Sabina - la 6 luni intre viata si moarte (2)
Raspunsuri - Pagina 14
crisflo34 spune:
Multumim Eli sigur Vikinga iti va da raspuns.
Multumim Gabriela Hogas.
Ne rugam la Dumnezeu sa va mearga bine si voua si sa va intoarceti si voi fericiti acasa.
Si intr-o zi cand acesti ingerasi vor fi mari sa se intalneasca si sa isi vorbeasca despre tot ce s-a facut pt ei. Sa fie sanatosi si fericiti si toate astea sa ramana doar in capul nostru fara sa le intineze lor viata nici macar o secunda.
Parca mi-i si imaginez stand imtr-un parc si razand zgomotos si povestind fiecare de "batranii" lor ce au facut. Asa sa le dea Dumnezeu sa se intample si sa ramana pt ei ca o lectie de istorie pe care nu o intelegi exact , dar pe care trebuie sa o inveti.
Sabinutza e ok. E fff rasfatel si infometata. A luat 1,200 KG de cand e in Scotia si canta lalalala. Copii aparent fericiti, loviti de nenorociri.
Maine la Povestiri Adevarate.
Biata mama iar are emotii mari.Dar ce nu face o mama pt copii ei? Imi tot spune saraca, ca ea sufere dublu. Sufere pt fata ei si pt fata fetii ele." Mama in joc sunt copilul meu si copilul copilului meu. Nu vreau sa iti imaginezi vreodata."
Incerc sa o alin cat pot eu si sa ii umplul golul. Ea imi da impresia ca reusesc, cum si eu ii dau impresia ca totul e sub control si nimic rau nu ne poate atinge.
Ne amagim frumos una pe alta. Numai Dumnezeu stie ce ne e scris.
Sper ca ziua care vine sa fie una buna pt toti oamenii din lume.
Cosmina, matusa Sabinei
lucia_cs spune:
Gabriela, esti extraordinara sa-ti gasesti puterea sa ne incurajezi si pe noi.
Situatia financiara aproximativa:
27,410.06 Euro - 18,931.95 GBP
_
La 7 luni are cancer, dar si 80% sanse sa traiasca. Haideti sa o ajutam!
Aici poti face viata unui copil mai acceptabila! - Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!
Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny
LauraNicole spune:
Acum , la "Povestiri ", este cazul Sabinei .Florin , tatal , vorbeste la telefon si are vesti bune .
Un bb are nevoie de noi :
http://www.unesco.8m.com/Sabina/introduction.htm
motanik spune:
Cosmina, au primit subiectele printate?
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...
crisflo34 spune:
Motanik , nu au primit nimic inca. Cel putin aseara cand am vorbit cu ei nu primisera nimic.
Am sa te anunt imediat cum am stiri.Merci mult.
Despre emisiunea de ieri, lui Florin ii pare tare rau ca nu a putut sa se abtina la final. Zice el ca s-a facut de ras. Cristina tocmai de aceea nu a putut vorbii,nu se putea abtine de plans.
Eu i-am certat un pic . Nu mai avem de ce plange. Acum suntem bucurosi pt ca tratamentul merge f f f bine,iar operatia este aproape. Da dar nu aproape este si Cosmin, fiul lor. O sa ii ajute Dumnezeu sa treaca peste asta.
In urma emisiunii am primit o gramada de SMS-uri si de telefoane. Chiar si azi dimneata la 3 am vorbit cu persoane din America si Spania.
Deja o parte din ei au depus prin WU si MG.Si multi din tara ,care vor sa o ajute pe Sabinutza.
Le multumim din suflet tuturor pentru bunatatea lor. E fantastic sa stii cat suport ai si cata lume se roaga pt tine.
Familii din Spania , ma roaga sa multumesc mult postului Acasa si emisiunii Povestiri adevarate. Ei urmaresc zilnic aceasta emisiune ,dar nu au reusit sa-i prinda la telefon sa le multumeasca personal.
O facem si noi odata cu ei si cu multe alte persoane.
Cosmina, matusa Sabinei
ariadnabr spune:
I-am sunat azi pe Florentin si Cristina. Mi-au spus ca Sabinutza se simte bine, ca tumoarea a mai scazut, ca doctorii sunt ff multumiti de evolutia ei. Cand am vorbit cu ei Sabinutza tragea de firul de la telefon si rontaia la un biscuite Am auzit-o gangurind, Cristina zicea ca asa saluta ea Asa ca...dragii si dragele mele...Sabinutza va transmite salutari
In acelasi timp, doresc sa transmita tuturor celor care le sunt alaturi fie si cu gandul numai, multe multe multumiri pentru tot ceea ce se face pentru ei. Mi-au spus ca nu au cuvinte sa exprime ce inseamna pentru ei ca nu sunt singuri.
Multumim ca existati comunitate !!
Lucia Banutii de la mine au plecat catre Laura
Pupici
Madalina si bebe Sonia
http://www.babiesonline.com/babies/s/sonia/
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ariadnabr/my_photos
lucia_cs spune:
Madalina, multumesc de vesti. Este atat de extraordinara evolutia Sabinutzei, se lupta mult pentru viata ei. Cand ma uit la pozele ei imi vine sa o mananc, preferata mea este cea in care e murdarici pe gurita.
de la mine Sabinuta.
_
La 7 luni are cancer, dar si 80% sanse sa traiasca. Haideti sa o ajutam!
Aici poti face viata unui copil mai acceptabila! - Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!
Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny
miag spune:
Buna Cosmina!
Ma bucura imens vestile despre Sabinutza.
Vrem si noi sa venim la bazar, dar spre rusinea noastra nu stim unde este insula copiilor in Herastrau.Poate ne dai si noua detalii.
Va pupam.
Roli si Mia
Dantje spune:
Doamne ce vesti minunate,e o luptatoare,si asa sa ramana toata viata.
Sanatate maxima,si putere parintilor.
Dantje & Martijn
LauraNicole spune:
Cat e de mica si luptatoare !
Un bb are nevoie de noi :
http://www.unesco.8m.com/Sabina/introduction.htm