Sus... in Scandinavia (67)
Raspunsuri - Pagina 5
lilanda spune:
hah, narancea, te-ai repatriat ??? ia baga neste boze de la Brasov sa vedem si noi dixtractia...
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Adela99 spune:
narancea,
lil' am citit ieri despre refuzul Suediei, dar se pare ca ar mai fi un risc totusi sa se accepte daca Haga considera ... de fapt eu nu inteleg de ce nu e judecat ca ceilalti la Haga
narancea spune:
pai ce poze surioara ca nu facui si care distractzie ? ca numa distractzie nu am eu, mi s-a dus chiuloasa la sharan hahaha si ma distrez prin mecanici ...poze nu fac ca imi plingetzi de mila...
papadie spune:
hai ca m-ati dat pe spate cu dezlegarea codurilor lu`mistär Brown :-)
bey daca www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50313&whichpage=1" target="_blank">dezlegati asta dan brown e mik kopil
NB: narancea are voie s-o dezlege in kanji
lilanda spune:
quote:
Originally posted by papadie
hai ca m-ati dat pe spate cu dezlegarea codurilor lu`mistär Brown :-)
bey daca www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50313&whichpage=1" target="_blank">dezlegati asta dan brown e mik kopil
NB: narancea are voie s-o dezlege in kanji
Papdik- bre tu vrei sa afli di fapt titlul la crema, nu???
Conti ezista multe, da' vorba lu' Maical Jekson, "distractie la maxim"!!!
narancea, vai de sharanu' tau . Ai macar grija de chiuloasa lu' matale ...
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
vikinga spune:
Adela ti-ai luat am staff? Pune te rog o poza ceva ca tare mi-e dor de un puiut mic de amstaff cu fata ai botita Uite-l aici pe Cooper al meu, e baiat mare acum http://community.webshots.com/photo/353939492/353969636ptObYJ E si el de familie buna, a luat si un premiu de frumusete in ro si unul la dresaj. Baiat detsept are mama. Si uite aici si cu al meu copil http://community.webshots.com/photo/353939492/353965515EKIBCD .Mor ca nu pot sa-l aduc aici in germania, legile nu ma lasa din pacate..Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
arboria spune:
lil',numele la crema aia ie Magic Johnson...ãããããããã...asta... Jekson ... de fapt nu contiaza, totusi retineti ca ie din Filippinia si te face din negru - alb
acum ma duc sa caut poze, sa vad cam cat de alb te poate face
adeluci, cum era gluma aia cu crema si cu Bush?
lilanda spune:
Acu' cit ii gluma-i serios, da' Niku hosen are muuult mai multa imaginatie decit Niku Dan(iel)...Brown, vreau sa zic
vikinga nu pot sa cred ca un amstaff matur e atit de friendly cu copiii (a crescut in compania unui bebelus??)!!!. Te-ntreb, c-al meu ii cam nevricos cu astia mici si vorba aia, e collie.