Sus... in Scandinavia (67)
Raspunsuri - Pagina 7
lena spune:
mamaaaaa Vikingutz ce pofta mi-ai facut de mici
ce pacat ca nu stau si io in Friesland, acilea la olandeji ca eram mai aproape si veneam cu freya sa-l vizitam pe micul surfer 
am editat ca sa zic: ca si la holandika e un frig, acu stau ce usa de la gradina deschisa, dar cu pulovarul pe mine
si cica in romanika vine canicula!
vikinga spune:
Lena anul asta poate vii sa vezi campionatul mondial de surf aici pe insula!Luam si la Freya un costum de surf si noi stam la bere si mici:)) Ca taticii tre sa invete copii de'ale navigatiei
Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
lilanda spune:
'Neatza ![]()
Azi se anunta o vreme frumoasa in Danezia si nici frig nu e...da' nici canicula ![]()
vikinga stiu ca-n septembrie e campionatul de surf, dar cind anume??? Poate trag si eu o fuga atunci, cu ferry-ul....Cit despre mici, am gasit in Flensburg, la un supermaket; au fost buni, insa nu ca cei din Romania (erau facuti numai cu carne de vita!!!)
Restu' scandinavilor pe unde umbla???? (lasa ca se-ntoarce mama Rayu, sa puna biciul pe voi!!! 
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Pegasis spune:
Guten Tag! ![]()
Io intrai numa' sa-i spui familiei de vikingi ca-s taaaaaare frumosi!!! Si mezinul... cavaler de cavaler... 
O sa lipsesc de la apel citeva zile... plec la mare pina miercuri, ma duc sa cercetez care-i treaba cu Aqualandu' asta de tot povestiti voi p'acilea
. Asa ceva... 
P.S. Azi zisera astia ca-s 35 de grade in Bucuresti... Caldura mare monser...
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
narancea spune:
chiar asa se anununtza si de fapt se simte deja o caldura mare in bucuresti, uuuuuuuuu
mi-am reparat masina, merge iar ! am scapat de chin si jale !
narancea - nice and experience driver from bucharest
lilanda spune:
ah, narancea, ti-ai pus sharanu' pe roti??? Bravo!!! Cind pleci la Sorte Havet??? Poate o intilnesti si pe Pegasis 
Petrecere frumoasa..la amindoi!! :-))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
narancea spune:
pai miine ma duc sa-mi iau nevestiq de la tzara si vineri in zori o taiem spre mare cu prietenii din brasovia
salutari prietenesti lu vara noastra din arad, tanti claudelia hahahahaha eu acu am cititara in urma, pai ce pupaturi am promis eu aaaaaaaaaaaaaaa ? nu era intzelegerea ca trebuia sa-mi faci lipeala cu prietenele tale alea periculoasele ??????? hahahahaha si mie mi-a parut bine sa va cunosc. imi pare rau ca nu i-am vazut si pe mara calimara cu sotzul, dar poate la toamna data viitoare
annie_xtreme spune:
Buna ziua, am revenit. A fost o experienta interesanta si extrem de dureroasa
. Nu pot sa va dau nici o veste buna, ca nici io nu stiu ce si cum inca. Totul in Elvetia e foarte mic si peste toate ploua. Very tired I am, vin io mai incolo prin poiana.
Pupici la toata gashca scandinava repatriata sau nu ![]()
A.
PS: Welcome, Vikinga
I s-a spus "Sindrom Premenstrual" pentru ca "Boala Vacii Nebune" era deja folosit
Scandinavii stiu de ceJazz -poze noi
mara03 spune:
guten tag!
vikinga, bine-ai venit pe la scandinavi. l-am admirat pe aldito in costum de surfer. e bestial.
da' ia zi tu aici, i-ai facut si valuri in cada ca sa poata folosi cupilu' placa de surf?
ana, bine-ai revenit si asteptam vestea buna.
carmen, distractie placuta la aqua magic.
narancea, si io as fi vrut sa ne vedem si chiar aveam planificata inca o excursie la brasov, da' ionu a trebuit sa plece mai repede prin europa si uite-asa s-a dus naibi planul meu maretz.
da' bine zici tu, mai e timp...
va pup pe toti, toti, toti si o zi aproape splendida sa aveti!
aaa, sa ma plang si io oleaca: atata-i de cald la noi ca imi ies ochii din cap nu alta. vreau si io o mica
macar.
unu
doi
trei
arboria spune:
haideti la mare, daca vreti sa va coaceti in crusta ![]()
erau 34 de grade la umbra, la ora 10 dimineata
annitzo, bine ai revenit! 
vikinga, bine ai venit 
frumos printzisor, Aldo!
mara, mai ai numa' cateva zile de
, asa-? luni incepi serviciul?