Cu dragoste, din IASI (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

pai cica din septembrie nu se mai face concurs; speram sa ramana o galerie de copii; este un subiect (inchis) la Zona Zoster.
vedem atunci - si eu as vrea sa mai schimb poza...

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicuta spune:

`Neata,la toate iesencele!Draga Nora,sa-ti traiasca,comorile!Ai niste copii super!Succes la vot!

LUMINITA-mama Dariei si a lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leoaica spune:

quote:
Originally posted by herra
de votat se poate zilnic, pana la sfarsitul lunii, aici:
http://www.tiffanyshop.ro/kids/
multumim!

l-am votat pe VLAD!
maine o voi face din nou
.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Herra, votat si azi. Multa bafta pe ultima suta de metri.
Pupici la toata lumea,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

BUNA SEARA!

Ma cheama VLAD si m-am gandit sa va arat niste poze mai noi cu mine:

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=433102226

Asa veti vedea ca sunt dragut si merit voturile voastre! (aici: http://www.tiffanyshop.ro/kids/, VLAD MIHAI MUNTEANU, DE TREI ORI PE ZI!!!)

Va multumesc ca existati!

Mama mea e foarte fericita ca are prietene virtuale ca voi!

Va multumeste pentru sustinere si spera sa va amintiti de noi peste vreo 30 de ani, cand vom fi in campanie (electorala)!

Haide Iasul!!!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Mergi la inceput

of, am uitat sa va spun ceva: mami spune sa dati adresa de votare la toti prietenii vostri din adress book sau din messenger; unde-s multi puterea creste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Salutare !
O intrebare pt cele care au mai colindat magazinele in ultima vreme,ca noi stam in casa de multisor,unde pot gasi sandalute pt copii cu care sa se poata intra in apa la mare? Plecam acusi la turci si din cate imi amintesc eu,pe acolo sant niste ciufuliti de arici de mare prin apa si n-as vrea sa avem accidente ...

Si inca una,pentru mamicile care au mai iesit din tara cu copii,ce sa mai pun in trusa de prim ajutor,pe langa plasturi,antitermice,spray contra tantarilor,fenistil gel,un pic de spirt....si altceva nu ma mai duce capul...
Deocamdata atat,daca mai aveti vre-un sfat,va rog nu fiti rezervate...ma strange putin in spate cand ma gandesc ca plec cu copil de trei ani dupa mine pt o saptamana din tara...sper sa fie totul bine..

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Bine v-am regasit! Ne-am reintors cu forte proaspete in iasi. Nu pt munca, ci pentru inca o cuconiada. Ca asa ramasese vorba. ca facem cat de curand bis-ul.

herra, votat azi. Succes

Adriana, noi am fost la mare pt 10 zile si am carat toata trusa medicala. Nu ne-a lipsit ceva pt temperatura (un supozitor cu paracetamol, ceva de genul asta), supozitoare cu glicerina, smecta, pansament cu rivanol, Claritine (asta pt alergii) si antinevralgicul pentru mine, ca Stefan a fost un zbantuit si jumatate de ma lua mai mereu cu dureri de cap dupa ce veneam INTREGI de pe plaja.

Oana si Stefanel

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Te-am votat Vlad ... si prietenele mele deasemenea.

Poate nu ne dai pensie mai mare cand ajungi presedinte.

Haideti ca mai avem putin si se termina alegerile ... faceti lobby.

kiss

"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

cicuta...multumesc.Iar la concurs am pus poza,stiind ca nu se poate ajunge in frunte in cateva zile.Am pus-o doar asa...de drag sa-l vad acolo.Ma multumesc cu faptul ca a aparut pe DC la fotomodele,pe prima pagina.Sa-ti traiasca si comorile tale si apropo de Daria,daca aveam tot fata si a doua oara,ii puneam numele Daria.
Astept cuconiada si poate de data asta vom fi si mai multe,sa zica aia de la bar ca s-a spart conducta de 'cocoane'.Deci...ne vedem la un gin,mic sau mare?...(a fost dementiala faza cu chelneritza)
Va pup

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput