Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (92)
Raspunsuri - Pagina 10
ANDREEABANICA spune:
...haide,ca io-s gata cu ei stransi...sa dea Domnu sa ii priasca si sa-i placa.
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
ANDREEABANICA spune:
...pai mie-mi ceri poze...am o tona da nu pot sa le pun
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
poze Alexia
mitzura spune:
Ina, am prospectat piata si nu m-am prea ales cu mare lucru, cel putin pe aici prin Sibiu. Pentru peste 1 an, am gasit cereale doar de la Nestle, dar erau cu cacao si n-am fost prea incantata. In rest, din acelea pentru copii mai mari, cu diverse arome, si cu un E (trifosfat de sodiu, parca, E339), sau tot cu cacao. Asa ca i-am luat o pungulita mica de fulgi de porumb, pana una alta, sa vad daca ii plac, dar nu i-am dat inca.
Tine-ma la curent daca gasesti ceva mai bun, te rog.
ANDREEABANICA spune:
...pumnii stransi...
...la tv,fiimea ar sta toata ziua numa sa fie,muzica,reclame si desene...nici nu stiu cum sa fac,sa nu mai stau cu tv-ul deschis si poate sa ma apuc de crosetat.
poze Alexia
ochi verzi spune:
LA MULTI ANI, PATRIK! LA MULTI ANI, MATEI! Sa fiti sanatosi si sa aveti noroc in viata!
ochi verzi spune:
Azi am fost la Iosup, e tot fetita asa cum visasem acum doua nopti si nu ne-a lasat pana nu i-am pus nume. Noi eram nepregatiti din punctul asta de vedere dar ne-a dat Iosup idei asa ca o va chema Iasmin!E totul in regula cu ea ,se incadreaza la 18 saptamani cat am facut astazi!Tati a reactionat bine si chiar daca era baiat a spus ca tot Iris e sufletul lui.Acum eu sper sa nu faca diferenta intre ele. Am fost 3 zile la Mamaia cu fetele, azi la control si la cumparaturi ca maine plecam in Iordania, bagaj nu am facut, am de calcat ca femeia m-a lasat balta tocmai acum si pe caldurile asteanu stiu ce ma fac! Sa ne vedem cu bine si aveti grija de bebelusi!