Sabina - la 6 luni intre viata si moarte (2)
Raspunsuri - Pagina 8
ANDREEABANICA spune:
Lucia,ai primit e-mail-ul de la mine?
...nu mai stiu daca i-am dat send sau delete si nici nu-l mai gasesc...te rog confirma-mi sau infirma-mi...ca sa stiu ce trebuie sa fac.
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
lucia_cs spune:
Sabina este bine, dupa prima tura de citostatice in Scotia se simte foarte bine si nu a intrat in aplazie (adica caderea tuturor analizelor,arsuri si rani ale pielii din gurita si pana la fundulet), este foarte activa si deja rosteste silabe.
Situatia financiara aproximativa:
Romania: 13.500 Euro
USA 1: $350
USA 2: $200
Canada 1: $195
Canada 2: $495
"Teledonul" European: 674 Euro
Aproximativ 15.083 Euro = 10.650 Lire sterline
Multumim tuturor.
_
Un bebelus de 6 luni are mare nevoie de noi.
Aici poti face viata unui copil mai acceptabila! - Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!
Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny
Witchie spune:
Va rog adaugati la pusculita 50 usd din partea prietenului meu Skip Colby din New Jersey primiti prin check bancar pe numele meu pentru Sabinuca(a propos sa ma invete cineva cum ridic banii cu un money order, unde ma duc?) .
Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Sfioasa, Seherezada tacu
crisflo34 spune:
Acum am venit din banca si am si eu rezultate:
In banca noi avem 13.269 EUR si urmeaza sa vina cei de la OTV 1500 EUR.
Asta inseamna ca noi avem 13.269+1500= 14.769 EUR
La asta adaugam raportul Luciei si iese o suma buna. Doamne ajuta si multumim.
Sabinutza este in continuare f bine. Azi face teste audio. Asteptam rezultatele mai pe seara.
Cosmina, matusa Sabinei
ANDREEABANICA spune:
,pentru voi toate,pentru Sabinuta,pentru mami si tati ei,pentru tusica Cosmina...Doamne ajuta!
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
poze Alexia
lucia_cs spune:
Sabina a avut azi un test pentru a se vedea daca citostaticele i-au afectat auzul. Vestea buna e ca totul e perfect si auzul nu a fost afectat.
Situatia Financiara:
Romania = 14.769 Euro
"Teledon" (Germania) = 713 Euro
USA 1 = $235
USA 2 = $501
Canada 1 = $540
Canada 2 = $675
Total Euro = 16,893 = 11,980 Lire Sterline
Imediat suntem la jumatatea sumei.
Multumim tuturor.
_
Lucia sotia lui Csaba
Poze Bunny
lucia_cs spune:
Am uitat sa va spun ca maine Sabinutza implineste 7 luni.
La multi ani pui mic, te iubim si asteptam sa fi bine si o data sa deschizi aceste subiecte si sa te uiti cat de mult te iubeste lumea.
_
Lucia sotia lui Csaba
Poze Bunny
alexia_free4ever spune:
Multa sanatate micutei din toata inima si curaj, putere parintilor sa treaca peste toate obstacolele. Totul este posibil si asta am vazut si in cazul lui Andrei copil bolnav de cancer osos.Acolo sus cineva are grija de noi, si fiecare are cate un inger pazitor, iar aici jos pe pamant ne aveti pe noi, si pe minunatele fiinte care se ocupa de campanie.Felicitari tuturor faceti un lucru extraordinar.Important este sa nu disperati si flacara sperantei sa palpaie mereu si sa va calauzeasca. ''La multi ani'' ptr cele 7 luni pe care le vei implini Sabinuta si la cat mai multe. Vom ajuta si noi asa cum l-am ajutat si pe Andrei si va suntem alaturi.Vrem sa auzim numai de bine si Sabinuta sa poata face tumbe ca bebelasul. Multa sanatate intregii familii.
Alina si Bogdan
ANDREEABANICA spune:
La multe,multe lunisoare inainte!La multi ani!Sa ne traiesti ingeras mic si scump,sa te ajute Doamne Doamne,sa fi sanatoasa si sa ai parte de tot ce-i mai bun pe lumea asta.
poze Alexia
crisflo34 spune:
Multumi.
Da, astazi Sabina implineste 7 luni si cu ajutorul lui Dumnezeu si al vostru isi va putea vedea si ea nepotii implinind 7 luni.
Multumim ziarului Ziaru ,care tin acest subiect in acualitate.
Sambata va fi un reporatj cu ei pe TV SKY.Poate reusim sa facem vreo inregistrare.
Testul audio a iesit f bine.Sabinutza este norocoasa in continuare si speram sa o tina tot asa.
Cosmina,matusa Sabinei.