Naturiste si homeopate (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Costi, eu zic sa mai faci un test si sa nu mai bei atita apa. Stiu ca e tare cald acasa, mi-a spus si mie mama ca e groaznic, dar incearca. Daca e tot negativ o fi poate de la caldura, mie una cind e asa de cald mi-e un rau de nu ma vad. Dar am avut si eu cum spui tu semne de sarcina, nu am vomat dar am avut senzatie de voma asa din senin, ma dureau sinii si erau umflati de nu mai puteam, ma duceam la toaleta de o mie de ori pe zi, eram obosita, tot tacimul si nimic. Acuma nu sunt super convinsa ca nu a fost iar un avort precoce ca mi-a si intirziat ciclul, dar testele (multele teste care le-am facut ) au iesit negative toate!

Acuma cu durerea de burtica: ai luat ceva de stimulare luna asta? Eu cind am luat Clomifen simteam ca imi pleznesc ovarele si ma dureau groaznic!

Auricass, si eu fata dulce! Cit despre a intreba un medic naturist nici o sansa, nici nu stiu pe nici unul si ma si costa de ma zvinta ca nu e acoperit de asigurare iar doctora mea, am mai scris eu de ea: numai de-astea i-as trage! Acuma nu vreau sa mai cheltui bani pe doctori, ma rezerv pentru cind o sa vin acasa sa fac FIV, macar sa stiu ca ii dau cu folos, nu asa aiurea.

Jubica, bine ai venit din concediu! Tu cred ca erai plecata cind am aparut si eu pe orbita forumului. Sa dea Domnul sa fie pozitiv! Vad ca concediile astea fac minuni!

la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Dragelor, dupa ce am avut inceputul de ciclu foarte putin, cateva pete cand maro cand roz cand rosii,si asta 6 zile, in sfarsit ieri mi-a venit destul de abundent si vad ca persista si astazi.Sper sa nu ajung din nou la spital pentru chiuretaj.Luna trecuta menstruatia a fost ok ...luna asta nu stiu ce s-a intamplat...o fi de la napraznic?Am vazut ca napraznicul deregleaza durata ciclului si probabil ca si abundenta. Deasemenea si dr homeopata imi spunea ca dupa sedinta de acupunctura o sa am ciclu abundent...insa la prima sedinta nu s-a intamplat asta si mai mult ca sigur nu s-a intamplat, pentru ca eram sub trat cu Utrogestan.Nu stiu ce sa mai fac, ce trat sa mi se regleze ciclu si abundenta.
Salutari si sanatate fetelor,
Miorita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Ciao fetele,
Inca nu va dau nici o veste,nu am facut testul pentru ca ieri aveam senzatia ca ma napadesc rusii,ma durea burticu.M-am hotarit sa astept pina la sfirsitul saptaminii cu testul,pentru ca in luna mai cind am avut testele pozitive in ziua 38 CM m-au napadit rusii si mi-a trebuit o vreme sa-mi revin.Astazi sunt in ziua 36 CM am usoare dureri de burtica,iar sinii nu ma dor ca data trecuta.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

buna dimineata fetelor!!!
in primul rand bun venit din concedii si sa fie cu vesti bune
costi nu stiu ce sa-ti spun, dar eu dupa ce am nascut am laut pilula o perioada si apoi cand am lasat-o tot asa ma simte-am, de cate ori ma asezam pe scaun parca imi ridica ovarele si le simte-am rau de tot, asa ca am fugit la doctor ca imi era frica de alte probleme. si atunci am aflat ca se producea in perioada ovulatiei!!!!
asta inseamna ca poate(????!!!!) esti la ovulatie????
eu zic ca pana nu vezi rosu mai este o speranta ca sa mai incerci
pupici la toate si o zi buna

cristina

Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

!
MRL si Danutza_c, multumesc pentru raspunsuri.Dupa o saptamana de suferinta am sunat-o pe doctora.Mi-a zis ca se poate sa fie prea mare concentratia si ca atare sa iau remediul o data la 2 zile.Daca tot nu ma simt bine, sa iau de 2 ori pe saptamana.Cam pe bajbaite functioneaza homeopatia asta!Incep sa fiu neincrezatoare intr-o vindecare cu ajutorul bilutelor miraculoase.
Costi,cred ca Musete se referea la Luminita Vladutu, medicul homeopat la care mergem toate trei.Despre ceea ce ti se intampla tie nu stiu ce sa zic, pot doar sa-ti spun ca de multe ori am fost convinsa ca sunt insarcinata fara sa fiu.Iti tin pumnii sa iasa testul cu doua liniute.
Jubica,te pasuim pana la sfarsitul saptamanii, da`promiti ca vii cu test pozitiv?
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Costi,in conditiile astea de ce nu incerci o analiza de singe?
fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auricass spune:

DAnutzule ai si tu dreptate, deh, ce sa zic . BAnuiesc ca acolo totul este scump. Vino acasa ca aici ne sfatuim indeaproape. CAt despre FIV pana la urma sa dea Dumnezeu sa fie cu folos si trebuie sa fie asa. Asa ca pe treabafata frumoasa.

Jubica, medicii spun asteptam cel putin 14 zile de cand stim ca ar fi trebuit sa vina rusii...dar cine poate fetelot. Mie daca imi intarzia 1 zi ..repede la farmacie sa-mi iau testul. Saptamana viitoare vrem sa-ti vedem LINIUTELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Auricass,Lumit ,daca pana duminica nu ma napadesc rusii fac un test,asa ca saptamina viitoare o sa am un raspuns,nu vreu sa fie dezamagirea prea mare.Acum stau linistita in asteptarea rusilor,iar daca D-zeu o vrea sa fie cu ochisori va fi.

cite unul pentru fiecare fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetelor, ma primiti si pe mine aici?

Zilele trecute am citit despre tratamentul Liviei, si ma hotarasem sa-l incep si eu...vreau sa am un bebe...si vad ca nu iese nimic. Acum v-am citit pe voi si parca nu mai sunt atat de hotarata.... Pe scurt: eu am(sau cel putin aveam pana luna trecuta)CM regulat, la 28 zile..problema mea sunt durerile de sani - mastoza - pt care am facut anul trecut tratament cu Mastodinon si toate bune si frumoase pana l-am oprit dupa mai bine de 6 luni. Acum iau tinctura de mugur de zmeur si Elixir de fructe de soc pt ca am inteles ca mastoza inseamna progesteron mic...inseamna ca nu pot ramane gravida. Gresesc?
V-am citit si am inteles ca in timpul tratamentului cu napraznic se deregleaza CM.....si nu prea mai imi doream si asta...Ce sa fac? Ma sfatuiti si pe mine?

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Costi, la Luminita homeopata ma refeream. La cine oare? Sa nu-mi spui ca nu stii ca o cheama asa.
Dupa simptomele pe care le ai, eu cred ca iti vine CM-ul. Hai nu mai fii trista!
Pupici, Musete

Mergi la inceput