Sabina - la 6 luni intre viata si moarte (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Pupici Sabinuta, fata frumoasa!

Sabina trebuie sa traiasca!
Ajuta si tu aici:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54099

Anuc si Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Bazarul merge foarte bine. Am incasat 3 milioane de lei si mai sunt o multime de obiecte de vanzare. Anuntati-va si prietenii soacrele colegele de serviciu:) Au mai ramas doar 7 zile pana la marea intalnire.

Nu va relaxati acum dragelor, mai avem de strans banuti!

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Bau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Desi sunt pe DC de ceva vreme, deoarece astept un ingeras in viata mea, v-am descoperit in urma cu 10 minute si nu exit sa ma alatur fara a citii tot ce s-a scris pana acum, si-am sa va explic si de ce.
Am intrat la acest capitol umanitar din curiozitate, dar m-am dus direct la numele Campeanu Sabina Ioana, deoarece pe data de 5 august 2005 ma aflam in Londra, unde toata ziua pe Sky Tv la stiri s-a prezentat un caz cu acest nume.
Urmaream stirile cu regularitate, pt a vedea ce se mai aude in legatura cu atentatele, cand m-a izbit sa aud povestea unor romani prezentata la stirile londoneze. Nu stiu in Romania ce s-a prezentat, dar de la stirile din Londra am inteles ca un copil roman, care in Romania nu avea nici o sansa de supravietuire, poate fi vindecat de catre medici straini. Parintii au vorbit foarte putin in engleaza, dar prezentatoarea a pledat ffff frumos cazul lor.
Chiar m-am intrebat ce fac autoritatile romane, caci autoritatile straine faceau atat de mult pentru niste oameni de alta nationalitate.....
Pe atunci nu stiam de actiunile voastre, iar acum sunt extrem de fericita ca din Romania, pot ajuta un pui de roman.
Mai vreau sa va spun ca toata ziua la stiri au fost prezentate 2 evenimente majore: Sabina noastra si un important om politic englez, care murise cu o seara inainte.
Nu stiu fetita asta ce ursitoare a avut la nastere, dar se pare ca este un copil cu totul si cu totul special.....
Vorbiti despre un bazar, existent in Romania. Voi citii din urma sa vad despre ce este vorba, iar zilele urmatoare cu siguranta voi venii sa va dau o mana de ajutor.
Eu va multumesc tuturor pt lectia de umanitate, pe care ati scris-o sub titlul CAMPEANU SABINA IOANA. Dumnezeu cu siguranta se bucura sa vada astfel de momente....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Oana, bine ai venit, si eu sunt printre cele care asteapta un ingeras in viata, dar nu prea am postat eu pe la Aspirante Optimiste. Ma rog sa ai visul indeplinit cat mai curnad.

Ma bucur ca pe SKY Tv cazul Sabinei a fost considerat atat de important si a fost prezentat atat de frumos.

Este nevoie de mult ajutor, bine ai venit printre noi.

Mai multe detalii poti gasi pe pagina de web:
http://sabinac.netfirms.com/ro.htm

Multumim.

_

La 7 luni are cancer, dar si 80% sanse sa traiasca. Haideti sa o ajutam!

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
- Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

[red]Lucia[/red, nici eu nu prea postez pe la 'aspirante optimiste', dar la 'endometru' suntem un colectiv bun de pus pe rana.
Poate ne vizitezi si ne sustinem si sub aspectul ingerasilor, pe care ii asteptam in viata noastra.
Eu mai am putina treaba, dupa care fug sa vad cum pot ajuta cu bazarul...
Tot binele din lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Sabinutza si capitolul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55877" target="_blank">3

Oana_B

Mergi la inceput