Miresele anului 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 4
krelia spune:
quote:
Originally posted by ooana
Sa nu te gandesti la nimic din ce a fost.....s-a schimbat foarte tare Calipso si e chiar un local dragut si cochet!
"Stalpi" pentru flori , ca stiu la ce te gandesti, cred ca doar de la o firma care se ocupa cu organizat evenimente ........ si nu cred ca e tare scump ca doar nu-ti organizeaza toata nunta ci iti imprumuta niste suporturi pentru flori....
Si mie mi-ar trebui ca as dori sa fac cununia religioasa afara si as pune un covor rosu pe margina caruia as dori sa suporturile acelea cu flori si sa fie legati intre ei cu voal dar.....mi-e greu ca nu prea vor preotii sa iasa din biserica!!! Nu stiu exact cum sa procedez sa conving un preot, apoi sa gasesc locatia ca nu am nici o idee.....iar apoi vad eu , ca cel mai simplu de rezolvat sunt scaunele, covorul si suporturile pentru flori
Am fost si eu acum vreo luna, si am vazut imprejurimile, inclusiv localul si nu arata rau .
Cu stalpii, mda...si eu tot la firme din astea m-am gandit
Cu preotii si covoru' rosu....mie mi-ar placea sa aduc stalpii si voalul in biserica...sa aduc ceva din obiceiul catolic ..asta cred ca va fi mai usor de convins...
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
Ioana-Cristina spune:
Fetelor , v-ati facut o idee despre cum ati vrea sa fie invitatiile de nunta? Si ca model si ca text... Eu am gasit un motto care mi-a placut foarte mult :
" Împodobește-ți părul cu ghirlande delicat parfumate și coboară spre noi zâmbind
În zorii
acestei zile fericite , alătură-te nouă în cântări de nuntă , alătură-te nouă în dans , luminând cu torța iubirii."
Alte motto-uri :
"Cand ma gandesc pentru o clipa la ce ne rezerva viitorul, ce zile , iubito , ce nopti - simt ca locul meu nu e pe pamant - e prea mic pentru atâta viață !.
" E o bucurie mai presus de toate - ziua în care visul la care abia îndrăzneam să visez se împlinește.
În jur e numai fericire , speranță și certitudine. Astăzi începem să clădim împreună o viață -mai frumoasă decât orice am fi putut fiecare în parte."
Mi-ai dăruit cea mai mare, cea mai completă dovadă de iubire
Pe care un om a daruit-o vreodată altuia !
Sunt plin de recunoștință și de mândrie că tu ești încununarea vieții mele."
" Inelele acestea sunt din aur, iar aurul nu pălește niciodată. Remodelat, rămâne același.
Orice ar aduce viața , iubirea adevarată rezistă puternică, strălucitoare, prețioasă."
"Am făcut cei șapte pași. Ești a mea pentru totdeauna. Da, suntem pereche. Sunt al tău.
De acum nu mai pot trăi fără tine. Să nu trăiești fără mine. Să ne împărtășim bucuriile.
Suntem contopirea dintre cuvânt și înțeles. Tu ești gândul, eu sunetul. ...." ( Din ceremonia de căsătorie hindusă)
"Cununia face din două părți un întreg; dă celor două vieți un scop, și putere îndoită să-l împlinească; dă celor două firi neliniștite rațiunea de a trăi și un scop pentru care să trăiască." (Mark Twain)
"Te iubesc nu numai pentru ceea ce ești dar și pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine!.
Ioana-Cristina
krelia spune:
Ca model, inca nu stiu...textul insa, stiu cum va fi..desigur, unul haios si potrivit zapacelii din capu' meu!
Fetele, ati intrat vreuna pe chatul DC? Sun curioasa daca merge se vorbim in privat....ia incercati
26 august 2006
ooana spune:
Sa va zic si eu un motto care cel putin mie mi-a placut de cand l-am citit, anul trecut pe invitatia unei prietene cand nici macar nu ne gandeam la nunta: "Gandeste-te la mine ca la o stea desprinsa din tine!"
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
alinush2005 spune:
Buna dimineata tuturor !!!
Dragelor, noi doi aseara abia ne-am hotarat sa ne apucam sa spunem oamneilor despre eveniment. Pana acum nu stie absolut nimeni!..dar nimeni!! (doar voi! va dati seama ce onoare?)
Eu nu ma pricep, e vreo regula privind ordinea in care trebuie anuntati? Ca eu de strans toti si tinut speech n-am chef, asa ca o sa le zicem pe rand...dar nu prea stiu nici cum (am niste emotii..) si nici in ce ordine, ca sa ma asigur ca nu afla unii de la altii si se supara ca nu au aflat de la noi intai...
krelia spune:
alinush, cel mai importat este sa incepi cu parintii, cred eu : "uite, mami,. stii, noi ne-am hotarat sa...."
Iar rudele, alea...binevoitoare ..vor afla ele, mai mult ca sigur, nu tre' sa-ti faci probleme!
26 august 2006
alinush2005 spune:
Multumesc frumos.
Ma gandeam eu ca parintii trebuie sa afle primii, dar aveam o dilema cu nasii...dar las' ca ei or sa afle mai tarziu, cand om da ochii cu ei, ca sunt in alt oras si prin telefon parca nu merge...
Voi incepe anuntatul de diseara (cred) si va povestesc cum a mers...
In alta ordine de idei, ieri iubi imi zice ca vrea sa isi dea si el cu parerea despre rochie, ca daca nu o sa-i placa...
Asa ca eu, ca sa nu stric nici surpriza, si pentru de a nu afla dinainte cum va fi rochia (ceea ce nu vreau) i-am indicat site-uri cu rochii si l-am rugat cand are timp sa salveze undeva cateva rochii care ii plac lui, si eu le voi consulta, ca macar sa nu imi iau ceva care sa fie fix opusul a ceea ce ii place lui...Am facut bine, nu?
Voi va consultati iubitii in privinta rochiei?
Raza de soare spune:
Buna, miresici !
As fi intrat mai devreme, dar am avut niste faxuri de transmis si din cauza caldurii, functioneaza aiurea rau de tot, de la 8 :15 ma chinui.
Ei, iata-ma venita de la mare
si nu neaparat cu forte proaspete, ci dimpotriva, cam terminata, din cauza soarelui.
Pentru ca si puiu si eu am plecat mai tarziu de la serviciu vineri, am amanat plecarea pt. sambata dimineata la ora 4:00. Deja la ora aia, autostrada era aglomerata, dar s-a circulat bine; la ora 8 eram in 2 Mai, studiind oferta de locuri de campare. Care nu prea exista
Cu greu, am gasit un loc, la 3 m de apa. Frumos. Ma rog, ff multe muste, dar in afara gadilaturilor de rigoare, altceva nu faceau; am fost multumiti ca nu era invazie de tantari amatori de sange, ca in Bucuresti.
In 15 min cortul era intins si aranjat pt locuit
Cazare se gaseste, dar noi am vrut cu cortul acum, sa fie un weekend romantic, pe plaja, sa vada si puiu cum e cu cortul
Data viitoare mergem la hotel.
Am facut plaja, am inotat, am mancat
Sambata seara ne-am hotarat sa ne « spargem in figuri « si am comandat cocktail de fructe de mare si fructe de mare in sos de unt. Eu mai mancasem, acum cativa ani, salata de fructe de mare si tineam minte ca parca era
mancabila. Dar cand ospatarul ne-a adus comanda, am ramas muti. Doua amestecaturi de pui de caracatita, care aratau ca Alien ( Sigourney Weaver mai lipsea ! ), cateva scoici, vreo 4 creveti si
inca o chestie de care nu ne-am dat seama ce era. Cu un mare nod in gat, cu stomacul strans si studiindu-ne reciproc reactiile, am
incercat
sa mestecam cauciucurile respective. Hai, crevetii si scoicile puteau fi mancate, dar caracatitele
Va amintiti de ciunga aia Turbo, pe care-o puteai mesteca zile intregi, de te dureau falcile ? Cam asa ne-am simtit noi
Glumeam in timp ce « mancam « , intrebandu-ne ce D-zeu ne-au trebuit noua delicatese dintr-astea, cand amandoi suntem pro mancare traditionala romaneasca. De ce am renuntat la friptura de pui sau de porc la gratar, insotita de cartofi prajiti si o salata, numai bune sa ne lingem degetele dup-aia ? Si da-i si razi
E, sa vedeti dupa ce ne-am ridicat de la masa, ce ne chinuiam sa tinem Alienii in stomac, cat radea puiu ca i-a ramas un tentacul intre dinti si un altul il gadila pe gat
Radeam noi, dar nu era rasul nostru si cu tot bronzul, se vedea ca eram cam verzi la fata. Bine ca am renuntat in ultima clipa la ravenele in sos tomat, care de fapt sunt melci si nu m-a atras deloc-deloc ideea sa inghit asa ceva. In concluzie, lasam ciudateniile astea pt cei carora chiar le plac.
Am adormit ascultand valurile
De altfel, este singurul zgomot pe care il auzi
nu tu manele, tipete,claxoane, etc
Doar marea
Si ne-am trezit la timp pt a vedea rasaritul
Ieri dimineata am cautat de nebuni un restaurant unde sa mancam
Cand deja ne faceam planuri sa cautam un magazin, sa luam de pe acolo ceva de rontait, am gasit o terasa, cu personal f amabil si rapid, mai ales la orele pranzului, cand e aglomerat, bietii ospatari alearga, nu merg
Si este ingrozitor de cald, va dati seama
Am apreciat acest lucru, mai ales pt ca sambata de-abia ne-au adus mancarea.
Dupa micul dejun am facut din nou plaja; de fapt, fiind fff cald, am stat mai mult in apa. Si ne-am trezit cu niste arsuri de toata frumusetea, desi am tot fost la plaja. Da-i repede, fa dus, da cu gel de dupa plaja, stai la umbra, iar intra in apa
Acum, nu ca nu suport soarele, abia ma abtin sa nu-mi dau bluza jos.
Din pacate, de la an la an, soarele este mai puternic ; nici nu stii cat sa mai stai la plaja. Ca sa va faceti o idee, sambata, cat am aranjat cortul, in 15 min, m-am bronzat cu dungile de la tricou.
Dupa amiaza, cu regretul ca nu am bagat in bagaj si o camasa alba, cu maneci lungi ( apropos, e tinuta obligatorie acum, la mare ), ne-am intors la terasa la care fusesem dimineata. Am cerut 2 ciorbite de peste, hamsii cu mamaliguta si mujdei pt puiu si rechin la gratar pt mine. Iar m-am spart in figuri
Dar macar pe-asta l-am putut manca
Insa data viitoare, tot mancarea romaneasca va fi baza.
Portiile sunt imense, din ciorba abia am mancat jumatate, puiu a inapoiat farfuria cu hamsii aproape intrega, iar eu, oricat m-am fortat, n-am reusit sa termin garnitura de cartofi natur
Cu siguranta, seful de acolo, stie sa-si atraga clientii, doar ca n-am vazut pe nimeni sa reuseasca sa termine de mancat. Iar preturile sunt doar cu 5-10000 ROL mai mult decat in Bucuresti. Pai daca asa arata o portie normala, ma intreb, oare cum arata una dubla ?
Dupa masa, am mers la un restaurant care anunta in vreo 3 reclame ca are si internet, ca voiam sa va scriu de la fata locului si sa vad ce ati mai barfit, dar, din pacate, nu aveau decat jocuri.
Ne-am intors pe plaja, am mai facut o baie in mare, ne-am strans catrafusele, ne-am facut dus si cu regret si cu dureri de la arsuri, am plecat. Ne-am gandit noi sa plecam pe la 17, cand se mai racoreste, dar nu am fost singurii
Bara la bara, blocaje, filmari din elicopter, politisti nervosi, amenzi cu duiumul, masini trase pe dreapta, cu oameni carora din cauza caldurii le era rau
Eu am mers cu geamul deschis tot drumul, din acelasi motiv ; puiu chiar se gandea ca poate am facut insolatie. Il tachinam ca m-o fi deochiat vreunu pe plaja, dar e posibil sa fi avut dreptate
Bine ca rechinul meu a ramas in stomac, desi de cateva ori era sa
De la Dragalina pana la autostrada, am facut 10 km in 55 min ! Localnici amuzati, tineri si batrani, iesiti pe marginea drumului, sa vada cu ochii lor ce dadeau in direct la televizor. Glume facute pe seama noastra, a astora care am fost la mare
ce mai, era distractia principala pt ei, sa vada cum ne coacem la soare, sa asculte vorbe de duh la adresa baietilor cu ochi albastri, care nu si-au facut treaba cum trebuie
Unii chiar isi adusesera presuri, sa stea pe ele, nu cumva sa oboseasca stand in picioare
Am ajuns la 22:00, obositi, cu dureri, fara chef de desfacut bagaje
Ne-am spalat, ne-am uns cu gel de dupa plaja si
am dormit, chinuiti, puiu avand intreaga noapte grija sa nu am atinga din greseala, ca stia ca as fi luat foc
Suntem negri, doare, dar a fost frumos !... Poze nu am facut, din pacate
P.S.: Aveti mare, mare grija cat stati la soare. Maxim ora 11 si dupa ora 16 si neaparat cu crema de protectie. Eu care pana acum puteam sta la plaja fara protectie pana la 2 ore, acum dau cu crema din primele 10 min. Stiu medicii ce spun, dar cine-i asculta ?
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
Raza de soare spune:
Miresici, voi aveti auto-invitati, care vin de prin Focsani sau ma rog, de prin tara si pe care nu aveti unde sa-i cazati si nici banuti pt hotel ? Ca eu am 2, deocamdata si zau ca n-am chef sa dau banii pe camere de hotel... ei platesc meniul si cu banii aia dau eu hotelul, apoi ?
Ca au inceput sa afle si ma trezesc ca intreaba " Dar ma inviti, nu ? " Ce D-zeu fac ? Ca as vrea sa vina, normal, asa strang si eu 150-160 de pers, cat vor la rest, dar... n-are fata bani de hotel...
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)