Windows Genuine Advantage

Windows Genuine Advantage | Autor: ama1982

Link direct la acest mesaj

Procesul de autentificare a licentei pentru utilizatorii care faceau update-uri a fost pana acum o optiune voluntara. Pentru a putea face update-uri online, utilizatorii de sisteme Windows vor trebui sa arate ca folosesc o copie autentica de sistem de operare. Utilizatorii serviciilor Microsoft Update si Windows Update nu vor mai putea sa descarce software-uri aditionale, inclusiv program de securitate, pana trec printr-un proces de validare online a licentei. "

L-am descoperit tocmai azi, cand am intrat pe updates. Ce parere aveti de asta? Am citit ca totusi Microsoft ne lasa sa downloadam doar "critical updates", dar restul de updaturi sunt valabile doar utilizatorilor cu licenta valida.
Inca nu am apucat sa verific daca intr-adevar ne lasa sa le downloadam pe cele critice, nici nu am cum, pentru ca imi cere sa validez keyu si normal ca-mi iese ca e piratat si ma trimite la o pagina unde sa comand un key valid cu cca 130 usd.
Poate se downloadeaza cele critice cu automatic updates?
Aveti ceva infos despre asta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Stiam de kestiunea asta de acum vreo 2 luni. Poate ca ar trebui sa invatam sa cumparam si noi software.. sau poate ar trebui sa trecem pe Linux.

Cu respect,
G.

Suntem urate... si ne tarim!

Mergi la inceput