Mamici din Arad...??? (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Dacian
Multa sanatate si o viata lunga si frumoasa alaturi de Alina si Dragos!

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Dacian! Alina, sa-toi traiasca si sa mai dai un semn de viata!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut un anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ce liniste totala pe-aici!
Noi am fost afara cu bicicleta,e super ca nu-i frig deloc.L-am dus pe Dragos ud,ziceai ca a iesit de la baie.

Fetelor,ati auzit(vazut) operatiunea lui Falca de demolare a garajelor.Oare asta mai stie ceva in afara de demolari?
Am auzit ca primaria ii un santier.
Mi-a parut rau de niste vecini care a trebuit sa-si demoleze garajele sambata,aveau termen pana azi.7 garaje au fost demolate si se face platforma de gunoi. Astea 7 sunt in spatele blocului la noi,dar in tot orasul cine stie cate garaje trebuie demolate...
Piata "Mihai Viteazu" o va demola si face ceva super market,vom fi plini de super market-uri,numai sa aibe oamenii bani sa cumpere din atatea magazine,mai ales ca avem acum selgros si vom avea si metro.
Calin a zis ca mai bine ar demola tot Aradul si sa faca cel mai mare super market din lume. (ras cu plans).

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Alina, eu nu-l suport...e un porc si jumatate...cum naiba sa sparga el Piata Mihai Viteazu?? e cea mai buna piata din Arad...si Piata Soarelui vrea sa o darame Are dreptate Calin...hai sa daramam tot orasu sa-l facem un mare super market...upppsssss atunci va deveni un hiper market
Si sa nu mai zic cate magari face cu astia ce ii sunt in subordine ca iar ma umplu de draci

Azi m-am vazut cu Ioana, Ovi si binenteles Alesio, care a crescut si e un scump si jumatate, iar Ioana o scoaba...o bate vantu frate, are nevoie de caramizi sa se tine cand bate vantu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by Claudelu

[red]

Azi m-am vazut cu Ioana, Ovi si binenteles Alesio, care a crescut si e un scump si jumatate, iar Ioana o scoaba...o bate vantu frate, are nevoie de caramizi sa se tine cand bate vantu

Frumoase complimente!
Da' recunosc ca si eu as vrea sa mi se faca astfel de complimente. As vrea sa mai dau si eu jos vreo 3-4 kg,dar nu reusesc nicicum,mai ales de pe burtica.

Am uitat sa va zic ca un vecin de-al meu si-a cumparat garajul de la alt vecin in urma cu 3 saptamani cu 2000 euro,noroc ca nu l-au pus si pe el sa-l demoleze.Mi-a zis cineva ca in viitor se vor demola toate garajele.

Merg la culcare ca-i cam tarziu.
Noapte buna va doresc!

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Fetelor a venit Catelu acasa!Va spusesem ca l-am dat la una din fetele din croitorie de jos de la noi si l-a dus la Munar in capatul de catre Secusigiu la un vecin de-al ei.Dupa ce l-a dus dupa 4 zile am intrebat ce face Cate si mi-a spus ca de cand la dus (aia ii pusesera lant la gat) nu mananca nimic, nu iese din cusca, nu latra.Am rugat-o cand ajunge acasa sa-mi dea de stire ce face Cate ca daca tot nu mananca(dupa 4 zile!!!) mergem noi dupa el.Cand o sun imi spune fata ca aia i-au dat jos lantu ca s-au gandit ca poate totusi mananca si in minuta urmatoare Cate a sarit peste nu stiu ce fantana si dus a fost.Asta a fost lunea trecuta si duminca dimineata Cate era la poarta!Atata e de slab fetelor ca pica din picioare.De ieri vine veterinarul si ii face vitamine, va dati seama ca a strabatut tot orasul ca Munarul e catre Zadareni, cam la 30km de Arad si cat mai e din Micalaca pana in Aradul Nou!Concluzia noastra e ca avem caine de caine domnule!Mie mi-e drag de Blaki de nu mai pot, dar asta va capsa cand va creste.Ieri a intrat un om strain in curte micu imediat a marait catre el (la 6 sapt).Te apuca de picior, alearga toata ziua, atata il motroshesc!

Magda si Bianca

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna dimineata fetelor!

Diana bine ai venit printre noi, asta cu intarziere.

Magda, asa zic si eu catel. Nu degeaba se zice ca sunt animalele cele mai fidele.

Ioana cum e soacra ta?

Oare ce face Gabi prin concediu? Speram ca are vreme buna.

Eu am avut ca de obicei mult de lucru si ma simt cam la pamant. Am cateodata niste momente in care nu am chef sa stau de vorba cu nimeni, pur si simplu stau si cuget la toate problemele din ultima vreme. Doamne stresul asta ce ne afecteaza.......
In rest ma pregatesc de concediu. Duminica seara m-am apucat de calcat. Urasc sa calc, dar mi s-au adunat stive de haine. Calcam doar la nevoie. Pai am calcat de la 08 seara la 12:30 noaptea de mi s-a urat de calcat pentru 1 an cel putin.

Duminica am mai fost in Selgros ca mi-a trebuit aspirator. Al nostru cam da ortu' popii asa ca ne-am luat altul. Am mai gasit cu ocazia asta si slip de baie pt al meu sot de la Jolidon la 300.000 lei.
Am cam pregatit bagajele pt concediu in mare, dar le fac cu totul vineri seara.
Sper ca in concediu sa fie fain. Au plecat duminica niste colegi tot in Grecia, dar in alta parte si cu alta agentie si au cam primit o teapa. Hotelul e cam nasol si mancarea groaznica. Am mai cautat pe net pareri despre hotelul asta si am gasit pe o pagina nemteasca si din cat am inteles de acolo e ok. Dar mai vedem la fata locului.

AHHH, tine-ti minte masina mea care se tot strica?????? Ei bine sambata dimineata la ora 8 eram cu ochii umflati de nedormita la service la Verbita...... ca doar de ce sa nu se strice ceva intr-o luna????

Va pup si incerc sa mai intru cat pot.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ola fetele!

Alina nu te lua dupa Clau...e drept ca am slabit, dar nici chiar asa sa ma ia vantul....mai e mult pana acolo!(si eu mai am un pic de burtica...)

L-au tuns pe Raul(Clau) si e asa scumpic ....!

Magda fa bine si nu-l mai da la nimeni pe Catelu daca e asa iubaret si atasat de voi!

Flavia mai lasa stresul si incepe sa te gandesti la concediu....care va fi unul de vis.....si poate veniti si cu bebe inapoi(Doamne ajuta)!

Diana soacra-mea e tot in spital....habar nu am cand o externeaza...face tratament cu Prednison si cu alte antiinflamatorii....si zice ca a inceput sa vada putin cu ochiul acum....

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Alina, in legatura cu demolarea garajelor nu zic ca nu sunt de acord dar sa fie facute pentru un lucru bun, adica sa faca niste parcuri pentru copilasi....uite la noi in Vlaicu e plin de garaje, toate lucurile de joaca de mai de mult s-au umplut de garaje...pe alea da domnule demoleaza-le, n-am nimic impotriva, dar altfellll
Si sa sti ca nu mint ...e uscata rau Ioana, desi nu recunoaste...eu ma apuc de cautat caramizi ca mi-e mila de ea, biata o ia vantu pe sus

Magda, asa caine tot sa ai! E fidel rau, pastrati-l!

Flavia, lasa mama ca mai ai putin si va relaxati!

Ioana, nu minti ca-ti creste nasu! Ce burta, eu n-am vazut! Probabil ca e lipita de spate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Clau (de faza cu burta lipita de spate....as vrea eu)....si am vazut pozele de la Brasov....dementiale!!!Cel mai mult mi-a placut cum sugea nora-ta pe degetul lui Raul!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput