Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 48

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns auricass spune:

Ingeras multumesc sper ca luna viitoare sa ma prind. Am intrat si pe fertility friend si nici acolo nu ma lamurisem cum trebuie. M-am cam dereglat de la tratamentul naturiat si imi e cam greu.

Sper sa va aduc vesti bune. pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

FEtelor
Diagnostic; oligoastenoteratospermie severa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Barbye,

Iubita, imi pare rau, dar stai linistica, ca le barbati se rezolva orice mult mai usor! bine ca esti tu sanatoasa...
Apuca-te si fa-i tratamentul Liviei si o sa vezi ca o sa fie ok...nu te mai ingrijora, please...

Pupicei multi!

Mergi la inceput

Barbay, asa cum iti spunea INgerasul, nu te nelinisti ca nu-i baiul atat de mare. Exista tratamentul naturist al Liviei care il tine sotul tau 3 luni consecutiv. Am inteles ca are rezultate spectaculoase.
Unele fete ai caror soti au patit-o la fel, au obtinut rezultate excelente cu sotii lor dupa trat. Liviei, o sa vezi ca o sa fie bine.
Nu fi suparata, la ei se rezolva mai repede. Haide boticul sus.
Suntem cu tine[

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Barbye,nu dispera,ca o sa se rezolve problema! Si eu stiu ca se rezolva,sotul vara-mii cea des pomenita de mine avea acceasi problema si a facut tratament 3 luni cu Branca-Ursului si vit. E si nu stiu mai ce plante si s-a remediat muult problema;dovada: ca o sa fie parinti in noiembrie! Asa ca intreab-o pe Livia si o sa vezi ca o sa fie bine!
Multumesc fetelor ptr grija voastra, am sa stau pana vineri si daca nu scap, o sa merg si la alt doctor.
Catty, ma bucur tare mult ca ti-ai revenit! Succes la incercari si spor la "iubitul" sotului !

Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Barby, te inteleg perfect. Si sotul meu a fost diagnosticat luna trecuta cu oligospermie severa si astenospermie moderata. Vezi ca este si un subiect aparte "Oligospermisti.....". Eu ii dau sotului Branca, Bio seleniu zinc si tribulus. Sper din tot sufletul sa functioneze.

Mishulina, sper ca esti bine, pui.
Caty, ma bucur ca ai rezolvat problemele. Hai ca va fi bine pentru toate pana la urma.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Catty,Bine ai revenit si ma bucur tare mult ca esti mai bine! Nu plictisesti pe nimeni, pe mine in nici un caz, ma bucur din suflet pentru tine ca uite, sotul tau te iubeste poate mai mult decit crezi sau decit poate el de cele mai multe ori sa arate. Eu mereu am fost convinsa ca daca exista dragoste, respect si intelegere totul se poate rezolva, se poate discuta si intelege.
Eu ma tin la suprafata butoiului,incerc sa fac ce pot pina venim acasa, dar de multe ori am sentimentul ca ma lupt cu morile de vint.

Barbye, stai linistita ca asa e cum ti-au scris fetele: la el e mai usor de rezolvat decit o problema la tine. Am inteles ca MACA e buna si pentru problema asta, creste numarul si vioiciunea. De ce nu incerci sa-i dai si asta pe linga celelate remedii naturiste? Aici cel putin, MACA se gaseste in magazinele de vitamine la "mens health" eu mi-am luat pentru mine ca sa mai reglez putin hormaonal, dar acolo am gasit-o.

Nadya, nu stiu cum e la voi la Canada, dar aici poti cumpara prenatals de la farmacie fara reteta si cu reteta. Diferenta dintre ele e concentratia de acid folic care la cele care se vind cu reteta e de 1000mcg iar la celelalte e de 800. Daca vrei sa iei prenatals trebuie sa aibe neaparat acid folic altfel nu au mai mult efect decit niste polivitamine normale. Doctorii de aici recomanda sa iei acid folic/prenatals cu 2 luni inainte de a ramine insarcinata, ca sa iti refaci rezervele de acid folic din organism, in caz ca esti in deficit. Iar acidul asta folic, probabil ca stii, e important pentru bebe sa se dezvolte sistemul lui nervos normal, pentru mama nu e important.
Iar despre durerile tale de burtica si petele maro ar fi trebuit in mod normal sa fie de la ovulatie, mi s-a intimplat si mie. Corespunde si ziua. Daca ai fost la doctor nu l-ai intrebat ce altceva poate sa fie, daca nu ovulatie? Ai luat ceva pentru stimulare sau e de la "mama natura"?

Auricass, exista un site unde poti vedea exact cum trebuie sa arate o curba termica normala. Acuma nu pot sa imi aduc aminte care e,dar am sa caut si ti-l trimit. E undeva pe forum dar nu mai stiu unde.

la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Am venit fetelor si sunt tare,tare necajita!
Rana s-a rezolvat,mi-a cauterizat-o profesorul,se pare ca arata mult mai bine dupa tratamentul local si mi s-a dat de inteles ca nu imi va mai face probleme.Si nici nu a durut prea tare,cam ca la un ciclu ceva mai dureros...PROBLEMA mea cea mai mare e insa data de aderentele alea nenorocite care mi-au mancat sufletul si care se pare ca-s rezistente la tratament...Am vorbit si eu cu mai multi,toti cadre medicale si se pare ca sansele sunt destul de mici....In loc sa ma apropii de visul meu ma indepartez pe zi ce trece si cu fiecare zi disperarea mea creste!
Toti imi spun acelesi lucru: strange bani de FIV,restul e pierdere de timp!!!
Sunt asa de necajita ca-m vine sa-mi iau campii....
Vroiam ca dupa luna asta sa luam o pauza de medici si spitale,ca-mi ajunge chinul,nu sunt de fier...Nu e de ajuns ca mi-am petrecut concediul si vara prin spitale...
Vineri ma duc la pansat si peste 6 saptamani la controlul final.Daca dr.e multumit mai facem un set de perfuzii.
s-ar putea ca sansa mea sa fie fizioterapia si in special procedura cu ultrasunete! Dar toti sunt rezervati in privinta sanselor...Numai sotul meu,bietul de el,nu poate accepta situatia,tot mai spera...
Tare imi e ca pana la toamna suntem in "concediu" de la bebe..
Iepuricule desclesteaza-ti pumnisorii,acum sunt acasa si sunt "bine", astept sangerarea pe care mi-au promis-o maine si incerc sa-mi fac de lucru prin casa ca sa uit de ale mele....
Danutza nu esti departe,poate doar geografic,dar simt imbratisarea ta si uite ce iti trimit peste ocean: .Ai grija de tine si de omul minunat pe care l-ai intalnit.Cand mai vi pe aici punem de un "taifas" ca intre babe,da?
Andicule,tare as vrea si eu sa te vad scapata de uratii astia odata,ca deja exagereaza!Cat o sa-mi ma sacaie fata?
Amely,multumesc ca mi-ai tinut pumnii,acum ti-i tin si eu tie strans de tot ca sa fie cu bebe...
Catty,pastreaza ce ai si intr-o zi vei avea mai mult....
Barbye,nu fi necajita,ce are sotul tau se trateaza,fetele ti-au dat atatea exemple...Mai rau e cand problema e la noi,asculta-ma pe mine,ca stiu ce zic....

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Catty, ma bucur pentru noul tau inceput Si sa nu crezi ca plictisesti pe cineva. Aici suntem ca sa ne sustinem una pe alta, indiferent de situatie.
Mishulici, sper ca totul e ok si ca esti bine.
Acum am vazut mesajul tau. Nu fi trista! Asa de rau imi pare cand te vad atat de deprimata si descurajata Mishulici, fii puternica si incearca sa mergi mai departe!

Laura 6+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Danutza o sa astept maxim site-ul ala, ca trebuie sa ma lamuresc. Pupici

Mishulina sa stii ca si eu tare m-am gandit la tine si tare ma intristeaza ce vesti ne aduci. Iti doresc sa te ajute Dumnezeu sa treci peste hopurile astea si sa aicat mai repede. Este bine ca ai un sot care te sustine si este alaturi de tine. Multede la mine si sotul meu. Ii povestesc de toate prietenele mele de pe Dc

Mergi la inceput