Bebelusi de mai-iunie 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Dati-mi un pistol sa ma impusc!!!
copilu asta cred ca se razbuna ptr. cele 9 luni cit a fost cuminte!!!in burta ma'sii.
ziua nu pune geana pe geana, dar sa nu credeti ca sta cuminte,nooooooooo, in brate dar .. in sus. si ochii sunt ca la jackpot! capul nu il tine singur foarte bine si din cind in cind se da cu el de pieptul meu si evident..urlete.
am constatat ca doarme foarte bine in scaunul de masina (scoica) plimbat cu masina, drept urmare facem ture 1-2 h in fiecare seara sa doarma, dar.. aseara a zis pas. a plins tot timpul, deci taiem si chestia asta de pe lista, cautam altceva.
in seara asta experimentez cada. cu toate ca Delia este cu o luna mai mare, facem incercarea, il punem sa faca scuba diving. poate doarme dupa.
si pentru ca nu dorm nici noaptea ca se scoala la 2 si la 5 sa va povestesc ce am facut azi. aveam nevoie de seringi si ma duc la farmacie si cer: 5 injectii!, s-a uitat aia la mine lung si ma intreaba cum se numesc. eu nervoasa ii spun ca habar nu am ca niciodata nu m-am uitat cum se numesc si nici firma care le produce, ca nu m-a interesat! alta fatza lunga si ma intreaba ce fac cu ele. ii dau copilului! moment in care stupoare!!!! ca a mai venit o colega de a ei, si se uitau lung la mine, eu si mai nervoasa. ma intreaba daca mi-a dat doctorul reteta! am simtit ca explodez si ii spun ca am mai luat de 3 ori pina acum, si ca oricum nu trebuie sa intreb doctorul ptr. chestia asta.copilu are colici si ii dau sirop. fetzele siderate! eu in spume, continui, "nu stiu sa masor 5 ml. de sirop decit cu ele!!!!! " amindoua zimbesc,oamenii de la coada rasufla usurati, si imi spun, deci aveti nevoie de seringi!si eu si mai nervoasa: si eu ce am spus???!!!! mi-am cerut scuze si am plecat!

iar am scris romane, miine noi mergem la o nunta. distractie mare. de-abea astept sa vad ce face!urla sau doarme! dau in bobi diseara sa vad ce cade!

Matei 21.05.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Lucas- am ras de s-a trezit kupilu' din somn, ca statea langa mine in scaunul de masina

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Lucas, am zis ca lesin de ras. Te si vad la farmacie, nedormita si plina de nerfi cerand injectii!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Revin cu noutati, astazi am avut o noua sedinta de masaj total, dupa m-am cantarit si am constatat ca intr-o saptamana am slabit 2 kg, cei drept nu am mai mancat asa de mult , tot aiurea fara sa tin un regim dar am redus cantitatea. Deci de la 63 am scazut la 61, celelalte dimensiuni nu le-am luat, puneti-ma si pe mine pe listuta .Masajul este excelent, 2 ore de framantat, fac doar o data pe saptamana m-i se pare cam scumput 350.000 lei - 2 ore, altfel asi fi chemat-o mai des ca tare bine mai este.Tot timpul masajului Timeea a dormit, asa copil sa tot ai chiar si maseoza mi-a zic ca de aceea m-am ingrasat ca am copil cuminte .
Sora mea are doua fetite una de 7 ani , care a fost cuminte cand era bebelus si nazdravana acum si una de 9 luni care este poreclita terorista dar spera sa fie cuminte cand va fi mare, deci tot ea le-a crescut pe amandoua si copii sunt diferiti,mamele nu au nici o vina .Singura diferenta la ei este ca acum atmosfera din casa este mai tumultoasa, mai multa galagie, multe persoane si poate de aceea este si copilul mai agitat, cea mare se joaca mult cu cea mica.
Dar micutza nepotica este asa de frumoasa incat o ierti ca-i rea.
Va pun niste poze sa-mi vedeti nepotelele.

Beatrice, te-am vazut in recentele poze, ori vrei sa ne oftici ori vrei sa ne ambitionezi,ai o silueta de invidiat.Totusi este bine ca faci sport pentru tonifiere, ai ambitie , bravo tie. Dupa cum vezi eu am ales varianta cea mai comoda de a slabi,puturoasa, ca asi avea timp acasa sa fac si eu niste exercitii dar cred ca daca vad ceva rezultate atunci ma pot mobiliza mai tare.

corni si bebe(Timeea)11 May 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Lucas, haioasa rau chestia cu seringele, in sfirsit m-ai facut sa zimbesc dupa toate problemele care le am.

Aaa, sa va intreb si eu ceva, azi la 11 dupa ce am dat mincare bebitzei, am pus-o in carucior, si mi s-au intarit gurguiele mama-mama stateau drepte, parca pregatite pentru supt. Problema e ca ma dureau un pic, e de rau sau n-ar trebui sa ma sperii ?!

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Androix si eu stau la ultimul etaj si mi se topesc transpiratiile de cald...Merge Ac zi lumina si ma cocosez de durere financiara cand o veni factura la lumina...Nu mai vorbesc de pisici care au si o tona de par pe ele...stau la lipitorile intinse in cada sa se mai racoreasca.As fi vrut sa le tund ,insa aici se fac tunsori kojac...Decat sa mor noaptea de frica mai bine ma lipsesc...Sa indure ca si noi ne scurgem de cald

Lucas beton faza...Eu cand Delia imi servea nopti si zile nedormite am avut o zi cand am plecat la plimbare in pantalonii de pijama si papuci.Avusesem grija sa ma dau cu ruj si sa-mi pun tricou...In rest sexi mother ...Asa mi-a facut si Delia...Parca o idee s-a potolit dupa botez insa de dormit ziua rar si numai cand are chef...Bine ca noaptea doarme,mai ales dupa baia in piscina...

Cornelia brava la voi...daca ne intalnim duminica sa-si povesteasca kinderii experientele acvatice...Ai primit adresa de la Bran,te-ai uitat? Mai este si Pensiunea Vila Bran,dar acolo nu au loc de joaca...Eu am vorbit cu Paul si mi-a promis ca ma duce si pe mine cu juna sau cu amandoua sa vedem tot prin septembrie.Noi cam sigur vom sta acolo.

Corni saru'mana de urari...La restaurant am pus ora 20 si a tinut pana pe la 4 dimineata.LA biserica parca ti-am zis ca a fost la 11 si scaldatoarea pe la 14 ...V-ati hotarat pana la urma cand si unde faceti?

Loreen cu Biancasi Delia

Botezul,Baita din cada mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

G=greutate, T=talie, S=sold, B=circumferinta burtii

Aici am inceput!

Beatriced: 60 Kg, T 74 cm, B 89 cm, target 55 Kg, strategie: sport, abtinere de la dulciuri
linah: 66.5 Kg, T 71 cm, B 89 cm, target 60 Kg, strategie: sport la domiciliu, abtinere de la dulciuri si paine
Luluku: 69 Kg, T 81 cm, S 109 cm, target 55 (52) Kg, strategie: sport la domiciliu, masaj, abtinere de la dulciuri, paine, fainoase, si la orice mai ingrasa...
Mickyyy, 74 Kg, target 65 (60), strategie: deocamdata plimbare cu carutul si alergat dupa Malina
Gusta 67 Kg, T 84 cm, S 94 cm, target 64 (57) Kg, strategie: asteapta sa renunte dulciurile la ea
Sufletzica 70 Kg, target 60 (57) Kg, T 78 cm, B 89 cm, S 102 cm, strategie: nu paine, dulciuri, junk
Mygirl65 Kg, T 89 cm, B 98 cm, S 102 cm, target 55 (52) Kg, strategie: mers km intregi cu carutul, carat copilul in brate
Androix 88 Kg, T 98 cm, B 108 cm, S 115 cm, target neprecizat, strategie: Montignac, sport domestic
Tzumpiloi, 59 kg, T 77 cm, B 87 cm, S 96 cm, target 52 kg (fara celulita si cu muschi abdominali fermi), strategie: cu rolele prin parc, sport la domiciliu
Corni, G 61
Olga Tarziu, G 66, T 75, B 84, S 105

Aici suntem acum!

Beatrice, G 60, T 73 (-1), B 83 (-6), S 93
lina, G 65 (-1.5), T 71, B 87 (-2), S 97
Gusta, G 66 (-1), T 84, S 94
Androix, G 86.5 (-1.5), T 97 (-1), B 107 (-1), S 114(-1)
Corni, G 61 (-2), T 89, B 96, S 105
Olga Tarziu, G 66, T 74 (-1), B 84, S 104 (-1)

Atat de la mine ca aveam un deadline azi si am reusit sa il aman pana luni si am de lucru o tona.

Va pup scurt, asa...

Aaa, sa va mai spun ca de 2 nopti Ana doarme de la ora 20-20:30 la ora 5 dimineata neintrerupt! Hurra... dar cine are sanii ca niste pietre, oare?

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inesuca spune:

Loreen si Gabitzam- mersi pt. ajutor!!!

Ines si Rebecca (7 iunie 2005)

http://spaces.msn.com/members/inesuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna!

Fetelor, felicitari pt. kg si cm in minus! Mai aveti putin si ma convingeti si pe mine . Oricum, m-ati facut curioasa si m-am masurat si eu sapt. trecuta si ieri. Habar nu am s ama masor. Sa imi stea inima: am mai mult cu 1-2 cm!!! SUnt sigura ca e eroare de masuratoare , ca de dat jos sigur nu am dat, dar chiar in plus???

Loreen, hai ca am si uitat . Scuza-ma, ma duc sa vizionez acum, ca ieri nu mi se deschideau paginile (din cauza conexiunii mele).

Pup mamicile nedormite! Acum ma simt chiar norocoasa: Stefan chiar doarme noaptea.

Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Androix si eu am decis sa nu fac decalotarea. Sper sa nu avem probleme mai tarziu. Eu l-am intrebat pe doctor si a zis categoric nu. Ma rog pe aici asta e politica. Oricum cam toata lumea face asa si nu am auzit de nimeni care sa aiba probleme. Plus ca am lucrat la un DayCare si nici un parinte (canadian) nu facuse decalotare. Am zis ca daca ei fac asa si e ok fac si eu.
Lucas, si al meu ma tampeste. Ieri noapte am dormit de la 12 la 3 cand s-a trezit, a mancat si nu s-a mai culcat decat dupaamiaza. Eram zapacita total iar el se vedea cat colo ca e obosit dar de agitat ce e nici vorba sa inchida ochii. Al meu a fost agitat si in burtica de ziceam ca am un uragan inauntru.
Loreen e tare frumoasa fetitza ta . Ce zici facem o aliantza mai tarziu? Caut nora pentru teroristul meu. E rau el dar tare e frumusel. Lasa ca pun si eu ceva pozici.
Cu dieta stau tare prost. Fac aerobic si yoga, dar la capitolul mancare nu pot face nimic. Mi-e o foame continua si cred ca am nevoie de mancare ca sa compensez cumva oboseala. La cat ma suge asta mic si ma trezeste noaptea din 3 in 3 ore…cred ca as cadea pe jos. Voi ce mai faceti pentru colici? Ce credeti de ceaiul de la Milupa de fenicul? Are sau nu are efect? Ca am primit si eu din Romania doua cutii si normal ca mi-am pus mari sperante in el. Pana acum cam toate dau gres. Gripe water nu e rea dar nu pot sa-I dau cu sufletul usor ca ma tot gandesc ca e totusi medicament.
Va pup si mai scriu cand pot. Week-end-ul asta e lung, in sensul ca e liber luni, e un fel de civic holiday. Incercam sa iesim si noi la un gratar. Sper sa nu urle tare Tony.

Olga

Mergi la inceput