Scorpiutzele - pe unde sunt ? (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Salut!
Tocmai ne-am intors de la apa de la Voronet, suntem toti roshii ca racul si sper sa ma innegresc nitel, chiar daca voi suferi. E tare fain langa apa ca e racoare, nu se compara cu canicula din oras.
Oricum, e prima data cand iesim la iarba verde si stam la plaja de cand il avem pe asta mic...
Va pup si fug sa ma doftoricesc...
Elena

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi

Mami ”de George”

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

ana,cred ca m-ai blestemat!!m-a napadit caldura si pe mine.plus ca nici la padure,nu ne-a lasat.am reusit azi sa facem prima baie in lacul sarat.f fain.frigaruile mi-au ramas insa in gat,nu le-am putut manca.sa speram ca le cotropim,pana nu se strica.
cat despre prieteni,sa stii ca la fel am patit si eu.cred ca sunt f pretentioasa in ultmul timp,caci nu-mi vine sa ma atasez de nimeni.imi place sa mergem mai mult singurei.cred ca am obosit sa tot fiu amabila,asta e.....mi-ajunge in viata de zi cu tine,ca si in momentele de relaxare sa fac la fel.
elena,desi am stat si noi vreo 4 ore,nu prea m-am bronzat,decat asa un pic,sa-mi fac urme de sutien.m-am enervat un picut,pentru ca,desi la 10 dimineata eram la lac,era teroare,masina langa masina si pe mine,care ma batea gandul sa fac nitelus topless.dar asa,nu tb sa stric imaginea sotului sau a firmei.suntem franti.vad ca tati a mai gasit ceva energie,sa spele masina.noi suntem doua putori.bravo pentru concediu!!!vezi ca se mai insenineaza un picut?numai sa dea domnul sa fie vreme frumoasa,caci am inteles ca de maine iar incep ploi.ufffff.....
off,monica.vezi,cand ma gandesc la noptile nedormite,nu mai imi vine sa fac alt bebe.inca micuta e linistita.dar daria dc dormea la un an, 6 ore pe noapte era excelent.
mai,mina,nu te mai gandi, ca poate fi mai rau.eu,de ex,la un an dupa nastere am slabit destul de mult.bine,mai aveam vreo 3-4 kg in plus,dar era bine...acum mai am inca vreo 3 in plus,si e rau.dar m-am impacat cu ideea.am o vecina,care are probleme cu sanatatea,pentru ca s-a infometat.e adevarat,e slaba,arata bine,dar dc mananca un pic mai mult,vomita,nu vreau sa ajung asa.doar sportul mai poate rezolva ceva,dar cum nu am timp.as face seara,dar daria nu ma lasa si pace.incepe sa tipe,se tranteste pe mine.cat despre curent,noi am cam patit-o,cu cuptorul cu microunde,deja avem in plus 100 kw si ma gandesc ca as face altceva de banii aia.dar,vb ta,i-oi plati eu,dar decat sa murim in bucatarie.plus ca deja se impune si ventilatorul in camera.
va pup!!!!

Ema

Zilele Bistritei

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna seara fetelor,, moama ce ploaie a tras pe-aici, am zis ca se racoreste un pic...dar de undeiesea o caldura din asfalt de mama, mama.
elena, ai grija cu inrositul...asa m-am bucurat si eu ca ma bronzasem si dupa aceea am ramas cu niste pistrui de toata frumusetea pe umeridaca te ustura rau de tot foloseste fenistil. ma bucur mult ca v-ati simtit bine
elena, super la lacul sarat..ce-as mai vrea si eu acolo, bravo si tie ca te-ai simtit bine.
ana, daca la noapte nu dorm chiar ca intru pe net hi hi...glumesc, eu tot stau in pat in ideea ca mai prind macar 5-10 min de somn.
fetele, va pup si am fugit la baitza
noapte buna

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

Buna dimineata fetelor.
sunt tare suparata pt ca a avut febra mare alexia. Febra si atit.Fara alte simtome ,fara scaune proaste , am zis ca inebunesc de grija ei.Nu i-a scazut ieri deloc iar toata noaptea s-a agitat .A adormit pe la 5 dim .si pe la 7 era tot patul ud de transpiratie.tricoul de pe ea parca era scos din apa.
Azi vine medicul ei sa o vada .Poate de la caldura sa faca febra asa mare? Alte simtome nu are.A avut 38,9 in fundulet iar dupa algocalmin si eferalgan i-a scazut doar la 38,2.Azi nici nu ies afara cu ea ca e prea cald.Sper sa fie ceva trecator ,astept sa vad ce zice pediatra ei.
Aseara cind am chemat medicul de garda de la Elias,a zis ca au fost multi copii cu febra ,si ca ea nu vine decit dupa 24 de ore ,pt ca nu are ce sa vada in conditiile in care nu sunt si alte simtome.asta e........
Va pup pe toate si sper ca voi si copiii sunteti bine.
am cam pierdut sirul discutiilor dintre voi.O sa recuperez.
Sa auzim numai de bine

luminita mamica ALEXIA[ 9 luni] si ADRI [6ani si 9 luni]

fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata, fetelor.vroiam sa va spun ca nu stau la soacra-mea, ci la matusa mea al carui bloc e fata in fata cu al mamei mele.cica sunt constanteanca si am marea aproape.doar ce imi trecuse menstruatia si acum m-a bufnit iar.nu stiu de ce, asa ca imi fac programare la ginecolog saptamana asta.poate e de la anticonceptionale desi nu am mai patit asa de la ele.va doresc o saptamana minunata.

albumul meu
poze noi
la plaja
Adriana & Razvan(01.11.2004)

Mergi la inceput

neata!!!
eu is un pic amarata,caci am luat-o un pic de la sef,ca nu am tinut minte numele unui client de saptamana trecuta.asta e ,nu mi-a cazut prea bine de dimineata si acum is bosumflata toata ziua.imi vine sa dau cu capul de pereti.
adriana,nu te agita.e bine,sa-ti faci un control,dar la fel am patit-o si eu.era de la anticonceptionale,cred ca o dereglare hormonala,apoi mi-a intarziat destul de mult,de credeam ca sunt insarcinata.asa as vrea sa arunc pilulele astea,dar nu am ce face,caci alte metode nu-mi vin la indemana.
luminita,daria transpira mai tot timpul.si ea facuse un pic de temperatura dimineata,dar i-a trecut,cand s-a trezit.o fi si de la dintisori.incearca sa-i pui comprese reci pe frunte sau dc nu sta cu ele,sterge-o cu apa pe fata,piept.eu stiu ca asa ii mai scad temp dariei,dc nu cedeaza de la medicamente.multa sanatate si sa ne tii la curent.

Ema

Zilele Bistritei

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna Scorpiute

In sfrasit va scriu si eu,dupa atata agitatie cu mutatul asta,dar nu stau mult.Maine plecam la mare,la Vama Veche,ura...nici acum nu-mi vine sa cred...venim sambata!
V-am citit asa repejor ca asa cum suntem noi vorbarete s-a strans nu gluma!
Nu mai stiu care ce ati scris,recunosc asa ca am sa va raspund asa in general.
La bolaviori si bolnavioare sanatate multa sa va aud bine cand ma intorc.(Luminitza parerea mea ca fata ta avea febra de la caldura,daca se deshidrateaza asta e reactia normala la bebelusi)
Sa aveti parte de zile mai racoroase cu balaceala(Syd...) si fara distrugeri de neuroni(Ana )
Elena nu am reust sa donez nici un ban,am vrut sa depun in banca la contul respectiv,dar nu am nici un fel de contract de sponsorizare,sau ceva care sa dovedeasca unde se duc banii.Asta e cu personale juridice fiindca am vrut sa fac asta prin cont direct.Am sa depun insa ca si peroana fizica cand ma intorc.Asa e ca ma iau cu altele si uit....

Va pup ca sunt in treacat pe aici ma duc sa pregatesc bagajele.

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

distractie maxima,iri!!!!!nici nu stii cat ma bucur sa aud astfel de vesti.sa va distrati si pt mine.aaa,si sa nu chinui barbatelul prea mult.

Ema

Zilele Bistritei

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Dragele mele, tac deoarece trec printr-o pasa proasta, de obicei atipica pentru un scorpion. Pana acum, cand aveam mai mult de lucru, cand eram mai necajita, cand aveam mai mari probleme, gaseam puterea sa inspir adanc, sa ma ambitionez si sa "renasc". Acum insa ... nu stiu, cred ca s-au adunat prea multe. Oricum, pana nu-mi revin nu scriu, ca nu as fi capabila de altceva decat de insiruit probleme... Concediu placut tuturor celor care au norocul sa aiba parte de vacanta.

Mergi la inceput

danitin,hai,mai?!!!de ce suntem aici?si eu mai am momente din astea,dar iti spun eu ca dc faci efortul sa te plangi,gasesti cu siguranta pe cineva care sa te inteleaga sau care sa-ti dea sfaturi(asa ca mine,care mai dau cu bata in balta).te pup.hai ,capul sus,ca trece.

Ema

Zilele Bistritei

Calatorie

Mergi la inceput