Dr. Tutunaru ( 7 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Auzisem ca dr Tutunaru nu ar mai fi disponibil din data de 13 septembrie.. Mi-as dori daca vreuna dintre voi merge la dl doctor zilele astea sa-l intrebe daca poate fi gasit si toata luna Septembrie ( dau daca pleaca sa stim intre ce perioade) pentru ca eu trebuie sa fac niste monitorizari si trebuie sa stiu exact cand este de gasit.

va multumesc

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Cami de unde ai auzit? Sursa sigura? Cum adica nu mai e disponibil dupa data de 13 sept? Pana cand, ca doar nu lipseste 1 luna intreaga?
Oricum daca cineva ajunge inainte la el, ar fi interesant de stiut cand vine. Eu am fost vineri dar nu mi-a zis decat ca pleaca din tara pana joi. A ramas sa ne vedem la mijlocul lui septembrie cand termin de facut Pregnylul.....deci nu stiu ce sa zic

Pupici


Madau si Miruna 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Nu stiu sigur, auzisem si eu de la una din fete.. Poate daca se duce cineva.. ne spune si noua

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Eu stiam ca va fi plecat de pe 13 sept pana pe 17 sept, dar ultima oara cand am vorbit cu el a fost acum vreo 2 sapt.

Nadina, 33s

NADINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

lordra, nu ma chinui sa conving pe nimeni nimic, asta-i si motivul pentru care n-am de gand sa intru in amanunte. Fiecare are o experienta cu un anume doctor, mai buna sau mai proasta. A mea a fost neplacuta, asteptam mult mai multe de la el, mai ales ca l-am recomandat cu caldura cuiva fara ca macar sa-l cunosc (greseala mea).
Si n-am spus doctor slab, am spus ca nu si-a dat interesul. E o diferenta. Poate sa fie cel mai bun doctor din bransa, degeaba e daca n-o arata decat fata de unele paciente!


Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:


Stiu ca de asta e forum sa ne spunem toti parerea ..Dar dc nu vrem sa dam argumente si sa nu vrem sa convingem pe nimeni de nimic e bine sa ramanem fiecare in cochilia lui ..filosofi...

Asa e corect!

Nu vreu sa ii iau aparera DR MINUNE pentru ca sigur nu aare nevoie si dupa cum a mai fost cineva pe aici cu vitez cometei si tot as secretos "cohorta" cred ca are sute de exemple...POZITIVE!!

Si inca o intrebare pentru lamurirea problemei: "cunostinta" a fost la fel de nemultumita ?????

http://community.webshots.com/user/bestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

bestiuta, n-am venit sa filozofez, ci doar sa avertizez eventualele fete care merg pentru prima data la el ca-l pot prinde in toane proaste si e posibil sa fie dezamagite cand o sa-l vada atat de dezinteresat.
Asa ca mesajul meu nu se adreseaza celor care ii sunt deja paciente.

Iar amanuntele nu's secret, chiar le-am povestit la momentul vizitei la el dar la un alt subiect.
Si pot sa le repet si aici, nu ma doare mana, desi nu asta mi-a fost intentia. Si nu despre mine-i vorba, ca eu din fericire am deja 2 fetite si nici n-am avut vre-un fel de probleme in a ramane gravida. Insa l-am recomandat cu caldura cumnatei mele care a venit special din Braila ca sa mearga la el (ea se chinuie de aproape 10 ani sa ramana gravida). Numai ca a luat-o peste picior din primul moment cand a intrat pe usa cabinetului (cu fraze de genul ce cauti tu aici, cine te-a trimis, nu faci tu multi purici la mine), i-a facut un control intr-o doara, n-a intrebat-o nici macar de ce a venit la el (din contra, ii facea ecografie si-o intreba cum i-a iesit testul, ca el nu vede nici un embrion), nici nu s-a sinchisit sa arunce un ochi pe analizele care le facuse pana atunci, rezultatele ecografiei le dicta intr-o doara asistentei, dezinteres total. Pentru cele 5-10 minute petrecute la el in cabinet, in care nu numai ca n-a gasit raspuns la nici una din problemele ei (pe care nici n-a apucat sa i le spuna) dar a fost facuta si cu ou si otet, chiar n-a meritat.


Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Mickkyy, da-ne voie sa nu credem cuvintele pe care dr nostru le-ar fi spus unei paciente (cunostinta ta). Asta pentru ca il cunoastem foarte bine si stim cum vorbeste si cum este.
E adevarat, pe multe dintre paciente le enerveaza la primele vizite faptul ca nu sta prea mult de vorba...ca e ocupat, are operatii, e obosit sau nervos ca nu i-a iesit ceva. Pe mine m-a suparat rau de doua ori ca nu a avut timp sa stea deloc de vorba...dar a fost vorba de doua ori si a trebuit sa il inteleg, pentru ca fugea la etajul 2 unde vreuna dintre pacientele lui nastea sau avea vreo problema.
Am ajuns la el fara pile sau recomandari. De-aia mi-e greu sa cred ca ar putea vorbi asa cum spui tu cu vreo pacienta ("nu faci multi purici" etc). Probabil ca daca faci un drum lung de la Braila si te astepti sa ai o ora de discutii incurajatoare cu dr si cand colo te trezesti cu 5-10 minute de vorbe, te superi.

Uite, "cohorta" ii ia apararea. Tu nu te superi pentru ca si tu i-ai luat apararea mai demult dr tau, Radoi, de care multe dintre noi fug ca de necuratu'. Nu e cazut sa ne "batem" in doctori, asa cum tu crezi ca al tau e cel mai bun (chiar daca povestile "negre" si zvonurile rele sunt mult mai numeroase decat cele care se spun despre Tutunaru) tot asa noi credem ca el e cel mai bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mikkyy, i-am trimis si eu 4 paciente la cabinet pana acum.
si cea mai buna prietena, care nu are nici un fel de problema, doar ca vrea un bb...
si in ziua in care a fost ea, T era terminat de oboseala, statuse 4 ore de dimineata in operatie (ca eu il asteptam la spital), arata ca un zombie cand am vb eu cu el... si cu toate astea s-a purtat impecabil. iar fata, care avea si ceva emotii ca e dr, nu doctorita, si mai e si tanar, a iesit de-acolo incantata. si nu e singura, nici una din fete nu mi-au povestit sa fi avut vreo experienta neplacuta cu el.
poate omul a incercat sa glumeasca si prietena ta n-are pic de simt al umorului!
si daca intr-adevar stia de el de pe net, trebuia de altfel sa stie ca nu porneste la drum cu analize pe care nu le-a cerut el. are un alt sistem de lucru, daca te duci, inseamna sa-l accepti.
si a venit una din fete si din provincie, si nu a fost vorba de nici un fel de discriminare...

mie imi vine f greu sa cred ca ceea ce spui tu e real!

Cristina 23+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

kid, nu vreau sa-i fac antireclama, si repet, n-am spus ca n-ar fi bun, ci doar ca nu si-a dat interesul. Nu zic nu, poate n-avea timp (desi avusese putine paciente in dimineata aia vreo 6 maxim iar ea a fost ultima, deci nu era presat prea tare de timp) insa nu-i un motiv sa-i vorbesti asa unei paciente. In cel mai rau caz ii spui direct ca n-o poti primi si gata.

cristina, poate ca n-o fi avut ea simtul umorului, dar cand vezi prima oara la fata un doctor si el te ia cu replici dure, tie ti-ar mai arde de glume? Greseala ei a fost ca n-a mai apucat sa-i explice cum a ajuns la el (eu sunasem cu cateva zile inainte si vorbisem cu el, imi spusese ca e vineri de garda si ca in restul timpului din cauza ca elisaul e in renovare e greu de gasit, ca il mai pot gasi miercuri la cabinet, insa cum ea n-a putut merge vineri am riscat si ne-am dus luni, inarmate cu rabdare si constiente ca e posibil sa nu-l gasim). Insa indiferent cum ar fi ajuns la el, in momentul in care ii spui sa ramana sa o consulti eu zic ca prima intrebare pe care ar trebui sa i-o pui e motivul vizitei. Nu zic ca trebuia neaparat sa se uite pe analizele pe care le facuse (desi eu cred ca normal ar fi fost macar sa vada ce probleme a avut in trecut si eventual sa-i dea el altele de facut), insa ea nu venise la el ca sa ii confirme el ca nu e gravida si sa-i faca o ecografie, astea le putea face oriunde. Venise sa afle ce sanse are de-a ramane gravida dupa o sarcina extrauterina, o extirpare de trompa si nici o alta sarcina pierduta timp de 10 ani. Nu venise ca s-o intrebe cum i-a iesit testul de sarcina!

Si mie-mi vin greu sa cred dupa cate laude am citit aici ca vorbim despre acelasi doctor, dar din pacate e adevarat.
Asa cum zicea si kid, fiecare a avut o anumita experienta cu un doctor, si eu i-as ridica statuie doctorului cu care am nascut, dar asta nu inseamna neaparat ca e cel mai cel, din contra, au fost si fete care au avut pareri proaste despre el, ba chiar mai mult, pacienta care a pierdut o sarcina in ultima luna si dupa spusele ei si din vina doctorului.

Iar daca marea majoritate a pacientelor doctorului tutunaru sunt mai mult decat multumite de el, asta nu inseamna ca orice pacienta nemultumita e fie mincinoasa, fie carcotasa, fie mai stiu eu cum.


Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)



Mergi la inceput