Cu dragoste, din IASI (16)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tinatache/tinatache.jpg)
tinatache spune:
Distractie placuta, fetele!
Imi pare rau ca nu am apucat sa ne vedem, din alea 3 zile planificate pt Iasi au ramas 1 si jumate, ca Andra s-a hotarat sa se imbolnaveasca fix in Romania. Chiar imi pare rau... Sper ca anul viitor sa nu se repete istoria. Pana atunci, distractie placuta gagici! faceti-va de cap si pt noi celelalte cu arest la domiciliu!
Cristina
-----------------------------------------------
accepta, sau schimba!
iertarea este parfumul florii ramas pe talpa pantofului ce tocmai a calcat-o
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/herra/herra.jpg)
herra spune:
quote:
Originally posted by GabrielaG
Fetelor, am facut rezervarea in Pub 25, la ora 8-8,30, masa pt 8-10 persoane pe numele mau: Gabriela Gasner.
Deci ne intalnim acolo...sau ne asteptam prin fata?
Astept confirmarea si listuta..o incep:
1.Eu
2.Veve,
3. Carmenp
4.Kiss
5.Cristina (herra)?
6. Cristina (palmyrah)?
Lacri nu vine, ca nu poate azi, Acvi nu, dar nu se stie...de Nora nu stiu nimic, ca nu am numarul.
Pupici, mai faceti o confirmare pe aici.
Va las nr: 0723652525 si 0741214080 eu sunt centrala
din pacate eu nu pot sa ajung; sunt inca la servici...bleah...
![](icon_smile_dead.gif)
distractie placuta si sper sa vad poze!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
![](ilovey.gif)
![](baietel.gif)
![](copilas.gif)
![](images/user_woman.png)
kisstherain999 spune:
OK, ne vedem diseara.
kiss
"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nora__/Nora__.jpg)
Nora__ spune:
Cred ca la ora 20 e cam devreme,a fost bine data trecuta la 21 si initial poate ne intalnim in fatza Mall-ului,sa ne vedem la ochi,ca in Rosu...o sa vedem numai negru...oricum,stati cu telefoanele la vedere,sa putem sa ne gasim.
Asta cu intrarea,ma intrebam si eu...o fi 20000...o fi 200000...Veve pare ca stie mai bine.
Nora
Comorile Norei
Nora__ spune:
Mie mi-a picat netul fix cand sa trimit mesajul siiii...am dat pe trimitere mai tarziu,deci nu mai e de actualitate.Eu vin,dar ajung in jur de 9...si daca pot lua legatura cu o prietena si o conving...
Gabriela,fii fara grija,am eu nr tau.Daca nu va gasesc,te sun eu pe tine.Deci ramane PUB.Si la o adica,daca nu ne place,sau vrem schimbare,bem un gin si plecam in Rosu.
Nora
Comorile Norei
Veve spune:
8-8 juma'?Pai e devreme rau,mai;ati vazut ca de-abia pe la 12 se misca ceva-n Pub-u ala.Io nici nu pot veni asa devreme...Si masa de 8-10 persoane?Noi de-abia ne adunam vreo 5...daca.Hmmmmm.Poate va mai ganditi?Repede?Sa stiu si eu ce fac..Le tragem teapa,mancam o pizza undeva si mergem in Rosu?
PS Intrarea in Rosu' e 2 lei.Cum luam legatura cu cele care ajung mai tarziu/devreme?
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5
kisstherain999 spune:
E vreo problema daca vine cu mine o prietena?
Este dupa o despartire dureroasa si o iesire cred i-ar face bine.
Eu am doar nr de tel al Gabrielei asa ca o voi suna pe ea.
See you!
kiss
"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean
GabrielaG spune:
Bei, dar la 20,30 e intuneric, cum vreti sa ne intalnim prin fata Mall-ului? A sunat si Cristina (palmyrah)ca ajunge si ea pt juma de ora...Ei na, am zis si eu mai multe...poate ne adunam...decat sa rezerv masa de 4 si sa vina 7, mai bine de 10...sa avem loc si pe masa.
Kiss, e foarte bine daca mai vine cineva...intarim randurile.
Eu ajung pe la 28-20,15, nu ma lasati sa astept singura...ca la tigari n-am nici macar bricheta...daca sunt asa de fumatoareee (acu era iconul care scoate fum).
Va pup, si pun telefoanele la vedere...sau la urechi.
Gabriela
Nora__ spune:
Ziceam de fatza Mall-ului,crezand ca mergem in Rosu si cum mi-a picat netul,nu am vazut ca s-a facut rezervare in PUB.Deci intram in PUB si intrebam de masa rezervata de Gabriela,asta daca nu vedem deja o masa plina de gagici. Daca nici asa,sunam la Gabriela. Oricum,PUB-ul nu e asa mare incat sa nu ne nimerim.Si daca vreti,dupa ce consumam ceva,mergem in Rosu.
Nora
Comorile Norei
acinorev spune:
fete dragi, sper ca nu m-ati uitat! eu sunt aia care toata vara a facut curatenie in apartament....
in sfarsit am terminat! sunt foarte incantata de rezultat dar, din pacate, incepe scoala si pot spune ca ma intorc la munca mai obosita decat eram la inceputul vacantei.
vad ca v-ati organizat si v-ati pus pe distractii. felicitari! asa va vreau! distrati-va si pentru mine!
pupici,
vera