Lipsesc foarte multe mesaje..... Stie cineva ce s-a intampkat cu ele??
quote:
Initial creeata de inesuca
Lipsesc foarte multe mesaje..... Stie cineva ce s-a intampkat cu ele??
constat ca DOAr membrii noi, sau cei foarte noi ori nu gasesc subiecte, ori nu vad subiecte..sincer nu stiu ce sa mai cred....totusi imi pun intrebarea:
care sunt ATAT DE multele subiecte care au disparut, si cum de tzi au sarit atat de tare in oki, cand eshti nou venita pe forum?
Inesuca,daca le cauti in "Subiecte active" cu siguranta nu le vei mai gasi....caci se schimba subiectele in functie de cat de active sunt,logic,nu?!
Mergi la "Toate forumurile" si cauta la capitolul unde crezi ca ai postat si iti garantez ca vei gasi ce cauti...Exemplu:daca cauti un subiect in legatura cu prietenii tai sau cu cei din acelasi oras cu tine,ii vei gasi la "Prieteni dintotdeauna"....
Succes!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Eu am scris mesaje la "Clubul scutecelor" si nu le mai gasesc. Nu ca nu le gasesc numai pe ale mele, nu le gasesc pe toate cele mai vechi , de acum 3 saptamani
inesuca, ai idee de un subiect sa-l caut? probabil ca nu le cauti suficient de departe, dar de disparut nu au disparut doar ca asa cum amintea cineva daca nu s-a raspuns la ele se duc spre ultimele pagini.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53660&whichpage=2
uite aici. subiectul a "disparut" ca ajunsese la 10 pagini:-) cand ajung la 10 pag subiectele sunt inchise si sunt deschise partile urm.
ca sa vezi unde sunt subiectele la care ai scris in ultimul timp da click pe nickul tau:-)
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)