Sabina - la 6 luni intre viata si moarte (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Fetelor revin mai tirziu dupe ca imi culc baiatul cu niste adrese de email a unor fundatii de ajutor din europa. Avem nevoie de ajutor pt a aduce povestea Sabinei la ei. Au fost cazuri cind aceste fundatii au donat sume mari de bani pt alti copii, a fost si un caz a unui copil roman. Cred ca daca trimitem dupa mai multe adrese de email cazul va putea fi zarit si speram luat in consideratie.fetele din germania, trebuie sa trimitem si de aici va rog emailuri pt aceste fundatii.Am vazut ca pagina de web a sabinei e numai in engleza si italiana. Ne ajuta cineva sa traducem in germana? Am apelat de asa de multe ori la angel lexi cu traducerile ca nici nu mai indraznesc. Eu nu stapinesc lb indeajuns de bine pt a traduce.Trebuie sa incercam.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Multumim Radio Romania International pentru gaduirea unei emisii despre Sabina in seria "Ingeri Printre Oameni"

Sotul meu a inregistrat emisiunea, o trimitem prin mail oricui ne-o solicita. (ptr. Real Player, 6 Mb)

Cea mai emotionanta fraza rostita de Andreea Demirgian:(pt mine)
"Daca aveti un euro de la piata care nu va trebuie, poate ni-l dati noua pentru ea.."

_

Un bebelus de 6 luni are mare nevoie de noi.

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
- Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

Vikinga, e super, o sa trimit si eu, am o singura adaugare (din partea sotului meu) in cazul in care doriti sa trimiteti acelasi text.

Aceste firme mari au un program foarte bun de "spam", in momentul in care noi trimitem acelasi text si primul va merge in "spam", dupa ceea toate eforturile noastre se vor trezi acolo...

Propun, (daca e cazul, repet) sa compuna fiecare 2, 3 fraze si sa trimita la fundatiile respective, ca e pacat sa ne chinuim degeaba.

Va pup

_

- Web

Lucia sotia lui Csaba
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Sigur ca da...pune adresele si trimitem e-mail peste tot,unde e nevoie.

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

a ok buna idee lucia.si inca ceva, povestea sabinei poate fi trimisa in germania si in lb engelza de catre orice utilizator, ma refer la textul emailului pt ca pagina de web e nesar sa fie si in germana.poate sa scrie fiecare dintre noi ceva in engleza si apoi sa introduca in email link-ul catre pagina sabinei, mi s-a intimplat ca aici in germ sa mi se ceara mai degraba lb engelza decit germana in astfel de situatii. toti de la astfel de organizatii vb lb engelza indeajuns sa inteleaga un astfel de email simplu.totul e sa traducem pagina sabineiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

vikinga, pagina e aproape tradusa, zile viiotare ii dam drumul pe net.

_

- Web

Lucia sotia lui Csaba
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

lucia, cam in doua saptamani ai si contributia mea, numai sa-mi spui , te rog, cum putem trimite din SUA. Cum de am ratat sa ma uit pe aici mai devreme, Dumnezeule....? Am sa incerc sa vorbesc si cu altii prin jurul meu. Cand e termenul limita?

PS. Si nu te necaji cu aia cu "Filantropica" lor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Pentru Lucia, Vikinga, LauraNicole si pentru voi toate si toti:
http://atelier.liternet.ro/articol.php?art=2602
cu drag

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Sfioasa, Seherezada tacu

Mergi la inceput

Off Anda iar am gitul inecat in lacrimi..Abia astept ca ele sa fie de bucurie , atunci cind totul va fi trecut. Cind sabina va invinge si va lasa un urma spitalele, citostaticile, opretia, recuperarea. Aseara am auzit-o pe Sabina gingurind la telefon atunci cind vorbea tatal ei la radio romania international. Si ma gindeam ca ea mitica asa crede ca e viata, atit stie, asta vede Se trezeste, bea laptic ia medicamente, doctorii o inteapa, venele ii sunt arse de atitea citostatice, apoi zimbeste parintilor, zice mama, iar bea laptic, iar medicamente iar consultatii, iar doctori si asistente, apoi zimbeste jucariilor ca iar si iar sa ajunga la sedintele de citostatice si medicamente. Oare ce o fi in capusorul ei mic? Crede oare ca asa e viata? Ca asa e normal?Offf..abia astept ca sa-i aratam Sabinei ca spitalele si tot ce a fost si este acum e doar o amintire. Ca ea trebuie doar sa se joace si sa creasca mare si frumoasa. Ca asa face un copil in viata de zi cu zi, copilul meu, al tau al alttro mamici ca noi.Lucia dupa ce site-ul va fi tradus si in germana o sa incepem sa trimitem fiecare dintre noi emailuri la fundatiile din europa. De la fiecare, in engleza sau germana cu un text de genul "oameni de pretutindeni din lume incearca sa o salveze pe sabina dar inca mai avem nevoie de ajutor" sau ne mai gindim, fiecare poate scrie citeva rinduri si apoi punem linkul catre pagina sabinei.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Witchie, ceea ce ai scris este foarte frumos, ai un telent mare la scris si nu numai, emisiunea a fost facuta profesionist.
O sa facem link pe pagina de web catre aceste cuvinte frumoase.

vikinga, mare dreptate ai, oare ce o fi in capusorul Sabinutei? Pe unde am sa consider sa stii ca am sa citez parte din mesajul tau.

Restul fetelor, ce ati mai facut?

Eu am primit azi un telefon de la o fata din Canada care deja a strans $400. Ea a aflat de Sabina de pe un forum in care numai ea a postat. Vrea si ea sa ni se alature si a prins mare curaj cand a vazut atatea persoane implicate.

Va rog sa ne "soptiti" si noua ce ati mai facut, ca sa mai copiem si noi idei.

_

- Web

Lucia sotia lui Csaba
Poze Bunny

Mergi la inceput