Sabina - la 6 luni intre viata si moarte (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Am reusit sa strang destul de putin de la colegii mei. Am trimis astazi 4 milioane lei in contul deschis la BCR.
Functionara de la banca mi s-a parut usor nauca, "nu-i lua" contul, nu era sigura ca..., dar pana la urma mi-a facut un ordin de transfer nr. 33658/02.08.2005, platitor Pitulice Cornelia.
Prin urmare, te rog Cosmina, daca intra banii in cont da-mi si mie un semn, scrie aici sau pe privat doua cuvinte ca sa fiu impacata ca nu s-au pierdut pe circuit intrabancar sau au ajuns eu stiu pe unde...

Lucia, am primit mesajul tau. Am gasit posterele, sa vedem ce pot face...

Va pup si inca o data sanatate micutei!Cornelia si Rares(nascut in 22.04.2002)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/corneliap33/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Am depus in cont 500.000 lei vechi si am trimis e mailuri tuturor cunoscutzilor.
La banca nu au fost probleme , sper sa ajunga banii!( sunt trimisi de Nasta Octavian Velu)

Sotzul meu se intalneste cu foarte multa lume si spune tuturor despre Sabinutza.

Sanatate Sabinutzei!
Pupici de la Onitza

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisflo34 spune:

Scuze ca nu am mai zis nimic de mult,dar m-am tot agitat si eu .

Sabinutza este bine in continuare, doar un pic de senzatie de voma. Aseara canta de mama focului in camera. ii place sa fie spalata pe cei dintisori si dupa aceea pastreaza periuta sa o rontaie( ca doar e si ea fetita mare!!)

Va multumim mult tuturor pt campania fantastica pe care ati reusit sa o puneti pe picioare si pt vorbele frumoase pe care le gasiti .
Inseamna imens toata aceasta sustinere a voastra.

Starea financiara astazi aprox 13.500 EUR( ce am eu in conturi si in cash+ teledonul de la OTV,care trebuie sa apara ).

Promisiuni mai am de la ceva parohii si de la cateva companii.
Am deschis azi cont in USD si in GBP

Cont USD: RO 06 RNCB 5064 0001 0303 0005

Cont GBP: RO 76 RNCB 5064 0001 0303 0006
BCR SUCURSALA IULIU MANIU

TITULAR CONT:
CIMPEANU IRINA CRISTINA

Multumim mult.

Cosmina , matusa Sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Ma bucur atat de mult cand se vad roadele "muncii" noastre pentru Sabinutza.

ANDREEABANICA, la pubicatile pe care le-ai aminitit tu nu am trimis, nici nu mi-a trecut prin cap. Ce bine e cand sunt mai multi... :D

In Canada treaba se misca destul de bine, Adina are deja comenzi pentru carticelele ce le ofera la bazar pt Sabinutza. Azi a comandat cineva carti si a facut o promisiune de 200 Euro.

Vikinga a inceput sa aiba mult de lucru la teledon, deja are si fete din Japonia care doresc sa doneze.

Eu primesc zilnic mail-uri cu informatii despre modalitati de plata sau chiar donatii prin PayPal.

Toate fetele trimit mail-uri si le povestesc prietenilor despre Sabina. Ba mai mult vad ca si sotii lor se implica.

Al meu sotior mi-a facut o lista cu fundatii umanitare la care sa trimit mail-uri. Cine doreste sa ajute sa ma contacteze pe PM.

Ce mai? Treaba merge super si zilnic se vad ceva "roade" in contul Sabinutei.

Dumnezeu e cu noi.

_

Un bebelus de 6 luni are mare nevoie de noi.

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
- Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Inchei ziua cu TELEDON=629euro!Astept ziua de miine cu alte pliculete si intrari in cont si pay pal!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vikinga

Inchei ziua cu TELEDON=629euro!
Astept ziua de miine cu alte pliculete si intrari in cont si pay pal!

_

- Web

Lucia sotia lui Csaba
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Vikinga,felicitari,,.

Cu ajutorul lui Dumnezeu or sa se stranga banutii...sunt convinsa...Doamne ajuta!

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor,
Va felicit pentru tot ceea ce facetzi!
Speram , cu totzii, ca Sabinutza sa fie bine.
Sa stitzi ca un foarte mare impact, asupra prietenilor- cunoscutzilor mei , au avut pozele Sabinutzei.Chiar si sotzul meu a fost foarte impresionat de Sabinutza , dupa ce a vazut pozele .A fost de acord sa ajutam si noi cu ceva banutzi dar dupa ce a vazut pozele a inceput sa se implice, adica spune tuturor despre Sabinutza si daca are si un calculator arata pozele.
Multa sanatate Sabinutzei!

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisflo34 spune:

Extraordinar teledonul europencelor si extraordinar tot ce se face si extraordinar ca mai avem noi aliati.
Florin este f mandru si fericit ca are aliati si tatici.
Sabinutza este f bine in continuare si are putere f mare.De la ea luam si noi putere.

Multumim tuturor.

Cosmina, matusa Sabinei

Mergi la inceput

nastad, sa stii ca bine zici. Multi oameni care au vazut pozele Sabinei au ramas impresionati.

Noi o sa tiparim niste postere (pagina de web - campanie) si o sa le avem mereu la noi pentru ca nu se stie niciodata cand avem ocazia sa vorbim cu cineva despre Sabinutza.

Mai avem un aliat o mamica din arad, ea a postat cazul Sbinei pe mai multe forum-uri si deja are ceva promisiuni pt donatii.

Primesc zilnic mesaje de la persoane care vor sa ni se alature, azi m-a contactat o doamna care vrea sa posteze cazul Sabinutzei pe forumuri din Moldova.

Tot asa, primesc zilnic mesaje de la persiane care vor sa doneze si doresc sa gaseasca cea mai buna modalitate.

Multumim tuturor!

Succes!

_

- Web

Lucia sotia lui Csaba
Poze Bunny

Mergi la inceput