Sabina - la 6 luni intre viata si moarte (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Subiectele printate pleaca azi catre Florentin, sper sa le faca placere.
Lucia, am pus partea 1, partea 2 si subiectul pt ziua Sabinei.

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisflo34 spune:

Extraordinar cate lucruri puteti sa faceti.
In fiecare zi vad cat de mult avansati. Sunt tare bucuroasa cand vad cati se mai alatura si cat de multi tatici vin
Trebuie sa le multumesc mult si lor pt ca o merita din plin.
Sabinutza a mai terminat o cura de citostatic si este foarte bine in continuare. Ieri am primit poze proaspte cu ea si sper ca Lucia si sotul ei sa reuseasca sa le puna pe pagina de web.
M-am bucurat , cum nu mai credeam ca am sa ma mai pot bucura. Pitica sta singura in fund ,este mai mare si mai grasa si mai frumoasa. Vroiam sa imapart aceasta bucurie cu voi toti , care ne sustineti si ne ajutati atat de mult. Eu nu stiu sa pun poze.
Sper ca va merge tot asa si mai departe. Are ochisorii atat de vioi si atat de expresivi de nimic nu te-ar duce cu gandul la nenorocirea prin care ii e dat sa treaca.

Sper sa vedeti si voi cat de curand pozele si sunt convinsa ca va veti bucura la fel ca mine.

Marti sau Miercuri( o sa va anunt exact) vom face o noua emisiune la Povestiri Adevarate.

Sigur o sa fie o mare surpriza pt ei sa primeasca subiectul printat. Una e ce le spun eu un minut seara la tel si una e sa vada cu ochii lor. Asa de mult mi-as dorii sa fiu mica undeva si sa-i pot vedea in momentul ala( banuiesc ca nu doar eu vreau asta!!)
Sambata va aparea in Jurnalul National.

Le multumim tuturor.

Cosmina,matusa Sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Ma bucur mult ca putem scrie din nou.

Sabinutza e bine, cazul e din ce in ce mai mediatizat si banutii incep sa vina. :)

Situatie financiara aproximativa:
22,701.34 Euro - 15,679.67 GBP

_

La 7 luni are cancer, dar si 80% sanse sa traiasca. Haideti sa o ajutam!

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
- Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

E ok ca va pot da vesti bune.
iubita mica este f bine in continuare. Este asa de tatel , ca nu ne putem intelege la telefon din cauza ei. Are pofta de vorba mare, mare( doar e fetita). Mananca bine si a reusit sa ia in greutate , sa ajunga si ea in limitele normale pentru varsta ei. Nu imi venea sa cred cand am vazut pozele cat de mare e acum. Ochisorii sunt tot albastri si tot asa de patrunzatori. Doamne daca ar stii ea cata lume se roaga pt ea si cata energie pozitiva se strange pt ea zilnic.
Ea nu stie ,dar parintii ei simt asta zilnic. Sunt chiar uimiti de cat de bine raspunde la tratament si cum ii cresc sansele in fiecare zi. O sa fie un hop mare operatia, dar cu ajutorul lui Dumnezeu va trece si ea. Parintii ei deja au emotii mari. Au inceput numaratoarea inversa pt operatie. Sunt in acelasi timp nerabdatori si speriati.
Iubita a rupt inima intregului spital si este prietena cu toata lumea de acolo.Dl Dr este topit dupa ea. De cate ori apare el ea rade tare si vrea la el in brate sa-i pape crvata.

Emisiunea la Povestiri adevarate va fi Miercuri.

Pt bazr am reusit sa gasesc intelegere si colaborare la Complexul Herastrau, unde este si Insula Copiilor.
Patronul de acolo este f dragut si ne pune la dispozitie cateva mese pt bazar si ura ii va lasa pe copii sa intre gratuit in Insula Copiilor.
Totul e sa ne hotaram cand vrem sa facem 27 August sau 28 August.
Asta depinde de voi ,cand imi sugerati sa o facem.
Sper sa iasa ceva frumos. Ma voi ocupa de organizare, dar orice sfat din partea voastra este binevenit si de mare ajutor.
Eu zic ca avem destul timp la dispozitie sa putem mediatiza evenimentul .
astept vesti de la voi.

Cosmina, matusa Sabinei

Mergi la inceput

URA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chiar acum am primit SMS de la ei si AFP 534. Ultima data era AFP 1536.
asta este analiza de sange care arata marimea tumorii.
Bravo Sabinutza, bravo

Cosmina , matusa Sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

quote:
Originally posted by crisflo34

URA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chiar acum am primit SMS de la ei si AFP 534. Ultima data era AFP 1536.
asta este analiza de sange care arata marimea tumorii.
Bravo Sabinutza, bravo

Cosmina , matusa Sabinei

Adica tumora e tot mai mica?

Bravoooooooooo! Este extraordinar cum ne arata ea ca lupta pt viata ei! Dumnezeu e mare si totul va fi bine. Bravo Sabinutza!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Bravo Sabina! Fetita puternica ce esti! Bravooooo!Doamne ajuta!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Sabina

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Sfioasa, Seherezada tacu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Bravo Sabinuta!!

Sabina trebuie sa traiasca!
Ajuta si tu aici:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54099

Anuc si Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Cred ca exista sanse ca teledonul sa ajunga la 2500euro! Deja am 1913euro si cum trebuie sa vina si cei 300euro de la ariadnabr plus ca mai sunt si alte promisiuni..! Creste teledonul usor dar sigur!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput