cine-si mediteaza copilul la germana?

cine-si mediteaza copilul la germana? | Autor: teo1970

Link direct la acest mesaj

Buna, tuturor !

As vrea ca baietii mei sa faca putina germana in particular.

Imi puteti recomanda pe cineva ?

Copiii sunt prescolari (au 3,5 si 4,5 ani), nu au nici un fel de cunostinte de germana, asa ca as fi interesata de cineva cu experienta la grupa lor de virsta, o persoana tinara (cel putin asa o vad eu, daca gresesc - corectati-ma), eficienta si care sa vina la noi acasa (este exclusa varianta cu deplasarea la domiciliul meditatorului; noi, parintii, nu avem timp, iar alte persoane care sa se ocupe de asta nu exista momentan).

Astept o mina de ajutor de la voi !!!

Va multumesc.

Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pascall25 spune:

Imi pare rau ca nu ai gasit un raspuns imediat. Daca vrei numai meditatii de la persoana in cauza poti gasi pe net daca-i dai o cautare mai serioasa.
De retinut ca daca nu-i meditezi cu un scop precis ci doar "ca sa stie" vor pierde notiunile acumulate imediat ce intrerupi meditatiile.

Mai mult nu te pot ajuta, imi pare rau
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Eu am o prietena care da meditatii la germana de cand
era studenta (acum are 39 de ani), la copii de diferite
varste. Vrei sa o intreb daca are timp sa faca si cu
copiii tai? In ce zona stai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by Carmi

Eu am o prietena care da meditatii la germana de cand
era studenta (acum are 39 de ani), la copii de diferite
varste. Vrei sa o intreb daca are timp sa faca si cu
copiii tai? In ce zona stai?

da, Carmi, multumesc, intreaba, dar numai de principiu deocamdata; inca nu am vb cu sotul meu despre asta (ii pregatesc o surpriza ); in al 2-lea rind baiatul cel mic nu vb prea bine nici romaneste, darmi-te sa invete germana; noi locuim in Brancoveanu; daca este posibil si nu e prea delicat, as vrea si un pret orientativ /sedinta (habar n-am caum e piata meditatiilor) si nr. estimativ al sedintelor pe luna (de cite ori pe sapt. crede dna prof ca e pt incepatori asa de mici ca virsta).

multumesc mult.

PS Laura: da, am un scop precis pt care vreau sa invete germana, dar sunt decisa numai in proportie de 90% ca vreau sa mergem in directia asta.

Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Teo,
voi stiti germana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadan spune:

Buna fetelor!
Teo eu stiu o fata de 20-23 ani care este educatoare la Gradinita germana, ce nu stiu sigur este daca vrea sa faca meditatii, dar ma pot interesa daca vrei!

Mergi la inceput