Aveti idee de astfel de cursuri?

Aveti idee de astfel de cursuri? | Autor: lulu75

Link direct la acest mesaj

Am o cunostinta care m-a rugat sa ma interesez pe net pt fiul ei de o facultate de bucatari.
Pun o intrebare poate aiurea dar...poate voi stiti mai bine: exista facultate legata de meseria de bucatar? Ea mi-a spus ca vrea o facultate pt fiul ei in acest domeniu.
Aveti idee de astfel de profil la vreo facultate si nr. de telefon?

Va multumesc!

Luminita
36+ cu Andrei

www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati si mami lui Andrei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Dupa parerea ta, crezi ca e chiar nevoie de facultate, ca sa ajungi bucatar? Sau a fost doar pretext, ca sa mai deschidem un subiect....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Exista cursuri si scoli postliceale, dar f. scurte. O astfel de scoala este pe undeva, pe Sos. Viilor, aproape de sediul Pepsi, unde este un hotel, i-am uitat numele din pacate. Cica e destul de cunoscuta...
Succes!

Intr-adevar, ce - Doamne iarta-ma - sa inveti in 4-6 ani de zile, si la nivel universitar?! Nici in tarile din vest nu exista facultate pt. asa ceva!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Eu inca nu am auzit de o astfel de facultate in Romania....Stiu ca exista scoli de pregatire pentru maistrii bucatari...Nu stiu exact ce denumire au aceste scoli...Da o cautare pe google si vezi daca poti afla ceva....Sunt si eu curioasa!
Mult succes!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

profil de facultate,in sensul asta nu exista...dar sunt cursuri de pregatire bucatari,scoli profesionale,etc.

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Mai nici eu nu am crezut ca exista cursuri universitare in acest domeniu, dar am zis sa vada ca va intreb si nu o refuz.

Luminita
36+ cu Andrei

www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati si mami lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Tot degeaba daca n'ai masteru'

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Luminita
36+ cu Andrei

Tati si mami lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by Siminaf
Intr-adevar, ce - Doamne iarta-ma - sa inveti in 4-6 ani de zile, si la nivel universitar?! Nici in tarile din vest nu exista facultate pt. asa ceva!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Exista in State multe institute culinare, cele mai respectabile sunt de vreo doi-trei ani. Sunt destule de invatat in domeniul asta.

Oana_B

Mergi la inceput