Naturiste si homeopate (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

'neta fetelor!!!
costi nu te mai chinui asa, ai sa vez<i ca va veni si CM!!!!
ai incredere, si stai senina, acum ca v-ati gandit sa faceti un pas asa de important, vei fi ocupata cu altele si cine stie... daca fetita pe care o ve-ti infia nu va avea si un fratior sau o surioara repedevreau sa-ti spun ca eu imi doresc f. mult si o fetita, iar cand aveam toate problemele alea pe cap, cu tensiunea si nu mai reuseam sa raman insarcinata, iar medicii toti ma descurajau, sau sa mai astept (dar eu am deja 38 ani, cat sa mai astept) vorbisem si eu cu sotul meu sa infiem o fetita, chiar daca mai avem un baietel si este al nostru. nu mi-a spus nu, dar m-a incurajat sa mai astept si sa mai inceram. vezi, in perioada in care am ramas iar insarcinata incercam sa-mi iau gandul si sa ma linistesc, pt. ca nici fixatiile sau sressul nu ne ajuta. eu cred ca atunci cand vei fi linistita se vor regla si celelalte probleme.
capul sus si nu te mai gandi la menopauza ca nu ai ajuns inca!!!!!
pupici la toate fetele si o zi buna!!!!

cristina

Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auricass spune:

Costi scumpa, acum creo luna, TEO la emisiunea ei povestea despre superba ei fetita MAYA pe care a adoptat-o de cand s-a nascut. Spunea ca ani in sir a incercat sa aiba copii si din pacate nu s-a putut. Atunci l-a rugat pe Dumnezeu sa-i indeplineasca o dorinta;"sa devina mamica"...si in urmatoarele 2zile, nu mai mult, a primit un telefon care o anunta ca un sufletel isi asteapta mamica. Ea a avut sansa sa asiste la nastere in spatele geamului Blocului operator. Teo a povestit deasemenea ce a spus medicul dupa ce a iesit din operatie:" UIte TEO, inima ei a inceput sa bata pentru tine!"
Si stii ce a mai zis Teo si mare dreptate a avut? Ca ea nu crede ca noi femeile nu putem deveni mame. MAYA inseamna = cea daruita de Dumnezeu. Asa ca draga Costi sa dea Dumnezeu sa ai si tu o "maya" a voastra. E extraordinar cand sufletul acela pe care o sa-l adopti o sa fie unul cu al vostru. FELICITARI!!!

DAnutzamultide la mine. La fel cum spunea si Mishu, cred ca nu e bine sa amestecam borcanele. Tot ce pot sa-ti spun este ca MACA este tare eficient atat la femei cat si la barbati. FAce minuni nu alta!! Nu ar fi mai bine sa intrebi si un medic naturist despre asta?

Mioritaus, in primul rand primeste de la mine[flo, apoi iti spun ca este suficient ca esti in gasca cu probleme, si ne sprijinim toate moral pentru ca mai apoi cine stie sa devenim mamicile .In legatura cu problema de care ai vorbit, cel putin mie mi se intampla la fel ca si tie. Dereglarea CM si a ovulatiei. Fetele mi-au spus ca sigur este de la tratamentele naturiste sau homeopate, deci don't worrry, nu esti singura. In nici un caz nu esti pe un drum rau...si nu prea este bine sa ne oprim mai devreme de 3 luni cu tratamentele. Irina chiar imi spunea ca intai tratamentele naturiste deregleaza pt. ca mai apoi sa ne regleze problemele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Ciao fetele,
Ieri m-am intors din concediu,mi-a fost tare dor de voi,vad ca ati scris foarte mult.......Nu avem inca nici o graviduta?
Eu ziua 35 inca nici urma de CM........sper ca m-am intors cu bb din concediu.Am cumparat trei teste de sarcina.....asa ca dimineata fac unul.

Pupici.

Mergi la inceput

JUBICA bine ai revenit sau sa spun mai bine bine ati venit mai multi? Sa dea Dumnezeu sa apara liniutele alea 2 care mi-au mancat sufletul. Sa fie la tine cu si sa ne molipsesti si pe noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Costi, ai vorbit cu Luminita despre problema ta?
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Jubica, bine ai revenit din concediu. Sper din tot sufletul ca suneti 2. Astept liniutele de maine.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Jubica, bine ai revenit! Tin pumnii la fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

quote:
Originally posted by musete

Costi, ai vorbit cu Luminita despre problema ta?
Pupici, Musete

Luminita....???

Ultima speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Pup eu fete dulci!
Mai fetelor, mie mi se-ntimpla un lucru tare ciudat. Dupa ce ca sunt destul de "amarita" acum mai am si semne de sarcina.
Dimineata m-am trezit cu o stare de voma...groaznica, acum ma dor ovarele, parca simt o presiune in zona lor, sinii ma dor si ei, dar moderat.
Dar burtica ma doare rau, mai ales cit stau pe scaun, parca presez ovarele,m-am balonat exact in zona lor.
Ce sa fie asta, ca testul iese negativ, dar nici nu avea cum sa iasa altfel, mai ales ca azi=noapte am baut 3 pahare de apa minerala, deci pipi diluat rau.
Doamne cum asociez eu fiecare semn cu cele de sarcina, nu ca asta-i buna tare!

Ultima speranta!

Mergi la inceput

Costi, exact semnele acestea le am si eu si chiar ma luasem se ganduri. ma gandeam ca poate am ceva la stomac. Desi, ovulatia a trecut ma doare burta ca la CM desi mai sunt 8 zile pana atunci. De cateva zile ma simt balonata iar ovulatia mi-a intarziat destul de mult...25 zi de CM. O fi normal...poate ne ajuta si celelalte fete. Cat despre sani azi au inceput sa ma doara si ei ca parca nu ar fi fost destul.

Oricum sa dea Dumnezeu sa se lase cu bb-ei la tine,

fetele

Mergi la inceput