Preturi litoral Eforie Nord

Preturi litoral Eforie Nord | Autor: adriana_mihnea

Link direct la acest mesaj

Buna!

Fetele, fiti dragute, aveti idee cam cat costa o camera/noapte la gazda in statiunea Eforie Nord?? Ca vrem sa plecam pe 10 august si ne-ar interesa pretul ca sa stim din start la ce sa ne asteptam...

Plus ca vrem sa stam minim 8 nopti, deci ar face o mica reducere, nu?

Please, help...

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

Noi in iulie in perioada 3-10iulie am platit 400.000lei in Eforie Nord..cu siguranta ca acum este mai mult ...si de reduce..nu stiu ce sa zic..nu cred ca se practica

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Luni 25-iul- am venit de la Eforie Nord .
La gazda pretul variaza intre 400 si 600 mii lei .
Noi am avut cazare la hotel Felix si am platit 770 mii lei pe noapte.
Distractie placuta!!!!

"Multumirea este comoara cea mai de pret a omului"
Proverb indian

Copilutzu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellys spune:

Eu m-am intors saptamana trecuta de la Eforie Nord.
Eu am platit pe o camera tripla (pat matrimonial + 1 pat de o persoana)la o vila in zona Teatrului de vara 1.300.000/noapte.
Cea cu 2 paturi (aer condtionat, frigider si TV) era 1.000.000. Acestea sunt preturile ptr. sezonul de varf si le-am platit prin agentie. Direct la proprietari, camera dubla era 700.000.
Vila este superba, aproape de mare . Plaja se face in zona Debarcader.Eu am luat telefonul de acolo, deoarece in august vreau sa revin in concediu tot acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Multumesc mult de raspunsuri!

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

Concediu placut Adriana

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Ellys, pliiiizzz, trimite-mi pe PM detalii despre viluta la care ati stat. Noi vrem sa plecam pe 15 sau 16 august si sa stam 14 zile (vreau sa fac si ceva proceduri la Efosan); noi am mai fost in iunie si am stat la Angely dar sunt cam scumpi (1,2mil la ei; 1,4mil prin agentie) si nu fac reduceri desi sigur stam 14 zile. Despre vreme in a doua jumatate a lui august stiti ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

Noi am stat in perioada 28 iulie- 1 august la Eforie Nord, la hotel Doina, langa faleza, langa Acapulco. Am dat 800.000 lei camera/pe noapte. Nu avea aer conditionat in schimb apa calda era tot timpul.
Un pranz cu ciorba, felul doi si bere/suc costa 400.000 lei de persoana (la autoserviri). Berea pe plaja la pahar (400ml) era intre 15.000-20.000 lei. La fel si sucurile la 500 ml.
Despre vreme am inteles ca din ultima saptamana a lunii august se va raci accentuat.

"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

NU TE DUCE IN EFORIE NORD!!!
e super multa mizeria pe plaja, e de-a dreptul scarbos! Nu ai unde manca, sunt numai "impinge tava" murdare. e oribil!!

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;24/st/20050820/e/Nunta/k/c25d/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

flafi poate nu ai cautat destul. Eu am stat saptamana 15-22 iulie si nu am mancat niciodata la autoservire. Mai mult la restaurantul hotelului Bega pt ca acceptau tichete de masa, iar acolo te servea la masa. Dar sunt si alte restaurante.
La gazda am dat 500000/noapte : camera cu doua paturi, balcon, intr-un apartament de patru camere la cinci minute de plaja, pus la dispozitie in totalitate pt turisti.
Cea mai ieftina bere: 1 RON
Concediu placut adriana.

Cristina, mamica lui Andrei
Andrei<1an ,>1an
la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Ellis te rog mult vreau si eu nr de tel de la viluta.Cat de aproape e de mare?Mie i-mi place eforie mult dar din cauza distantelor mari pana la plaja,am mers mai des in costinesti.Vineri plecam si noi si e prima oara cu bb cu noi(are 6 luni) si as vrea ceva f curat,aproape de mare si cu apa calda.Viluta unde ai stat se inscrie bine din ce spui si de asta .....nu mai zic ca pretul de 700 pe noapte in camera dubla e bun.Patul era dublu ca sa incapem toti trei?Ca cel mai mult loc il ocupa fetita ca se foieste peste tot in pat ,nu?

Paula si minunea mica Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze

Mergi la inceput