Bebelusi de nov-dec 2004 (66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Adriana , am admirat si eu doi gemenei frumosi foc, Bianca m-a dat gata ca intotdeauna cu finetea ei. Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei!

Azi i-am dat si eu lui Mihnea spanac de la borcanel pentru prima data, i l-am amestecat cu galbenus si vad ca i-a placut, desi la inceput a facut o mutra
Eu ce sa mai zic, ca nu mananc de fel asa ceva, si cand l-am gustat era sa mor de inima

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

iarasi m-a lasat netul cand scriam un mesaj...
miki, otiliav, roserb multumim mult de tot pt.aprecieri
tudor atat se foieste s9i se suceste pana-i ajunge orice sapcuta ar avea...pe ochi, si abia apoi adoarme. si pe mine ma distreaza rau chestia asta tocmai de aceea nu i-o ridic cand doarme

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

AM venit de la doctor si am cumparat si televizor , dar sunt franta de-a dreptul!!! D-na doc. de-a dat de facut un tratament si ne prezentam peste o sapt. sa vedem rezultatul....pare sa fie o eczema, dar nu e sigura..ramane sa vedem. Multumesc GANDACICO!!!! L-a indragit pe Paul imediat, a iontrebat: e fetita, nu? si a facut ochii mari cand i-am spus ca e baietel, de atunci tot timpul il baga in seama si se minuna ca e cumintel...
ACUm trebuie sa ma apuc de mancare, asta nu mi place foarte tare la ora asta!!!!, adic aora n-ar avea nimik , daca n-as fi asa oboseala!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ADRIANNA, am vazut si eu pozele cu gemeneii, fireste ca sunt fotgenici la ce reusiti sunt acesti copilashi..BIANCA, e nora mea - sirenutza, si TUDOREL, e simpatic foc atunci cand doarme, cu sepcutele pe ochi ..ne bucuram de fiecare data cand vedem poze cu gemeneii.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Roxana de unde spanac la borcanel ??? ca am tot cautat dar n-am vazut pe la noi.

Onitza sanatate lui Paulica sa-i mearga bine cu tratamentul .

familia nebunica
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by onitza

AM venit de la doctor si am cumparat si televizor , dar sunt franta de-a dreptul!!! D-na doc. de-a dat de facut un tratament si ne prezentam peste o sapt. sa vedem rezultatul....pare sa fie o eczema, dar nu e sigura..ramane sa vedem. Multumesc GANDACICO!!!! L-a indragit pe Paul imediat, a iontrebat: e fetita, nu? si a facut ochii mari cand i-am spus ca e baietel, de atunci tot timpul il baga in seama si se minuna ca e cumintel...
ACUm trebuie sa ma apuc de mancare, asta nu mi place foarte tare la ora asta!!!!, adic aora n-ar avea nimik , daca n-as fi asa oboseala!!!!

pozele noastre

e o dr de exceptie, sa vezi ca a doua oara va pune sa nu mai platiti, in orice caz, pe mine m-a scapat de niste chestii nasoale - am mai trimis la ea cateva prersoane cu chestii naspa si toate au scapat (dupa alte nenumarate drumuri facute la alti dri)
- e o femeie de exceptie, si un om minunat!

multa sanatate!

Frumusetea va mantui lumea. (Dostoievski)

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004) - i-am tuns!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by onitza

pozele noastre

ce fel de exema e? nu ti-a zis de ce natura? si tratamentul tot cu creme cu cortizon?

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

help, cum dati carnita fiarta de pui? eu cred ca o mixez prea tare(mi-e frica sa nu se innece)si-mi trage mister niste strambaturi...desigur, o amestec cu piureut, am pus si iaurt...

la multi ani puiuti dragi care serbati azi, sa cresteti mari si sa fiti sanatosi.

am vazut pozici frumoase, sa va traiasca scumpicii .

multam ad rianna, c-ai fost pe faza de doua ori...chiar, ce mai fac didutza si piticii ei?

Delia si Iustin(25.11.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/delia_calin/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Miki,ti-am trmis un Pm cu adresa,se pare ca nu a ajuns,as aca noteaza:andreap124@yahoo.com,sau oana_andreap@hotmail.com.Multumesc!
Si ca sa nu ma mai plang ca nu mananca,azi dupa amiaza a mancat si iaurt cu banana si cereale si acum seara laptic...fata asta ma omoara!
Noapte buna!

POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by mikimi

Roxana de unde spanac la borcanel ??? ca am tot cautat dar n-am vazut pe la noi.

De la Viena.Imi asuce nasa lor, sunt si mai iefine (1 euro cele de 200-220 ml), si sortimentul la Hipp e mai variat.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput