Copilasi de Mai - Iunie 2004 (51)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acris spune:

LA MULTI ANI, PALOMA !!!!

Irinusha, draga mea, mie imi pare a fi vreo boala a copilariei (varicela, pojar, etc), din ce spui tu.
Asa se manifesta: febra f. mare fara alte semne. Daca zici ca au erupt bubitele nu o sa mai faca febra (asta daca au aparut toate).
Asa cum i-am spus si Gratei, pune-i o carpita rosie pe burtica sau imbraca-l in rosu si cica face sa apara toate bubitele (nu mai stau ascunse). E de la bunica citire. La noi a functionat cand a avut Amalia varicela.
Sanatate multa si nu mai fi trista

Caldura mare, caldura mare.....

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

La multzi ani, Paloma! Sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de mica ta, Cristina!
Irinusha, pupici multzi lui Crisu sa ii treaca! Off, of, sper sa se simta mai bine, acum, cand itzi scriu...
Nu pot sa va scriu cat as vrea, azi plecam la munte, ca o fi Rasnov, ca o fi Avrig, om vedea... Cert e ca trebe sa termin bagajele ....

Va pup, sanatate tuturor si sa ne ...scriem cu bine!

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

La multi ani Paloma!!!

Sanatate si numai fericire alaturi de cei dragi!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Aoleo Irinusha, lui Crisu mic sa se faca bine. Asa cum zicea si Acris sa nu fie varicela sau pojar. Cum arata bubitele? Ca in functie de aspect poti sa-ti dai seama de ce ar fi.

LA MULTI ANI ! Paloma

Anacami Groaznic cu incendiul ala. Sotul meu lucreaza intr-un service chiar langa Cet Sud. Cand mi-a spus ca a fost incendiu m-am albit. Bine ca l-au stins la timp.

Mamaleone sigur trebuie si inregistrati copilasii ca altfel o sa zica ca aberam noi cand or fi mai mari. Mie tata imi spunea ca ne lasa singuri in casa cand incepeam sa urlam. Da sincer nu-l prea cred si proba contrarie nu am de unde sa o iau.

Fetelor eu cred ca se agita copii si de la prea multa caldura. Aseara m-am foit tot timpul de atata caldura. La dormitor nu pot deschide geamul ca am patulul Biancai chiar sub el, sotul dorme pe jos in sufragerie si Bia a baut aseara un bibe de apa. I l-am lasat in patut si dim era gol. Cu dintisorii s-a mai potolit.

Nicoleta
si
Alexandra Bianca

Nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetele,

Irinusha, pupici dragului de Cris! Saracutzul, nu a scapat de bubitze! Astea sunt bolile copilariei, ce sa facem?

La multi ani tuturor sarbatoritelor de zilele astea: Mephala, Grate, Christina, Tinavia, Lili, Paloma si Mammy2706 !

Vad ca voi sunteti care mai de care cu probleme cu masele si noi nici incisivii nu ii avem toti!

Nally, o sa vin o saptamana in Bucuresti la nasi, poate ne vedem in parc, ce zici?

Despre Ana nu pot sa va spun decat ca e bine, face o gramada de chestii, ca toti copii de varsta ei. Ceea ce m-a lasat masca este ca se inchina cand trece pe langa o biserica (nu face tocmai semnul crucii), ca a vazut la mama ei. Cum vede un castel in desene sau ceva care arata a biserica se inchina. In rest suntem bine, nu prea are pofta de mancare si i-am luat Helmiflores pt giardia ei, probabil ca este motivul si dupa 2 zile a inceput sa pape mai bine. E natural asta, asa ca i l-am dat fara prescriptie. Daca ma duceam la dr. imi dadea mai puternice...Doar in caz ca nu ii merge cu asta o sa ii mai dau si altceva.

Va pup pe toate!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani Paloma! Tot ce-ti doresti sa devina realitate! Copii sanatosi si frumosi si o familie fericita! Pupici multi de la mine!

Sa va povestesc de fi-miu. Azi dimineata s-a trezit vesel, noaptea n-a mai avut febra - probabil de la paracetamol - si a dormit bine, dupa spunsele mamei mele. Am vrut sa dorm cu ei, sa o ajut daca are nevoie, mai ales ptr. ca am stiut cum a dormit noptile trecute si ptr. ca fara ajutorul lui Boby mi-ar fi fost mai greu ... dar n-a vrut si pace, m-a convins spunandu-mi ca daca ma vede o sa ceara la mine si o sa fie mai greu. Va dati seama ca nu prea am dormit ... am tot bagat nasul la ei in camera.
La doctor, surpriza. Dr. plecase in concediu - si ieri nu mi-a spus nimic - , avea inlocuitor pe un mosulica. Nu prea mi-a placut de mutra lui, mai ales ca ne-a luat asa putin la misto. OK, ii spun povestea si il ia la consult. Recunosc ca l-a "puricat" mai mult asta ... i-a luat si proba din gat, i-a ascultat si plamanii ... testul la urina a iesit bine, in gat nu-i rosu si nici urma de streptococi, pneomonie nu are. Cand l-am vazut si pe asta ca nu poate sa-mi spuna ceva concret i-am cerut analiza la sange ... sa ma ia ca el ca dr. spune cand e nevoie de analize la sange. Mama, si am vazut rosu! Cine ma cunoaste bine stie ca pot fi si rea ... Boby chiar zice: "Rea, dar buna!" ;) Sa revin deci. Asa ca sar in sus si chiar putin rastit il intreb daca eu ca mama n-am nici un cuvant de spus?! Ca eu vreau analize. Se uita la mine si spune: V-am vazut de cand ati intrat ca sunteti hotarata, ba chiar militanta. La care i-am raspuns ca sunt, cand e vorba de copilul meu. Asa i-a facut lui Cris analize si la sange (i-a luat din degetel, cu urletele de rigoare), care binenteles au iesit bune. Deci, tot la viroza am ramas, cu bubite cauzate de febra. Sau febra de trei zile, doar ca si dr. spunea ca bubitele apar dupa febra ... deci tot nesiutori suntem!
Fact e ca azi a fost mult mai bine, mai vioi, fara febra ... la pranz tot asa, ieri la ora asta avea 40°. Deci sper sa fie spre bine ... mai astept seara pana ma bucur de tot.
Multumesc ptr. gandurile voastre bune! E tare greu sa-ti stii copilul bolnav si sa nu-l poti ajuta! Bine ca nu-i sensibil, ca innebuneam pana acum ... sau poate te obisnuiesti.

Cris, nu poate sa fie pojar ptr. ca petele la pojar sunt altfel, plus ca-i vaccinat. Cu vaccinul mi-a explicat dr. ca e asa: se mai poate face boala daca vaccinul nu a prins. Sper ca la Cris sa se fi prins cum trebuie si sa fie imun. Varicela tot asa ptr. ca stiu cum arata, am facut-o eu la 12 ani si mai tin minte. Oricum, stau sa ma gandesc daca nu-l vaccinez si de varicela ... mh, nu stiu.
N-am incercat cu carpa rosie, cu toate ca stiam de la voi. Am intrebat-o pe mama si ea nu stia de chestia asta. Mi-a spus sa-l ung cu spirt medicinal sau cu tuica, sa-i iasa bubitele mai repede. Am facut-o dar nu stiu daca a folosit la ceva. Oricum, cum mai spuneam, sper sa fie pe terminate.

Madisor, sejur fain la munte! Vreme si voie buna! Pupici de la noi!

Mamaleone, esti bestiala! Ma faci mereu sa rad! Parca te si vad cum te lupti cu doi nazdravani mici!
E mai greu acum ca nu au gurita sa ne spuna ce vor. Si Cris intinde mana si face "eeeii!" de trebuie sa ghicesc la ce arata. Si daca nu sunt destul de rapida se pune pe smiorcaiala, dar din aceia prefacuta. E normal ca-ti mai sare tandara ... se mai intampla si mie, si am doar unu', da' cu doi ... eu una mai astept cu bb2! Ascult la un sfat intelept (Madisor sa traiasca :)) si mai fac o pauza :)

Nicoleta, pupici Biancutei sa-i treaca repede. Incearca si tu ce i-a dat Madutza Anei ... poate e mai bine pe cale natura. Refacere rapida!

Paloma, chiar de ziua ta a trebuit sa repari frigiderul ... nasolic. Dar sper ca s-a rezolvat! Sarbatoriti? Ceva chef? Nu ne inviti si pe noi? ;)

Camelia, sa stii ca am citit pe undeva ca copilasii mai micuti nu au frica de intuneric ... cica frica asta e ceva invatat, nu instinctiva. Cred ca ptr. Seby a fost o mica aventura pe cand tu iti faceai probleme. Nu te gandi si tu la ce-i mai rau! Auzi tu cutremur ... nici nu m-as gandi! Ts, ts, ts!

Madutza, cum stai cu sofatul? Merge? Ai exersat?
Ai dreptate, copiii astia sunt ca niste papagali mici, copiaza tot.

Sa va mai povestesc ce face Cris. Cand plecam cu masina ii pun cheia de masina in mana si plecam. Cand ajungem in garaj (e o parcare subterana, de stat, deci nu avem un loc fix de parcat) il intreb: Unde-i masina? Si sa vedeti cum o cauta cu ochii ... o vede si incepe: "Eeii!", arata cu degetul si e de o veselie ... zilele trecute a inceput sa si spuna: Tu-tu! Asta ptr. ca-i tot spunem: "Mergem cu masina, mergem cu tu-tu-ul".
Acum ca a fost bolnavior i-am facut toate poftele, printre care si ca a stat ta-su cu el in intenet. La www.toggolino.de - daca vreti sa incercati ;) - e innebunit dupa desenele alea si dupa muzica ... sa-l vedeti cum da din maini si danseaza pe genunchii lui ta-su! E de coma ... si acum vrea doar la computer. Il ia pe ta-su de mana si-l duce la el ... sa vedeti chin pe noi sa-i sustragem atentia ...
Avem si noi un inceput de maseluta, stanga sus ... nu ma intebati care si cum, ca nu stiu cum le spune. Toate de odata! of, of!

Gata, ca am scris un roman! Va pupic si va doresc un week-end fain. Maine sunt singurica la munca, Boby e cu tata la instalat o bucatarie. Se muta fosta lui sefa si prieteni de familie cu ai mei si dau o mana de ajutor. Pupici!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
poze, pozilici si poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

irinusha, iai ce ma bucur ca e cris bine. am citit repede mesajul tau in care ziceai ca e bolnavior si apoi am sarit la ultimul, cel de azi in care totul e bine! doamne-ajuta! si ce scump e el cum stie care vi-i masina-tutu! si lia se repede la masina cind mergem pe undeva si o parcam intr-o parcare (ca acasa e in fata casei:)). ea zice 'vroom-vroom'. si din scaunelul ei (care acum e in spatele soferului) vede tot si tot arata cu degetelul la camioane si le zice cu un 'vroom-vroom de mai joasa tonalitate - pe mine ma distreaza.

la multi ani, din suflet si cu intirziere tuturor sarbatoritelor dragi! sa fiti sanatoase si voioase si sa aveti parte de zile senine si bucurii!!

ne-am intors si noi din minivacanta pe malul marii(oceanului) - care desigur ca a fost prea scurta. dar lia a fost adorabila: s-a jucat in nisip, la paa, a alergat pe toata plaja - o sa punem poze - asa ca m-a lasat sa-mi tin burta-n sus la soare si sa ma odihnesc o tzira. apropo de burtic, creste, creste, sintem la 26 de saptamini si 3 zile. of, of, da' multe saptamini mai sint:).

va pup ca-s la servici si am o gramada de facut. aveti grija de voi si un weekend minunat. sper sa mai apuc sa va citesc cuvintele si sa va scriu.

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (26+)

www.seansimon.com/june2005.htm" target="_blank">IUNIE 2005
www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

LA MULTI ANI PALOMA!!!!!

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004) HERASTRAU
MAMAIA 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

acuma citesc de patrick - sper ca e bine, ca in citeva zile plecati in vizita!! grate, ma gindesc, oare nu i-or fi dat vaccinul MMR (measles-mumps-rubella) si a facut patrick o reactie la el?! mie asa mi-a zis doctorita - chiar la o luna sau doua de cind e facut vaccinul, se poate ivi o reactie care se manifesta ca si boala (in special rubella) cu febra si eruptie si sa nu ma sperii ca nu e molipsitor si trece de la sine in citeva zile. lia nu a facut reactia, dar e posibil ca patrick s-o fi facut?! sper ca e totul bine deja. da-ne un semn inainte de-a pleca.

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (26+)

www.seansimon.com/june2005.htm" target="_blank">IUNIE 2005
www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

la Multi Ani Paloma- multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor.

Alina- va dorim ca aceasta alergie sa nu va mai chinuie. Pupici Alexandrei.

Madisor- va dorim o vacanta placuta si mult mult soare. Asteptam sa ne povestesti cum a fost.

Camelia- Irinusha are dreptate. Cand Julia a fost mica o adormeam cu lumina si mult timp, dar acum nu si nu am probleme, chiar si mai repede adoarme.

Grate- ii dorim lui Patrick multa sanatate si tie putere de a trece pri asta.

Irinusha- Si eu cu Julia am avut asemenea problema, si de o saptamana noaptea trecuta am dormit in sfarsit toata noaptea sa trezit abia pe la 7. Uf ce usurare. Acum cred ca ii ies canini si este cam miortaita.

Astazi la noi a fost peste 30 de grade. Poate va fi haios dar eu m-am apucat sa ma bronzes pe balcon. Nu prea mult ca nu sa putut asa de cald a fost. Iar pe la 17.00 sa innorat si a inceput a vijelie. Sa facut aproape noapte, tuna si fulgera mamamama. Sotul cand sa intors era ud tot. Maine se anunta din nou canicula. Pe Julia toata ziua o tin in chilotei este asa de fericita.
Trebuie sa ma duc la ea, a terminat papa si ma cheama sa fac nani cu ea. Dar as vrea sa o invat si seara sa adoarme singura, nu stiu daca voi reusi. Am reusit macar pana acum in cursul zilei. Voi ii adormiti sau adorm singuri?

Pupici la toate si la bb vostri

Alus+Julia

http://community.webshots.com/user/alus1

Mergi la inceput