Bebelusi de mai-iunie 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Of am uitat sa va dau masuratorile .
Am 66kg talie 84(vreau sa stiu si eu unde va musurati) solduri 94

Va pup dulce
Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

roisin, si cat a tinut sangerarea in cazul tau?

noi3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Babygirl, ultima oara (adica acum, la al doilea copil) a tinut vreo 4 sau 5 zile, dupa care am oprit eu pastilele ca nu mai rezistam cu nervii capului (oricum era pe duca, deci sa zic maxim 6-7 zile).
Prima data nu mai tin minte...

http://community.webshots.com/user/r0isin/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Vai ce copii cuminti aveti, al meu a batut recordul azi noapte s-a culcat pe la 11 si s-a trezit la 4 si la 6 sa manance, pana acum se culca in jur de 10 si se scula la 1-2, si tot asa la 2 ore, ca ma capiase de oboseala si cred ca ramaneam si fara lapte in stilul asta ca mananca prea des.
Si eu ii dau calciu 10 zile pe luna cate jumatate de fiola in ceai, mie mi-a recomandat doctorul pentru ca are problema cu manuta si ii mai dau si un medicament care contine vitaminele B si nu mai stiu ce sa-i hraneasca nervul la mana.
Eu inca n-am grija de silueta, am avut 95 de kg cand am nascut si acum am 77.

Mari si DAVID
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mstroie/my_photos

Mergi la inceput

merci, roisin!

ema mea cum a implinit 2 luni, cum s-a schimbat, parca. acum sta singurica in patul ei, peste zi si se tot uita si vorbeste pe limba ei cu omida multicolora pe care o gaseste f. interesanta din cate am obs, si ursuletii. cand isi nimereste getetul in gura atipeste. se agita doar cand ii e foame. noaptea nu se mai trezeste, iar dimineata, dupa somnul lung, ii dau sa pape, o schimb, povestim nitel si apoi ma intind cu ea in pat si dormim amandoua. azi a adormit cu capul pe sanul meu si cu picioarele cocotate pe ale mele. si am dormit asa pana la 10:30.

noi3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by fran
Eu am stat in ultimele 2 zile cu ea in salon - impartit in doua de un paravan cu geamuri - si in ultima seara in timp ce imi plimbam copilul tipator in brate- iar operatia ma durea ca naiba- a sunat-o o prietena si am auzit-o prin paravan: "Ce sa fac, stau in pat... toata lumea e cu copiii in brate..." Era atata tristete ca m-am jurat sa nu ma plang niciodata, oricat de greu ar fi...

Fran, mi-au dat lacrimile Ai mare dreptate, n-ar trebui sa ma plang oricat de greu ar fi, mai ales ca la noi nici nu este atat de greu. Dar din cate am vazut viata are asa un fel de a se revansa si sunt sigura ca nu mai am eu asa noroc de copil super cuminte a doua oara... Cornelia stie

Mari, curaj, David o sa se recupereze si va folosi manuta cat de curand, ai sa vezi. Imi pare bine ca de-acum ai net acasa si vom putea conversa mai des.

La raport ies bine zic eu: dupa 6 zile de regim si nu prea... am pierdut cate un cm de peste tot si 1.5 kg deci: Talie 97, burta 107, fund 114, 86.5 kg. Daca merge tot asa e super, nu va mai zic ca mi s-a pus pata sa-mi cumpar role. Acum vreo doua zile am fost in Herastrau unde ne-am intalnit si ne-am plimbarit cu Adina si cu Ema si cu Mihai ( frumusica foc Ema, v-am zis prospectez pentru fi-miu , si sughita mai zgomotos decat Filip, n-as fi crezut ca este posibil dar am fost martora ) Ei si acolo in parc am vazut o mamica de gemenutzi care arata traznet si care isi plimba puii pe role, adik ei erau in carucior iar ea pe role foarte tare, arata super asa ca mi-a intrat in cap ca vreau role sa dau curu jos!

Danelutza, pai doarme mai mult cand o lasi tu Rabda si tu putin cu sanii ca si eu tot asa pateam dupa ce a renuntat baiatul la masa de noapte, ma trezeam dimineata super uda si ma dureau de muream. Acum nu ma mai dor dar ma mai ud destul de des. Oricum pe timpul noptii productia s-a reglat bine, e mai putin. Ce face sotul tau? Sper sa fie mai bine, sanatate multa!

Adina, stai mey ca noi suntem vechi rauuuuu de tot, tre sa developam filmuuu, sa-l scanaaaaam, dureaza Cand o sa fie gata ti-o trimit sigur. Io zic sa pui plasa si la baie daca poti, altfel nu stiu ce sa zic. Pune si tu pastila de tantari inainte de culcarea Emei si cand o culci scoti pastila. Noi n-avem probleme cu tantarii ca n-avem geam la baie si in rest avem plasa. Intra si prin plasa daca tinem becul aprins dar intra mai mult bazdaganii d-alea mari, libelule, nu tantari care musca. Se invart nitel si p-orma mor prin colturi.

Nelia, eu nu dau calciu la bebe. Nu mi-a zis nik pediatra si nici eu n-am intrebat-o. Ii dau doar vigantol si atat. Despre diversificare, eu sunt la primul bebe si am tot citit despre asta ca intrasem in fibrilatii, deja de la 3 luni vroiam sa incep cu sucul. Asta si pentru ca eram intr-o perioada in care lactatia imi facea feste. Seara nu mai aveam lapte si dadeam formula, a durat fro saptamana. Apoi totul a intrat in normal iar eu m-am razgandit cu diversificarea si voi astepta cu sucul de morcovi si piureul de fructe pana la 5 luni.

Gusta, ma bucur ca bebelina este mai bine si tu mai linistita. Stai cuminte cu ciclul ca d-abia ai incetat alaptarea. Poate sa mai dureze ceva.

Iar am scris un roman si nu v-am zis ce era mai important: de cateva zile tot incerc sa-i pun in manuta lui Filip o zdraganica, cum el tot refuza s-o apuce eu ma mai plictiseam si i-o lasam abandonata lnaga el in balansoar si azi ce credrti: ma pomenesc ca o tinea singurel in manuta si o agita de mama focului...

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Androix, am obs. si eu ca e cam putenic sughitul broscutei mele, dar ma gandeam ca n-o fi mai cu mot decat altii. Stai sa vezi cum e cand se screme sa faca cachi...ne trezeste. stai sa vezi cum e cand stranuta...sarim din pat. da' sa vezi cand face parturi....ehheeeee... cat depsre poza..cand o fi.sunt eu tare curioasa daca ai prins-o pe ema uitandu-se cu coada ochiului la filip al tau. io asa cred. Excelet micutul tau. E si mai simpatic decat in poze. parol!
mai, mamicilor, n-ar fi dragut daca ne-am intali mai multe in herastrau intr-o dupa-amiaza de weekend? cu soti cu tot,ma gandesc, cine vrea.

adina

noi3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Adina, nu stiu cum de nu ne-am intilnit pina acum, ca bat Herastraul ala in lung si in lat in fiecare weekend. Si nu merg mereu in acelasi loc, sa nu ne plictisim. Ar fi dragut sa stabilim o zi si ora pentru o intilneala cu mai multi bebici si parinti.

Eu o sa incep de maine sai-i dau lui bebe "Calciu natural". Este un siropel si cred ca o sa-l accepte mai bine decit ar fi acceplat calciu din acela in fiole. Lui Andrei ii tremura citeodata barbita, uneori cind suge, uneori cind il bagam in baie.

Azi n-am iesit din casa de teama caldurii, iar in casa am dat drumul la aer conditionat, chiar daca e bebe in camera. Nu bate direct pe el si nu pare sa-l deranjeze.

A facut in sfirsit ieri kk dupa 4 zile in care nu facuse. I-am facut masaj sub burtica (am citit pe babycenter), i-am dat si "Lass Baby". Pina la urma nu stiu de la ce a facut, dar a facut de 3 ori. Si azi dimineata a umplut iar pampers-ul. Dar nu a facut tare, a facut ca de obicei cum facea el si inainte.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Multzumesc fetelor pentru incurajari. In privintza sotzului, dupa ce i-au mai facut azi o analiza destul de urita, trebuie sa asteptam sa dea rezultatul tocmai martzi. Sper din toata inima sa nu fie nimic grav. Cred ca bebelusha simte ca mama e trista de sta asha cuminte.
Iata ca nu am mai citit ieri ce atzi scris si iar am trezit bebelusha la doua de noapte, dar... promit ca la noapte o las sa doarma cit o vrea.

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna ziua...si de la noi

Azi ne-am facut curaj si am iesit putin afara cu Alexandra si Mygirl...Ce vorbesti...caldura mare sa mori nu alta...Am stat ca rimele pe la umbra pana pe la 12 cand am tulit-o prin case ca u se mai putea...
Azi i-am schimbat Deliei sucul in sensul ca am schimbat fructele si s-au facut banane cu mere si ananas.La inceput a cascat ochii mari la mine o fractiune de secunda pentru ca in urmatoarea sa-l lipaie instantaneu...Dupa 50ml urla de foame dupa lapte asa ca am iesit afara repede sa mai faca o pauza intre ele,tot de frica sa nu-mi vomite...Cu scaunele sta foarte bine de la suc...
Ma intreba Gusta daca Delia doarme mai altfel ziua de la suc... Nu ...tot programul ala turbat al ei il are.Azi la pranz a adormit pe mine ca in vremurile ei bune...Ma cam amortise da' ce nu face omu'pentru o cauza nobila...
Ieri seara am experimentat din nou baia la cada mare...Nebunie mare pe capul ei...balaceala la greu cu dat din maini si picioare pe orice parte...Am lasat-o pana a plans de oboseala poate s-o satura de apa...cam dupa 30 de minute s-a plictisit...

Adina nu ati incercat inca baita la apa mare? Zicea-i ceva de o poza la jucarie...Chiar vorbeam cu Oana(Mygirl) prin parc si ii spuneam ca am dat la bani pe jucarii ca turbata si ea in loc sa se holbeze la ele isi studiaza degetele in draci,mai nou si cele de la picioare cand e in scaunul de masina, ca are acces la ele mai bine...

Gusta ma bucur din suflet ca ati mai scapat de bubite...Eu stiu ce am tras cu Bianca mica,chiar daca bubitele ei aveau alta cauza...Iar cu urlatu' la sot eu bat recordurile ...Acum m-am mai potolit cat de cat ca dorm noaptea,dar inainte din orice mi se punea pata si dai...Noroc ca ii spuneau si prietenii sa taca si sa ma lase in pace pana mai imi revin ca e greu de una singura cu doi copii...

Loreen cu Biancasi Delia

Botezul,Baita din cada mare

Mergi la inceput