Scorpiutzele - pe unde sunt ? (15)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
monica-elizabet spune:
buna seara fetele frumoasele,
nastasie, ce pofta mi-ai facut de o baie in mare, eu ziceam ca anul asta mai ajung prin august la mare, dar sunt prinsa cu altele si nu stiu daca mai vin...ce bine de tine ca esti acolo aproape...cand vrei tzusti o baie la orice ora din zi sau din noapte.
anaa fost doar o gluma, dar tare as vrea sa ne vedem...cand nu se stie...mai ales ca suntem imprastiate prin toate colturile
elena, si eu sunt tot altista
va pupici pe toate si noapte buna
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
danitin spune:
Scorpiutzelor, sa stiti ca au fost cu folos urarile voastre. Am reusit sa plec in weekendul asta si a fost super. Am stat la soare
, am facut gratare la iarba verde
, am dormit bine
si
, copilul s/a simtit si el o.k. Ce mai, un weekend de vis. Din ispravile lui Lori... Am facut la un moment dat clatite si a prins borcanul cu gem nesupravegheat. In 2 minute l-a turnat pe ea si in in tarcul cu nisip, amestecand temeinic. Seara, a tras un recital de cantece si dansuri, chiuituri si aplauze pana pe la 24.00
Dupa ce a adormit am stat cu sotul afara, pe balansoar, fara sa bem, fara sa fumam, fara sa discutam, doar ascultam la greieri si ne uitam cum se vede o stea printre ramurile unui salcam uscat din curte.
nastasie spune:
neata, scorpiute.
monica, as vrea eu sa pot fugi oricand la o baie in mare dar e si razvan cu mine.nu pot sa-l las cu bunica decat dupa ora 5, asa ca nu e chiar asa simplu.pacat ca nu poti veni la mare ca au anuntat iar o sapatamana caniculara, deci taman buna de plaja.
va doresc o zi buna tuturor!
albumul meu
poze noi
la plajaAdriana &
Razvan(01.11.2004)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
'neata buna, scorpiutze !
Vad ca v-ati simtiti bine in weekend, la fel si eu. Sambata am fost la zmeura si am facut un sirop pt. Cristina, caci dulceata nu mananca. Iar duminica...program de voie.
Seara ma lua somnul tarziu(am profitat de absenta Cristinei si m-am uit la tv), iar dimineata m-am trezit tarziu...
Scorpiutzelor, va invit la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54929" target="_blank">episodul 16 !
Moderatorii pot sa inchida acest subiect !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54099" target="_blank">bb Sabina - intre viata si moarte
Nina, mami de
![](zana.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52612" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn