Bebelusi de nov-dec 2004 (67)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FETELOR, IDEE GROZAVA!!!! HAIDETI SA SCRIEM CE LE FACEM BEBEILOR DE MANCARE SI MAI ALES CE LE PLACE!!!! Cu ocazia asta ne inspiram una dela alta, si nu ne mai batem capul ce le facem zilnic!!!!!! Cine intra in hora??????? Eu mi-s prima!!!!
AIME, lui Paul nu ii place ciorba de vitel!!!!! cum ziceai ca o dregi tu??? cu smantana???? eu aproape fiecare ciorba o dreg cu smantana..degeaba!!! oricum , ma bucur mult ca al tu mananca, foarte bine!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Fetele, am deschis si capitol nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54593" target="_blank"> aici

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Pai, Onitza...il dreg, asa simplu cu o lingurita plina de smantana, fara out, ca deja ii dau 2/saptamana. Eu fierb carnita de vitel, o spumez, apoi pun zarzavaturile, ceapa, morcov, ardei, rosie, patrunjel, cartof, pastai, conopida, sfecla rosie..si ce-mi mai trece prin cap, uneori mai scot cate una doua, sa nu fie mult...dupa ce fierb si astea pun un pic de bors de casa (am sa-i pun si paste de acum). Las sa se raceasca si mixez tot, inclusiv zeama. La sfarsit de tot, pun smantana, gust...si gata Vladut e servit...La fel fac cu carnea de pasare (gaina, curcan) doar ca apa in care fierbe carnea o arunc. Eu i-am facut un program, cam asa: luni- ficatel cu legume, marti ciorba de vitel, miercuri-out cu legume, joi - supa (aia care arunc apa) de pasare cu legume, vineri - peste cu conopida si mai vad eu cu ce...sambata - out cu legume, predominant cartof, duminica iar supa de pasare/ciorbita de vitel.Astfel incat sa aiba de 2/sapt ciorbita, 2/ ou, 1/ficatel. asa ne-a sfatuit dr...si drept sa-ti spun tot ce ne-a invatat am facut si tare bine ii merge, sa nu fie de deochi. Cateodata in loc de vitel la ciorbita ii pun perisoare de vitel cu piept de gaina/curcan si orez, ceapa...ii plac si astea.
Hai ca-mi place sa schimbam impresii...
Intre timp poate trageti si un oki la pozele lui smecherila al meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Felis, imi pare tare rau de Mihaita, uite ce face caldura asta nenorocita.Multa sanatate, iar tipe multa putere ca si pana acum! Si Mihnea e in ultimul hal, transpirat mereu, plin de bubitze pe maini si frunte..., dar de dormit doarme destul de bine si mananca f. bine.

Aime, imi pare rau sa te dezamagesc, dar eu la capitolul "creatie in bucatarie" am niste talente extrem de limitate, ma mai chinui ce-i drept sa-i fac Biancai diverse, dar nu exagerez, mai mult mama se ocupa de mesele ei.

Mihnea mananca asa: Aceeasi supa cu multe legume si carne de pui(cand e zi de carne) (ii plac pulpele mai mult decat pieptul)din care fac asa:
o zi carne cu conopida, morcov, ardei si smantana,
o zi piure de cartof, rosie cu carne si smantana/unt,
o zi ou cu dovlecel, branza si morcov, rosie,
o zi ficat cu orez, cartof, ardei, morcov, rosie
apoi rotesc
Deci cam asta e pranzul nostru.
Apoi ii mai dau borcanele, vitel nu i-am dat pana acum decat de la borcan, de lene, of course, peste ii voi da cand venim din concediu,la fel si bors , ca sa nu mai fac experimente acum.

La 9-10 avem fructe cu branza sau biscuiti, iar la 18 iaurt cu cereale sau banana, sau mamaliga cu branza, daca ma invrednicesc sa fac, oricum nu-i prea place...
Ar trebui sa incepem cu bucatele mi mari, cu cat amanam mai mult, cu atat mai greu le vor accepta, Biancai i-am pasat pana pe la 1 an jumate totul cred, daca dadea de o bucata mai mare isi facea singura sila. Mihnea accepta si bucatele , nu tot timpul.

Apropo, nu stiu daca e bine sa le dati pufuleti la bebelaci, eu am oroare de ei, mai contin si multe prostii si cine stie in ce conditii sunt facuti! Deh, eu mi-s mama mai nebuna.

De azi noapte l-am mutat si pe Mihnea in camera lui,ar fi dormit el bine daca pe la 3 noaptea n-ar fi tipat Bianca la mine ca o mananca o muscatura mai veche de tantar, si sa vin sa-i dau cu Fenistil. Deci l-a sculat, si pana pe la 4 l-am tot readormit. Sa vedem azi...

Bits, la 8 luni avea 10,200 kg, de atunci nu l-am mai cantarit.

For2nity, e o papusica Alexia, cu ochisorii aia superbi.

Andreea, bine v-ati reintors, umblaretilor!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Roxana...aoleu...pai, cum pana la 1.5 ani pasat...asa merge treaba????
despre pufuleti, am intrebat si dr, zice ca nu e rau, bine ca nu exageram, papa o punga in 3-4 zile.
Pai, vezi, ce program ordonat ai si tu ptr Mihnea...stiam eu ca vii cu idei bune ...cat despre ora 18.00...invariabil branza cu fructe sau cu smantana si mamaliga...biscuitii nu-i vrea....i-am pus in branza cu fructe, cu smantana...si nu-i vrea...ciudat copil, nu? ce se facea daca se nastea pe timpul lui Ceasca, atunci nu erau cereale . cateodata ii dau borcanele cu fructe si cereale cu lapte, este un fel pe care il devoreaza...este fff bun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Roserb, subscriu la faza cu pufuletii, ca eu sunt si mai nebuna, sar ca uliul pe mama cand incearca sa ii dea ceva nou Mariei .
For2nity, pupam scumpetea mult si drag !
Andreap, de care Marie vorbesti tu acolo? De a mea ? Si de ce ti-e frica de cantar? Ca e grasunica de nu mai poate... Am vazut eu poze...
Cookie, fa-i o placere mamei mele te rog si declara aici cate kg are Sabinuta ta... Ca i-am aratat-o sa o vada cat e de scumpa si cum seamana cu Maria mea si ea e convinsa ca "copila e cantarita din ochi, fato, uita-te la ea, are minim 9 kg, fii serioasa!!!"

POZELE MAMARUTZEI!!!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput