benzi epilatoare

Astazi mi-a cumparat o cutie cu benzi de epilat si nu am reusit decat sa ma umplu de nervi fiindca m-am incleiat toata iar parul a ramas la locul lui. Nu stiu ce sa fac sa arunc cutia sau exista un secret de folosire a acestora? Voi ati folosit minuni din astea?
Mira si fetita dulcika
Raspunsuri

cornelia_laura spune:
Eu folosesc benzi din astea doar pt mustaciaora(benzi STREP). Le tin la frigider, apoi cand le folosesc le incalzesc putin intre palme, le desfac si le aplic. Nu trebuie sa le lasi mult ca de la caldura corpului se inmoaie ceara aia de tot. Tragi tare si repede in sens opus cresterii firului de par( cel putin la mine asa merge). De ramas mai ramane ceara pe piele dar in cutie sunt niste servete uleioase cu care te cureti dupa si sunt f bune.
Succes!!!!!
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

slakje spune:
Eu foloseam in Romania, pt maini, nu ca as fii eu cine stie ce maimuta ca-s blonda, dar mie nu-mi place sa am nici un firicel , deci ma fac si pe brate, si au fost foarte bune.
Probabil ca e prea cald acum si ceara aia de pe ele s-a topit prea tare, in general inainte sa le folosesti trebe tinute la racoare si apoi putin incalzite in palme.
Curata-te cu un tampon cu crema sau spirt.Sau cu sapun si apa.

cait spune:
Cred k stiu de ce parul a ramas in accelasi loc poate ia facut acceasi greseala k si bine.dupa ce le aplici se trace in directia de crestere a parului adik dak l epui pe picioare incepi de le tragi de jos in sus si parul sa disparea iar dak iti ramane ceara pe tine cu putin spirt sau alcool mai slab se ia imediat.stiu si eu la inceput cati nervi mi-am facut pana am descoperit.bafta

mira_m spune:
Multumesc mult fetelor, nu le-am tinut la frigider, le-am cumparat si le-am folosit. Tin sa va spun ca le-am luat pentru epilatul inghinal, deoarece pentru picioare folosesc epilatorul.
Am sa incerc si cu variatia rece-cald dar tare cred ca m-am pacalit si ca singura soluitie e sa merg la un salon de cosmetica!
Mira si fetita dulcika

dori spune:
Eu le folosesc pentru epilatul pe maini. Am incercat sa le folosesc in zona inghinala, dar fara rezultate - asa ca solutia este tot la cosmeticiana!

cait spune:
La mine au mers pentru zona inghinala dar asa cum am spus mai devreme.e dureros dar suferi o singura data fata de epilator.

Ramonika spune:
fetelor, de ce va chinuiti cu treburi din astea?
eu acum 2 zile am fost la cosmetica si am dat 50.000 pe un epilat inghinal + 10.000 ciubuc.
rapid, doare, dar trece repede, eficient.
pe picioare ma fac cu aparatul personal, la sub brat cu lama, gata, am scapat.
Ramonika

Cei trei muschetari

Omul traieste pentru bunastarea pisicii...

flamingo spune:
Secretul acestor benzi cred ca este temperatura...daca sunt prea calde iti ramane ceara pe tine si nu vreau sa ma gandesc cum este ca am patit-o si eu. Si voi ziceti ca se duce cu spirt?Eu eram in baie cand am facut operatia si dupa ce m-am incleiat toata tot deschideam usa si strigam: adu-mi sticla cu spirt...adu-mi sticla cu acetona....adu-mi sticla cu otet...adu-mi sticla cu alcool...
Tre sa zic ca nu s-a dus decat cu timpul in 1-2 zile...groaznic.
Pana la urma am mai experimentat o data dar pe picioare si mi-a mers. Eu incalzesc benzile pe un bec, cateva secunde...si folosesc benzi mici, le tai cu foarfecul, in caz ca nu-mi iese sa nu imi calamitez o suprafata mare...

Fiquelle spune:
quote:
Astazi mi-a cumparat o cutie cu benzi de epilat si nu am reusit decat sa ma umplu de nervi fiindca m-am incleiat toata iar parul a ramas la locul lui. Nu stiu ce sa fac sa arunc cutia sau exista un secret de folosire a acestora? Voi ati folosit minuni din astea?
Asa am patit si eu...nu am mai cumparat asa ceva. Tot mai bun e aparatul sau ceara!
Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004
POZE SOFIA, DE LA NASTERE PANA IN PREZENT