Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Oana, si Stefan e trecut si pe pasaportul meu si pe al sotului si asta nu ne-a impiedicat sa iesim impreuna si separat fiecare peste granita fara copil! Nu are absolut nici o legatura! Iar cu taxele de aeroport, eu stiu ca este o anumita virsta pina la care copii nu platesc bilet de avion si nici taxe de aeroport aferente.

Vad ca toata lumea se plinge de cum maninca puiutii - ei bine cred ca Stefan este printre cei "cuminti" - eu sunt foarte multumita de cum maninca el - chiar in ultima vreme maninca mai mult decit de obicei. Dimineata bea 250 ml lapte cu fructe, la 13:00 maninca supa/ciorba si legume cu carne/ou/ficat, la 18:00 un iaurt, iar seara 250 ml lapte cu cereale. Intre mese maninca cite o felie de piine cu brinza si citeva bucatele de fructe.

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kity2004 spune:

LeeLoo , nu stiu ce sa zic . Un prieten trebuia sa plece intr-o delegatie si nu a putut l-a intors de la vama ca avea copilul pe pasapotul lui ; de la el stiu asta .

Blue Angel eu i-am facut pasaport acum 1 luna la sect 6 si e valabil 5 ani . Nu stiu ce sa mai zic.

Oana si Iza-Maria DN 19 iulie 2004
http://community.webshots.com/user/oanavilcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

ALEXANDRU, MARIA ELISA, LUCA ANDREI, SONYA ALEXANDRA, DANIEL MIHAI

Fetelor, eu stiu ca Olivia se opereaza pe 29 iulie, deci maine. Oricum nu cred ca ii strica incurajarile noastre, chiar si in avans.
Olivia, sa fii curajoasa, sunt sigura ca totul o sa fie bine. Dumnezeu sa te ajute.
...Si sa ne dai vesti cand poti, sa stim ca esti O.K.

Daria, programul nostru suna cam asa:
- dimineata (8.30 - 9.30) - 250 ml lapte
- pranz ( 12.30 - 13.30)
- cina (17.30 - 18.30)
- seara (9.30 - 22.30) - 250 ml lapte
Asta este un program orientativ, la noi nu prea seamana o zi cu alta . Intre mese mai mananca , uneori, fructe, biscuiti, pufuleti ...
Cu programul Giuliei eu ti-as sugera sa faci o rocada intre masa de pranz si cea de fructe. Incerci cateva zile, daca nu accepta o lasi asa, se va regla ea.

Si o intrebare: voi cum le dati apa sa bea la puiuti, adica la temperatura camerei sau o raciti cumva .

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Ciudat cu pasaportul ce i s-a intimplat - dupa cum ti-am spus si eu am iesit din tara desi Stefan e trecut pe pasaport si si sotul meu la fel. In plus la inceputul lui iulie am plecat impreuna si piticul a ramas acasa. De altfel nu vad ce are una cu alta. E drept ca ne-a intrebat daca copilul e cu noi, pentru ca atunci cind am iesit cu el, pe stampila de iesire din tara se mentioneaza in scris daca e si copilul sau nu, iar la intrare se verifica din nou. Poate totusi au fost alte probleme?

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Am intrat sa va salut...daca am timp azi mai stau la povesti cu voi...daca nu am vrut sa nu ma dati disparuta:)
Miine la 8 dimineata sint pe masa de operatie....Imi place cit sint de organizati...m-au sunat cu 2zile inainte sa -mi ia toate informatiile si sa fie hirtiile de internare gata cind ma prezint la ei...Aseara m-au sunat sa-mi ceara alte informatii..alergii, boli , daca am fost violata...hi,hi...SA nu rideti! etc. Mi-au spus cu ce sa ma imbrac dupa operatie, sa nu pot machiaj....M-au blocat cind m-au intrebat daca am testament..?!?....Am vrut sa-i intreb daca asa ma incurajaza ei..he,he,he..
Dr vrea sa stau 2 luni...eu insist cu 3 saptamni...o sa fie probabil 4..nu am stat niciodata atit de mult timp in pat...Nu am laptop...dar am gasit solutia sa mai stau la o birfa cu voi....Am si keybordul si mouseul fara fir....am ecranul cel mai mare posibil..asa ca daca stau in pat va pot citi si pot scrie..cel putin asa sper...
Sper sa reusesc sa mai intru astazi..
Simona ai primit PM-ul meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Kim,multa bafta,fii tare o sa fie bine,sunt convinsa...cel mai greu va fi sa stai atata vreme in pat,multi pupici si sper sa poti intra pe net macar,sa-ti mai treaca timpul.

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

facut vaccin...suntem ok.
olivia, bfta maine, suntem alaturi de tine. asa vei avea si tu mai mult timp de petrecut cu uka.
avem 9.500 (cred ca e cel mai slabanog) si 77 de cm. bine ca suntem inalti. cam atat ca suntem maraiti. vrem afara

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

...hihihi...nu e cel mai slabanog...a mea are 9.400kg si 78cm...

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

da, da mai are timp sa se ingrase pana la un an...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Ne re-primiti in randurile voastre???
Am lipsit motivati de o perioada grea, sfarsita cu doliu.Asa ne va gasi prima aniversare a lui Codrut...Asta e!
Acum incercam sa revenim la normal, desi e greu.
Nu mai stiu ce ati facut; am citit doar pe ultima pagina ca Olivia se opereaza maine?! De ce????Ce s-a intamplat???
Sper ca piticii sunt bine, sanatosi si voiosi!

Adema&Codrut

Mergi la inceput