o citeasca. E o chestie urata de serviciu, secret absolut, si platesc cu capul daca seafla ceva. Asa ca, ma decisesem eu s anu-i spun nici macar lui, pana nu se termina tensiunea. Aseara, dupa ce a gasit hartiuta respectiva in agenda mea (e vorba de un mail) si dupa ce nu am vrut sa i-o arat, m-am panicat, si am aruncat-o. Mare prostie, imi dau acum seama.... In cele din urma i-am povestit tot, i-am explicat ca nu sunt implicata direct, dar ca trebuia sa tin secretul. Aseara era suparat, dar m9-a zis ca o sa-i traca, ca o sa fie OK, dar sa-l las un pic,. Problema e ca azi mi-a dat mail ca simte ca-l mint, si ca nu e OK, si ca ma roaga sa nu-l sun. L-am sunat, si mi-a zis ca e ocupat, ma suna el mai tarziu. Dar ce ma fac daca nu suna???? Sunt disperata, niciodata nu a mai facut asa, nu stiu ce sa fac, cum sal conving ca nu era altceva, decat ce am zis....
Hai c anumai subiect legat de nunta nu-i asta, dar....ce sa fac??? A, si a zis ca daca pana acum era sigur de nunta, acum nu stie ce sa mai zica. Ce ma fac, fetelor? Daca nu-i trece????
Andita

ooana spune:
mexxa !!!! ......sa fiti fericiti!
Andita, eu cred ca ii va trece, doar va iubiti si incepeti sa planificati o nunta pentru la anul! Fi optimista!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day

alinush2005 spune:
Andita,
Eu zic sa listezi din nou mailul ala si sa i-l arati, sa-i explici ca din cauza continutului foarte confidential nu ai putut sa i-l arati si ca iti pare rau...si ca nu l-ai mintit...dar uneori probleme importante de serviciu nu trebuie discutate cu absolut nimeni, nici macar cu iubitul in care ai deplina incredere...
Sigur ca acum e suparat dar va intelege dupa ce va vedea cat de important era mailul respectiv...
...parerea mea...

mexxa spune:
Andita cel mai bine ar fi sa il lasi un timp sa se poata gandi.Nu il stresa acum cu telefoanele sau cu mail-urile...O sa vezi ca totul se va rezolva, pune-te in situatia lui, cred ca la fel de rau te-ai simti. Poate este o dezamagire de moment dar fii sigura ca isi va da seama ca nu ai facut-o cu rautate.
Te pup si te rog sa ne spui ce sa mai intamplat!!
Ingerasii sa aiba grija de tine..10+
me&baby

Andita spune:
Da, numai ca de listat nu se mai poate, ca mailul nu mai exista, l-am sters. Printul ala era ca masura de siguranta, pentru mine, si nici ala nu mai e. Deci nu ramane decat sa ma creada pe cuvant...... Of, asta imi mai lipea acum.....
Andita

krelia spune:
Daca avem drum prin oras, sa stiti ca o sa ma uit dupa un costumas de in!
mexxa, se pare ca vom chefui amandoua in aceeasi zi , tu la cununia ta, eu la cununia sefei lui iubi
. Ce face samburelu'??
alinush, am avut si eu o stare asemanatoare acum vreo luna, e drept, eu n-am ajuns la test, dar, nu mai era mult ...cine stie...caldura, stresul, grijile....o raceala nedeclansata inca...fii linistita!
Andita, cred ca iubi tau e putin ranit in orgoliu...cum altfel sa poata spuna ca simte ca-l minti..dupa atitia ani de cand sunteti impreuna??? Si probabil il deranjeaza ca nu ai impartasit secretul de serviciu cu el, ca vezi doamne nu ai avut incredere in el, cine stie...dar, ma gandesc eu, din moment ce el nu era parte implicata direct, de ce sa-l fi interesat acel secret...pe de alta parte, reactia ta de a nu dori sa ii arati hartiuta, l-a inversunat si mai tare si l-a facut sa creada prostii, sunt convinsa!
Incearcati si vorbiti cu calm, recunoasteti-va vina amandoi - el, de a se indoi de increderea ta, tu de a-i ascunde un lucru, care poate, daca l-ar fi stiut nu s-ar fi intamplat nimic (ci doar i-ar fi satisfacut curiozitatea) si impacati-va pentru ca orgoliile prostesti nu-si au rostul si de multe ori ranesc sufletelele noastre pline de iubire
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006

Giova spune:
neatza!!!
ati scris nu gluma.
am aparut si eu dupa ceva timp de umblat prin oras cu acte.
macar am fost de dim., ca, cu caldura asta nu e de glumit.
Aseara a miscat bebele de multe ori, si e o senzatie ciudata. Misca doar cand il strigam Marco(ii place numele). La Eduard (numele ales de mine) nu raspundea deloc. Si nici la mangaierile si pupaturile lui tat-su'. E asa necajit Clau!!!! Si-a pus chiar intrebarea daca il va iubi copilul!!! Cum sa nu-l iubeasca, la cat il va rasfata....
Andita da-i putin timp iubitului tau, si ii va trece. Normal ca s-a suparat, ca i-ai ascuns ceva. Si eu as face la fel. Dar daca a trebuit sa fie strict confidential, fa-l sa inteleaga chestia asta.
Krelia si un costumas de ine o idee buna, sau fusta aia a ta misto de pe meleaguri straine (la aia te refereai, nu?).
Acuma vezi tu, timp mai este. poate gasesti ceva dragut si mai ieftin la mare.poze
gio si bb 16+

tigrutz spune:
Andita, sunt de acord cu Krelia, ce rost are sa va suparati pt atata lucru? Comunicarea este cheia, lui sa-i explici ca lucrurile de servici nu trebuie neaparat sa le discuti cu el, mai ales cand este vorba de ceva confidential, iar tu sa-i asculti motivele pt care a fost atat de deranjat si sa intelegi ca astfel de reactii (sa arunci hartia numai sa n-o vada)sunt total nepotrivite, mai ales ca ii pot creea o stare de indoiala in ceea ce te priveste.
Alinush, folosesti cumva anticonceptionale? intarzierea poate fi si din cauza asta. Eu am patit-o, le foloseam de ceva timp si apoi 3 luni nu mi-a venit ciclu. Se pare ca a fost vorba de niste dereglari hormonale. Sunt sigura ca totul va fi ok.