Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ei, acu' ca mi-am revenit, ati disparut voi....

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Uau, Andreea, ce tort bestial!!! A fost bun? Nu stiu cum te-ai simtit tu, dar puiul mic cred ca a fost fericit de ziua lui.

Liliana, ca bine zici! Da uite ca e mai usor de zis asta cu traitu clipei, decat de facut. Dar oricum, n-ar trebui sa ne plangem noi care avem puii mici langa noi.

Cred ca lui Tudor ii ies ceva masele, ca atat zvarcoleala si tanguiala la somn si noaptea n-am mai avut de mult. Puisoru mic si eu nu prea am cum sa-l ajut. Calgelul cred ca e cam ca o frectie la picior de lemn. Mi-am pus si eu putin pe limba, dar in afara de senzatia de rece, n-am simtit altceva (amorteala de ex). intr-un final a adormit, dar se va trezi cu siguranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Mitzu....ca bine zici cu acel Calgel....incearca Dentinox gel..e ceva mai eficient.....ceva.....

Tudor are toti incisivii si caninii?Ca si lui David se pare ca-i ies masele dar nu are inca ceilalti dinti care ar fi trebuit sa apara pana acum teoretic.

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Buna!

Am ajuns si noi...am fost la nepotel,a facut si el o luna,mancala-r mama pe el de mic si frumos.

Andruska,super tort,nu era pacat sa-l lasi la cofetarie...sa-ti pup blondul,ca mor de el cu butonul ala de nas.
...asa te vreau...vesela si plina de viata.

Liliana,toate florile din lume pentru tine si mii de pupici,

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

hehhehe, bine c-ai venit ca eu ma perpeleam de dorul tau...da, a fost super fain ieri, numai cam cam facut totul in graba, din cauza ca micutul era obosit.
mey, nasucul ala de la mami il mosteneste. sac!

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna seara, va scriu cat ma lasa Giuliaaa
Philip - extraordinar tortul iar Pupi si mai si, cred ca a fost o aniversare pe cinste cu tot ce era nevoie !
Polux - iertare pt bocetele mele nefondate ...

Noi azi ne-am tavalit prin nisip ca facea cu nervii ca nu o duceam acolo, asa ca s-a facut precum un purcel, imi pare rau ca nu am avut aparatul foto. Repetam maine

O seara linistita, noi suntem singure, Giulia trage de tastatura si maraieeee.

Pupici !

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

Giulia_mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

n-am sa uit niciodata cat m-ati incurajat voi de prima aniversare a lui pupi.
daria, imi pare bine ca ti-ai mai revenit. si mie mesajul lilianei m-a trezit ca un sut in fund bine meritat liliana
restul gagicilor unde sunt?

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna seara!

Noi cu intarziere, ca am avut o zi naspa de tot la scarbici (vorba Adinei), iar in aceasta seara Stefi a avut chef de joaca si a adormit abia pe la 10:30 (ea de obicei la 9 doarme).

Andreea, foarte fain tortul, mai ales ca eu chiar azi am vazut ceva din Madagascar cu finul meu de 8 ani si am recunoscut personajele. Foarte reusite pozele si sa inteleg ca i-ati facut cadoul perfect din moment ce a ales cheile de la masina ?

Daria draga, noi am pus de o saptamana si peria de unghii in functiune pentru ca, acum, momentul ei favorit al zilei este cel in care se apuca sa scurmene pamantul. Noroc cu baia din fiecare seara.

Liliana, ai dreptate, multumim frumos ca ne-ai adus aminte

V-am citit toata ziua, dar bine inteles ca nu mai tin minte mai nimic. Oricum pupam intreaga gasca si sunt prin zona ca iar am de lucru

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

fetele, multumesc de raspunsuri!

dupa o zi de uite febra nu e febra (cu maxim de 39 rectal:(( ), am reusit sa chem dok si sa traga i cincluzie...masele!! si ceva inflamatie usoara la o amigdala. cica trece...candva. sper repede, ca eu deja nu mai pot. si cald, si marait si...halal vacanta:((

am citit si eu pe diagonala...ri rapund Dariei: stai linistita ca al meu, desi mai mic cu cateva zile decat Giulia nu face nimic. nu vb, nu crea la olita...e un aaan, eeei si cam atat. la 6 luni manca singur din beberin, acum las' ca tine mama...ca el e obo:). totusi a inceput sa faca 2-3 pasi singur si poc in fund. cam asta e evolutia in mare. sanatos sa fie..ca nu ma mai plang:))

sunt pe aici...incerc sa tin pasul cu voi ca pe vremuri..dar e greu:)

schimbul 3, 'neatza! sunt aici:P

Maria si BB Luca (26.08.2004)
POZ(n)E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

salutare..pe scurt...
am vazut pozele cu Philip ..un scump ....tortul super!
am vazut-o si pe Moata cum s-a delectat cu frisca...
Simona R...asa fac copii si este normal ..daca nu-i lasi sa faca ceva sau nu optin ce vor..pling...nu este rasfat...La virsta asta cu copii se face instructie si numai dupa 3 ani poti incepe educatia...
Daria ...si eu ma intreb cind o sa vorbeasca,...ca de mers..o sa mearga sigur :). Dar asa cum v-am mai spus eu am un prieten care a vorbit la 3 ani...si acum este mare si tare! mai aveti febra?
Simona...ti-ai mai revenit?
Voi cele care stati acasa cu copii ...este normal sa aveti aceste stari..mai ales la cele care pina mai ieri ati fost active...nu este nimic anormal....

Mergi la inceput