Sus... in Scandinavia (67)
Raspunsuri - Pagina 12
doruletz spune:
vreau si io p'acolo pe unde umbla profesorii de tenis nudisti doar cu un prosop pe umeeeeeeeri
annie_xtreme spune:
Tu n-ai voie ca o invetzi pe Antoinette la prostii de mica , da io daaaaaaaa .
Ye aia e, aeru conditionatu vietzii. Bine, ca la cat de scarbos e in Iasi acu mi l-as pune sa imi sufle direct deasupra patului (mi s-a blocat compu de caldura).
Mi-am tuns cainele chel din nou. Acuma zace - nu sh dak de caldura sau de rushine pentru halu in care arata.
Buli - sarumana pentru urari, asemenea iti doresc si tie
liris spune:
bey merci ptr urari. ma asteptam eu sa le primesc de vreme ce nu mi-am tinut gura.
dupa trei ore de smotru ma doare capu si-mi e rau... si in doua ore vin si mosafirii . frigiderul este gol. un mosafir vine din China deci va fi obosit (e roman nu chinez, ha!ha!), celalalt vine din Ro si este foarte obositor ca om.
wish me luck!
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
?
arboria spune:
doruletzuleeeee, da' ce pofte ai tu!
profesoru' de tenis era la cazino; cica, altii erau nudistii, uite, ca www.antoniorodriguez.com/images/coverphotos/Content_SyltNude.jpg" target="_blank">el (chiar pe sylt a fost fotografiat)
am voie sa pun poze de-astea? daca nu, pedepsiti-ma, dar nu dati prea tare
ECSZ: annie, sa nu ne arati poze cu chelutzul, da?
liris spune:
mey eu ce ma intreb , la 4 ani de la nunta este ...de unde scoateti voi pozele astea asa frumoase??!!
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
?
vikinga spune:
Hahaha Arboria chiar ca l-ai gasit:)) Da stai sa-ti zic eu aici dedesubturile alea ascunse:) Poza aia e pt cei pe invers, le recunosc fuga, serios sunt multe carduri printre vederlie cu scoici, foci si valuri si o groaza de fese goale. Masculine sau feminie. Si sunt si poze cu virilii pt domnisoare doritoare si apoi si poze cu baietiei asa mai ..mai pe gustul altor baietiei. pe insula in anii70-80 a fost un mare mare val de freedom, cei gay s-au simtit in largul lor aici, au venit in perioada aia multi si s-au stabilit, sau ca turisti vin de peste 30 de ani aici. sa vezi doi barbati de mina e o chestie banala, ok asta e poate asa in toata europa, dar acu' sa nu mori mey ca cele mai tari cluburi de pe insula si cele mai multe sunt alea gay. mai si am vrut si eu sa intru ca eram taare curioasa sa vad cit de misto sunt cluburile lor dar nu m-au lasat la intrare Cica se lasa cu spume, aburi nebunii, sunt curioasa foc! Si paraVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
doruletz spune:
Julia
spune-i te rog sa se intoarca un pic cu fata ca sa-si bronzeze si torsul si sa putem si noi sa ne facem o parere mai de ansamblu
liris tu n-ai voie sa te uiti azi (ca e aniversare) da' de maine e liber!
annie_xtreme spune:
Pai cainele meu intra acu la categoria "masculi virili care fac nudism", nah. Poze nu ii fac, poate o sa aiba si el copii intr-o zi, de ce sa il fac de ras :D.
Dragutzi asha baietzii ashtia, da' de ce is toti gay? Sau mai bine zis de ce barbatii hetero isi lasa sa le creasca..burta de bere? Suntem noi femeile mai putin pretentioase ca "dumnealor"? (adik ei "domnishoarele")? I wonder...
Liris, doua cuvinte pentru tine: frozen food :D
Adela99 spune:
ia sa vin si io cu o poza din www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,677752,00.html" target="_blank">epoca de piatra ... asa ceva
deci ideea e veche de cel putin 28000 de ani si si pe atunci tot 20 cm era o dimensiune ... acceptabila
lilanda spune:
quote:
Originally posted by doruletz
Julia
spune-i te rog sa se intoarca un pic cu fata ca sa-si bronzeze si torsul si sa putem si noi sa ne facem o parere mai de ansamblu
ahhh, nuuuuuuuuuuuu...ca-i apa rece ca gheata!!!
Adeluci-mai, mie chestia aia nu-mi place, clar!!! ii cam subtire (numa' 3 cm ).
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet