Sotii de informaticieni....

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grenouille spune:

mda. asta e barbatii au fost mereu mister technicus in casa, acuma daca au o jucarie noua nu o sa o rateze.
eu am facut spume la birou cand baietii mei dragi in pauza de masa intre 2 inghitituri de mancare tot de programare vorbeau (si vorba aia, si eu tot programator sunt inca)
mai de mult au venit sa ma ia de la masa ca "nu merge nu-stiu-ce" "bre, voi vedeti ca mananc? nu crapa pamantul 5 minute cat sunt la masa"

nu mai zic cand ii vad mancand pe tastatura ca tatarii
asta e....

No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grenouille spune:

hai, ca sa mai si radem:
fac informaticienii chef.
primu - domne, facem chefu la mine acasa.
al 2lea - aduc io bautura!
al 3 lea: io, mancarea....
al 4 lea: io, femeile!
toti (1,2 si 3): wooooowww femei! cam cate?
nr 4: pai... un CD intreg ajunge?

si tot banc cu informaticieni:
3 informaticieni, la bere.
primu' se lauda "moaaaamaaa am agatzat o gagica beton aseara... ce craci, ce fese! si ce ne-am mai distrat amandoi"
nr 2 si 3 "asa si?"
nr 1 "pai am agatat-o in bar, texte vrajeli stiti si voi. am ajuns acasa, ne-am pus-o pe canapea, pe covor, cand ziceam ca gata... tipa vrea si pe birou, am luat-o, am pus-o din greseala pe tastatura mea noua..."
nr 2 si 3: "woooooowww ai tastatura noua!!! de care?"

asa ca, in speranta ca v-am facut sa zambititi un pic, va pup dragelor si dragilor, si va urez o seara buna
o programatoare

No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Fortelady toti dar absolut TOTI colegii mei maninca pe tastatura citind stirile. Ba mint, unul mai in virsta cam la 50 ani face cuvnte incrucisate on-line. Draga eu turbez cind ii vad. Imi iau geanta si am plecat out, oriunde dar out. Si stii ce? Francezii nostri draga se duc la cafeteria sa-si manince pachetelele nu stau ca cretinii cu ochii holbati in computer.cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput