Miresele anului 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 3
krelia spune:
quote:
Originally posted by Giova
Krelia buna intrebare.Sa stii ca nu m-am gandit, la chestia asta.Oare sa punem? sa nu punem?
ASTEPTAM PARERI!!!!
Gio, teoretic, trebuie luate in calcul si aceste cheltuieli...nu???
Nu stiu, acum, daca ma gandesc la cheltuielile "adiacente", ajung sa pun in pretul tacamului si pretul rochitei, al costumului de mire, al lumanarilor, al buchetului...practic tot, nu?
Si sa vezi atunci meniu de 70 de euro
Habar n-am, pe bune!
Ar trebui, "urcat" pretul cu vreo 5, 7, max 10 euro, peste pretul "final" (restaurant + bautura + dulciuri, daca acestea 2 sunt aduse de afara)?
sau devenim prea "nesimtzitoare" la faze de genul asta???
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
ooana spune:
Fetele, am pus pozele din Turcia!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
tigrutz spune:
Buna fetelor!
Krelia, am fost si eu la Casa M, mi-a placut, arata foarte bine zi zona e foarte misto, dar spatiul este destul de mic si chelnerii mi s-au parut cam pe dinafara subiectului
Piggy, bine ai venit!Am primit mesajul, iti trimit diseara, il am acasa.
Cred ca ar trebui sa luam in calcul si celelalte cheltuieli cand spunem pretul meniului (daca-l spunem), pt ca sunt destul de multe.Bine, asta nu inseamna sa exageram, dar daca de ex ai un meniu de 35 E, cred ca se poate spune ca e 40. Nu stiu zic si eu, nu ma omorati
ooana spune:
Sunt asa de suparata .... mi-am depus actele pentru un apartament in blocurile anl care incep sa se construiasca acum la noi si se vor da in folosinta cam in 6-9 luni - 3 blocuri - si tocmai am aflat ca nu am nici o sansa daca nu sunt casatorita!
Helpppppp! Ce fac fetelor?????
Mi-am dorit sa fac starea civila si cununia deodata si inca mai pot face asta dar.... daca fac starea civila anul asta voi primi un apartament cu o chirie super mica 350.000 lei!!!
Eu acum stau cu mama mea si peste o saptamana se va muta si iuby al meu la mine, in sfarsit am terminat naveta la Bucuresti!
Ne intelegem foarte bine cu totii, si nu as avea motive sa ma mut dar normal ca nu e ca si atunci cand am fi doar noi 2 .... nici nu mai stiu ce sa aleg, sa am casa mea sau sa fac starea civila si cununia o data ?!?!?!
Voi ce ziceti?
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
ralu_trancu spune:
Oana, bine ai venit!
Eu zic sa alegi casa!
Fetelor, eu zic sa calculati un "meniu" de comunicat , mediu, sa nu speriati lumea, dar nici sa iesiti in pierdere. Eu nu vreau sa spun nimic, nici o suma. Cine da, da cat poate si cat ii face placere. Mai ales ca la mine meniul e ieftin asa, ca macar restaurantul il acopar.
Sefa mea s-a speriat si nu a vrut sa mearga la o nunta la care avea mare obligatie cand i-a zis ca e 50 de eur fara bauturi meniul. Si Alina chiar are bani, dar i s-a parut mult sa dea 50x2+15x2 (bauturi)si sa mai dea si ea ceva= in total cam 200 de EURO
poze
tigrutz spune:
Oana, daca esti foarte sigura ca primesti apartamentul casatorita fiind (si nu sunt doar vorbe-n vant ale celor de la anl), parerea mea este sa faceti cununia civila cat mai repede. Eu una asta as face, dar este decizia ta si doar tu stii ce-i mai bine pt tine.
Giova spune:
ei Oana, daca vreti sa stati singuri, ce mai faceti cununia civila!!Parerea mea e ca merita.E mult mai bine sa stati singuri.
Noi nu mai facem cununia civila, nic chiar pt. bebe. Totul la anul.Prea mult ma voi stresa, si nu am chef acum de asa ceva.
Am fost si am vazut ap. De la 250 euro/luna, l-am scos la 200+garaj.
e frumos, decomandat, et.2, mobila nu prea noua, dar ne mai gandim.Trebuie sa mai vedem si altele.
Krelia da, ar trebui sa punem mai mult putin meniul, dar iti dai seama ca la noi, neamurile sotului de la taranoaia se sperie si la 30 euro numai mancarea, dar cand le spun un pret de 50 euro? cad pe spate!!!
si vin poate cu 2 mil. la nunta. Si atunci sa vezi nervi pe fata!!!
Numai sa se intample asa ca sa vezi ce frumos le arunc socrului, ca asa se lauda cu taranimea lui....
poze
gio si bb 15+
Raza de soare spune:
Laguna Blu... imi suna cunoscut... dar zau ca nu-mi amintesc... Unde este ? Vreau si eu sa merg pe acolo.
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
nicolici26 spune:
Laguna Blu - str Garlei, nr 1. pe la Podul Baneasa, langa Miorita.
As fi vrut sa stiu cum este mancarea acolo ... daca a facut cineva nunta acolo, cum e servirea, etc
quote:
Originally posted by Raza de soare
Laguna Blu... imi suna cunoscut... dar zau ca nu-mi amintesc... Unde este ? Vreau si eu sa merg pe acolo.
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
krelia spune:
M-am intors....mishan feild...lasand la o parte faptul ca...calipso e rest. meu de suflet, Casa M asta nu mi-a facut deloc cu okiu'
1 la mana, si mie mi s-a parut destul de inghesuit (comparativ cu calipso). De la intrare direct in restaurant, nu tu o gradinita, un loc de primire, o verdeata ceva.....nada...
2 la mana, eu am o pasarik in creier si nu-mi place aranjamentul tip vagon (ceea ce calipso nu are... are mese patrate cu 6 locuri la masa)
3 la mana, eu deja visez aranjamentul la calipso, asa ca, ce ma mai duc eu in vizionari de restaurante???
4 la mana, stiti ce idee mi-a traznit prin capshor? Casa de bani din turta dulce!!!!
Eh, ce ziceti???
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006