HIRSUTISM

HIRSUTISM | Autor: MadaS

Link direct la acest mesaj

As dori sa stiu daca cineva a inregistrat succese in combaterea hirsutismului si daca da cu ajutorul carui tratament/medic.
M-am ales cu un hirsutism moderat localizat strict la nivelul coapselor (fata posterioara) + labia alb. Absolut deloc pe fata, brata, spate, sau alte localizari clasice.
A aparut brusc, spre varsta de 20 ani (fiind blonduta de fel, nu aveam deloc pb cu pilozitatea), in urma unui tratament de scurta durata cu Linestrenol (progesteron de sinteza) asociat cu Naposim (un anabolizant), recomandate de un medic endocrinolog. De atunci, s-a extins mult, si in ciuda eliminarii tuturor cauzelor (DHEA-S , Testoseron, normale, analize repetate), eliminat cauza ovare polichistice actualmente, numeroase analize efectuate sub supravegherea unui endocrinolog, nu gasesc o cauza si nici un tratament.O ameliorare evidenta s-a produs sub un tratament scurt cu Androcur, orprit insa datorita efectelor adverse (prolactina crescuta de 4 ori peste normal, revenita in urma intreruperii tratamentului)
Am 33 ani si imi creaza multe probleme estetice, chiar si cu aceasta localizare redusa.
De 5 luni incerc si un tratament homeopat, fara rezultate vizibile la capitolul acesta. Analizele le-am tot repetat , inclusiv recent anul acesta, testosteronul ramane la valori extrem de scazute, aproape de limita inferioara. Am facut si alte analize, 17 Cetosteroizi, nerelevante.M-am documentat enorm pe Internet, dar cauza nu e detectabila in cazul meu.
daca cineva a reusit remedierea hirsutismului, prin metode alopate dar mai ales naturiste, astept un raspuns.
Va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seadrop spune:

scriu doar ca sa-ti spun ca voi reveni cu descrierea unui tratament naturist. l-am gasit intr-o revista si era laudat ca foarte eficient. (e adevarat, era vorba de hirsutism generalizat, dar nu e exclus sa functioneze si asa).
revin imediat ce gasesc revista respectiva (cel tarziu maine).
Mariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seadrop spune:

Am revenit cu raspunsul promis. Sursa e Formula AS, numarul 670 din iunie 2005. Email-ul celei care a experimentat (cu succes, spune ea) tratamentul: ioana_cozma15@yahoo.com
Tratament intern:
~ amestec de pulberi - naprasnic, cretisoara, zmeur, marar 2 lingurite din fiecare planta, de 3 ori/zi,administrate sublingual si apoi inghitite cu putina apa plata.
~ amestec de "branca-ursului" si anason - de 3 ori pe zi, cate o lingurita.
~ Tinctura de plop negru - de 3 ori pe zi, cate 15 picaturi; tinctura de propolis30% - 20 picaturi/zi, miere de albine
~ Cura cu sucuri: 200ml morcovi+100ml telina+50ml ceapa - se beau pe parcursul zilei, cu mici pauze.
~ Apa - 2litri/zi
~ Alimentatie: Carne - doar de peste, germeni de cereale, hrana cat mai naturala.
~ Tutunul e interzis!

BAFTA!

Mariana

Mergi la inceput